Talentia kouluttaa


Koulutukset ja webinaarit

Talentian koulutukset

Talentia ja sen yhdistykset tarjoavat runsaasti monipuolisia koulutuksia ja tapahtumia jäsenilleen ja aktiiveilleen. Talentian järjestökoulutus ja luottamusmieskoulutus ovat jäsenille maksuttomia. Myös monet alueellisista ja ammatillisista seminaareista ja tapahtumista ovat jäsenille ilmaisia.

Osa koulutuksesta on kutsukoulutusta järjestön luottamustehtävissä, kuten jäsensihteerinä, puheenjohtajana, tiedotustehtävissä, toimiville jäsenille.

Löydät tapahtuma- ja koulutuskalenteristamme kaikki tulevat tapahtumamme.

Ammatilliset koulutukset

Talentia järjestää vuosittain ammatillisia koulutuksia eri teemoista. Tärkein vuosittainen koulutustapahtumamme on vuodesta 2005 järjestetty Sosiaalialan asiantuntijapäivät. Annamme lisäksi työhyvinvointiin, ammattietiikkaan ja alan lainsäädäntöön liittyvää koulutusta.

Työsuojeluvaltuutettujen ja luottamusmiesten koulutukset

Järjestämme koulutuksia luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille. Suosittuja ovat myös luottamusmiesvalmennukset, joihin voivat osallistua Talentian jäsenet, jotka eivät vielä ole luottamusmiehiä mutta joita kiinnostaisi ryhtyä tehtävään.

Järjestökoulutukset

Talentian järjestökoulutukset on suunnattu järjestön aktiivitoimijoille, kuten valtakunnallisten yhdistysten ja alueyhdistysten puheenjohtajille, talousvastaaville, jäsensihteereille ja viestintävastaaville. Koulutuksissa opiskellaan muun muassa viestintää ja markkinointia sekä taloustaitoja.

Opiskelijakoulutukset

Talentialla on monenlaisia koulutuksia opiskelijajäsenilleen. Esimeriksi Vahva ammatissa -koulutuksessa osallistujat pääsevät oppimaan ammattijärjestötoiminnasta ja kehittämään työelämätaitojaan.

Talentian webinaarit

Sosiaalialan monet uramahdollisuudet -webinaarisarjassa tutustutaan eri ammattilaisiin ja sosiaalialan työhön.

Webinaarit ovat maksuttomia ja avoimia Talentian jäsenille ja kaikille alan ammattilaisille ja ammattiin opiskelevalle. Tervetuloa mukaan!

Sosiaalialan monet uramahdollisuudet -webinaarisarjan ohjelma

  • 7.10. klo 18-19.30 Pienten puolustajat – Lastensuojelu ammattina >> Katso tallenne
  • 5.11. klo 18-19.30 Muutoksen käynnistäjät – Aikuissosiaalityön uralla >> Katso tallenne
  • 1.12. klo 18-19.30 Taustavaikuttajat – Työnä hallinto (Huom! Peruttu koronan vuoksi. Pyrimme järjestämään webinaarin alkuvuodesta 2021).

Tallenteet

>> Pienten puolustajat -webinaarin 7.10.2020 tallenne (lähetys alkaa ajassa 12.50)  

>> Aikuissosiaalityön uralla -webinaarin 5.11.2020 tallenne

Ohjeita

>> Näin liityt Teams Live Events -webinaariin

>> Näin liityt Teams-webinaariin

 

 

Jaa sivu