Academy of Brainin verkkovalmennukset


Verkkovalmennusta mm. työhyvinvointiin, kiireen selättämiseen ja rakentavaan vuorovaikutukseen.

Academy of Brain

Academy of Brain tarjoaa Talentian jäsenille vuoden jäsenyyden verkkovalmennuksiin hintaan 19 € (ovh 129€). Jäsenhintaan sinulla on vapaasti käytössäsi Academy of Brainin lähes 500 videota ja harjoitusta (fi + eng) parempaan työhön ja arkeen – työhyvinvointisi ja jaksamisesi tueksi. Opit joustavasti juuri silloin kun Sinulle sopii – myös mobiilisti!

https://academyofbrain.com/talentia/?lang=fi

Valmennuksista saat tukea muun muassa psykososiaalisen kuorman kanssa jaksamiseen, paineensietokyvyn kehittämiseen, työhyvinvointiin, kiireen selättämiseen, ajankäytön hallintaan ja rakentavaan vuorovaikutukseen.

Academy of Brainin sisällöt perustuvat käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen ja vuosien käytännön kokemukseen. Academy of Brain on koonnut oman asiantuntijaryhmän varmistamaan, että verkkokoulutuksen sisältö perustuu vahvaan asiantuntemukseen ja tieteelliseen tutkimukseen. Academy of Brainin asiantuntijaryhmän jäsenet ovat:

  • Minna Huotilainen, kasvatustieteen professori Helsingin yliopistosta
  • Ville Ojanen, aivotutkimuksesta väitellyt psykologi
  • Jarmo Manner, ylimmän johdon coach, organisaatiokonsultti

HUOM! Edun käyttöönotto edellyttää koodia, jonka saat sähköpostiisi lähipäivinä täyttämällä linkin kautta löytyvän lomakkeen: https://link.webropolsurveys.com/S/0D558C3099A5C895

Jaa sivu