Jäsenkortti

Talentialla on käytössä mobiilijäsenkortti, jonka avulla saat hyödynnettyä paitsi talentialaisten omia jäsenetuja, myös lukuisia Akavan yhteisen Member+ -palvelun etuja. Member+ -palvelu on integroitu Talentian jäsenkorttiin, joten käyttäessäsi mobiilijäsenkorttia sinun ei tarvitse erikseen kirjautua palveluun.

Mobiilisovelluksesta löytyy sähköisen jäsenkortin lisäksi Talentian ajankohtaiset uutiset, tapahtumat ja blogit.

Näin asennat mobiilijäsenkortin

Lataa mobiilijäsenkortti puhelimesi aloitusnäytölle osoitteesta: https://app.talentia.fi

  • Paina selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa valikkoikonia tai klikkaa jakonappia selaimen alareunassa
  • Klikkaa valikon listasta ”Lisää kotivalikkoon”
  • Sulje selain ja avaa sovellus puhelimesi kotivalikkoon ilmestyvästä Talentia-ikonista.

Huomioithan, että sovelluksen asentaminen saattaa hieman vaihdella käytössäsi olevan selaimen mukaan.

Jos sinulla ei ole käytössäsi älypuhelinta, voit tulostaa itsellesi jäsentiedoistasi paperisen jäsentodistuksen. Vaihtoehtoisesti voit tilata todistuksen itsellesi osoitteesta jasensihteerit@talentia.fi.

Matkustajavakuutuksen todistaminen

Matkustajavakuutuksen todistamiseen suosittelemme Vakuutusyhtiö Turvan mobiilisovellusta TaskuTurvaa. Sovelluksesta löydät kätevästi esimerkiksi luotettavan lääkärin tiedot ollessasi matkalla.

TaskuTurvaa voi huoletta käyttää myös ulkomailla, koska se toimii offline-tilassa. Jos verkkoyhteyttä ei ole, sovellus näyttää viimeiset voimassa olevat tiedot ja käyttäjälle näkyy ilmoitus, että uusimpia tietoja ei voitu hakea. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla puhelimessa pitää olla yhteys verkkoon, joten lataathan TaskuTurvan jo ennen matkalle lähtöä.

Voit myös halutessasi tilata Turvalta todistuksen, joka lähetetään sähköpostiisi noin kolmen vuorokauden kuluessa.

Jäsenedut

Talentian jäsenenä saat enemmän. Jäsenmaksun hinnalla voit luottaa, että etuasi valvotaan ja pääset hyödyntämään kymmeniä rahanarvoisia jäsenetuja.

Oletko jo Talentian jäsen?

Talentia on ammattijärjestöistä ainoa, joka tuntee sosiaalialan läpikotaisin. Liity nyt, yli 26 000 sosiaalialan korkeakoulutettua on jo valinnut turvakseen Talentian.