Uutinen

Tutustu Talentian koulutus- ja valmennusetuihin

Talentia tarjoaa jäsenilleen monipuolisia koulutus- ja valmennusetuja. Järjestö järjestää vuosittain lukuisia koulutuksia, joissa käsitellään muun muassa työhyvinvointiin, ammattietiikkaan ja sosiaalialan lainsäädäntöön liittyviä asioita.

Suurin koulutustapahtumamme Sosiaalialan asiantuntijapäivät kerää yhteen alan ammattilaiset ympäri maan. Seuraavan kerran tapahtuma pidetään 5.10. Oulussa. Tarjoamme myös opiskelijajäsenille monenlaista koulutusta. Esimerkiksi Vahva ammatissa -koulutuksessa osallistujat pääsevät oppimaan ammattijärjestötoiminnasta ja kehittämään työelämätaitojaan.

Järjestämme koulutuksia luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille. Suosittuihin luottamusmiesvalmennuksiimme voivat osallistua Talentian jäsenet, jotka eivät vielä ole luottamusmiehiä mutta joita kiinnostaisi ryhtyä tehtävään. Talentian aktiivitoimijoille suunnatuissa järjestökoulutuksissa opiskellaan muun muassa viestintää ja markkinointia sekä taloustaitoja.

Tutustu tuleviin tapahtumiin koulutus- ja tapahtumakalenterissamme.

Tukea työhyvinvointiin ja urakehitykseen

Tartu myös yhteistyökumppaneidemme Talentian jäsenille tarjoamiin etuihin:

Academy of Brain tarjoaa verkkovalmennusta muun muassa työhyvinvointiin, kiireen selättämiseen, ajankäytön hallintaan ja rakentavaan vuorovaikutukseen. Talentian jäsenille vuoden jäsenyyden hinta on 20 euroa (ovh 129 euroa).

Kehu-palvelussa voit kirjata saamasi positiivisen palautteen ylös. Palaute kertyy visuaaliseksi dataksi, jota on helppo hyödyntää työhaastattelussa tai kehityskeskustelussa.

Fingo: Suomalaiset kehitysjärjestöt järjestää erilaisia koulutuksia, joihin Talentian jäsenet voivat osallistua jäsenetuhinnoin.

Muista Talentian koulutustuki

Talentia tarjoaa jäsenilleen koulutustukea. Koulutustuella tuetaan jäsenten ammatillista kouluttautumista, jonka tarkoituksena on muun muassa jäsenen työmarkkina-aseman parantaminen. Tukea voi hakea ympäri vuoden.

Koulutustuet myöntää Talentian hallitus, joka käsittelee hakemukset kaksi kertaa vuodessa päivämäärien 31.3. ja 30.9. jälkeen.

Lue lisää: Talentian koulutustuki