Talentian jäsenen monipuoliset edut

Talentian jäsenenä nautit monipuolisista eduista. Saat vakuutuksia, koulutuksia ja työttömyysturvan. Käytössäsi on suuri valikoima etuja vapaa-ajalle. Asiantuntijamme ovat aina valmiina vastaamassa työelämäkysymyksiisi. Myös alueelliset ja valtakunnalliset jäsenyhdistykset järjestävät tapahtumia ja virkistystä jäsenille.

Työttömyysturva

Työttömyyskassa Erkon ansiopäiväraha on silta työsuhteesta toiseen. Turvaamme selustasi työttömyyden tai lomautuksen varalta.

Vakuutukset

Olemme turvaverkkosi matkoilla ja vapaa-ajan tapaturmien varalta. Talentian jäsenenä käytössäsi on laajasti muitakin vakuutusetuja.

Koulutukset ja urakehitys

Piirrä eteesi unelmiesi ura. Talentiasta saat apua sen toteuttamiseen! Osallistu koulutuksiin, hae koulutustukea ja lue Uraopas.

Työsuhde- ja ammattineuvonta

Talentian jäsenenä et jää työelämän ongelmissasi yksin, vaan neuvontapalvelut ovat tukenasi. Lähetä viesti tai soita meille.

Yksityiselämän lakineuvonta

Kirjaa tärkeät asiakirjat oikein. Talentian jäsenenä saat maksutonta neuvontaa yksityiselämään liittyvissä oikeudellisissa asioissa.

Pankkiedut

Talentian jäsenyys on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Saat monipuolisia etuja asuntolainaan, pankkiasiointiin ja sijoittamiseen.

Vapaa-ajan edut

Talentian jäsenenä matkailet, virkistyt ja liikut edullisemmin. Kerää korin täydeltä mielenkiintoisia tuotteita ja palveluja.

Talentia-lehti

Tuomme alan ajankohtaisimmat uutiset suoraan postilaatikkoosi. Talentian jäsenenä saat kotiisi Talentia-lehden ja -kalenterin.

Verkostoituminen ja yhdistystoiminta

Talentian alueelliset ja ammatilliset yhdistykset tarjoavat ajankohtaista tietoa, vapaa-ajan rientoja ja turvallisen yhteisön ympärillesi. Tule mukaan!

Member+

Talentian jäsenenä käytössäsi on Member+ -etukirjasto.
Saat edullisemmin ihania majoituksia, hyödyllisiä palveluja, jännittäviä elämyksiä ja tuotteita.

Sähköinen jäsenkortti

Talentian mobiilijäsenkorttia esittämällä saat lukuisia alennuksia ja etuja.

Oletko jo Talentian jäsen?

Jos et vielä kuulu Talentiaan, sosiaalialan korkeakoulutettujen ikiomaan ammattijärjestöön, liity nyt!