Talentia kouluttaa


Koulutukset ja webinaarit

Talentian koulutukset

Talentia ja sen yhdistykset tarjoavat runsaasti monipuolisia koulutuksia ja tapahtumia jäsenilleen ja aktiiveilleen. Talentian järjestökoulutus ja luottamusmieskoulutus ovat jäsenille maksuttomia. Myös monet alueellisista ja ammatillisista seminaareista ja tapahtumista ovat jäsenille ilmaisia.

Osa koulutuksesta on kutsukoulutusta järjestön luottamustehtävissä, kuten jäsensihteerinä, puheenjohtajana, tiedotustehtävissä, toimiville jäsenille.

Löydät tapahtuma- ja koulutuskalenteristamme kaikki tulevat tapahtumamme.

Näin liityt webinaariin:

>> Näin liityt Teams Live Events -webinaariin

>> Näin liityt Teams-webinaariin

Ammatilliset koulutukset

Talentia järjestää vuosittain ammatillisia koulutuksia eri teemoista. Tärkein vuosittainen koulutustapahtumamme on vuodesta 2005 järjestetty Sosiaalialan asiantuntijapäivät. Annamme lisäksi työhyvinvointiin, ammattietiikkaan ja alan lainsäädäntöön liittyvää koulutusta.

Työsuojeluvaltuutettujen ja luottamusmiesten koulutukset

Järjestämme koulutuksia luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille. Suosittuja ovat myös luottamusmiesvalmennukset, joihin voivat osallistua Talentian jäsenet, jotka eivät vielä ole luottamusmiehiä mutta joita kiinnostaisi ryhtyä tehtävään.

Järjestökoulutukset

Talentian järjestökoulutukset on suunnattu järjestön aktiivitoimijoille, kuten valtakunnallisten yhdistysten ja alueyhdistysten puheenjohtajille, talousvastaaville, jäsensihteereille ja viestintävastaaville. Koulutuksissa opiskellaan muun muassa viestintää ja markkinointia sekä taloustaitoja.

Opiskelijakoulutukset

Talentialla on monenlaisia koulutuksia opiskelijajäsenilleen. Esimeriksi Vahva ammatissa -koulutuksessa osallistujat pääsevät oppimaan ammattijärjestötoiminnasta ja kehittämään työelämätaitojaan.

Talentian webinaarien tallenteet

Talentian kesätyöinfo sosiaalialalle

**

KVTES:stä sote-sopimukseen – Mikä muuttuu?

KVTES:stä sote-sopimukseen – Mikä muuttuu? -webinaarin 27.4.2021 tallenne (lähetys alkaa ajassa 6.40)

**

Sosiaalialan monet uramahdollisuudet -webinaarisarja:

>> Pienten puolustajat Lastensuojelu ammattina -webinaarin 7.10.2020 tallenne (lähetys alkaa ajassa 12.50)  

>> Muutoksen käynnistäjät – Aikuissosiaalityön uralla -webinaarin 5.11.2020 tallenne

Sosiaalialan monet uramahdollisuudet -webinaarisarjassa tutustutaan eri ammattilaisiin ja sosiaalialan työhön. Webinaarit ovat maksuttomia ja avoimia Talentian jäsenille ja kaikille alan ammattilaisille ja opiskelijoille. Seuraavasta webinaarista tiedotetaan mahdollisimman pian.

 

 

 

 

Jaa sivu