Talentia


Ammattijärjestö Talentia vaikuttaa, jotta sen jäsenistöllä on edellytykset tehdä työnsä hyvin, työssä jaksetaan, työn merkitys ymmärretään ja siitä maksetaan oikeudenmukaista palkkaa. Talentia on vuonna 1949 perustettu, yli 26 000 korkeasti koulutetun sosiaalialan ammattilaisen valinta. Talentia kuuluu keskusjärjestö Akavaan ja Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOon.

Talentia vaikuttaa

Talentia on Suomen ainoa sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö. Talentia ajaa jäsentensä palkkauksellisia etuja, vaikuttaa työehtosopimuksiin ja sosiaalialan lainsäädännön valmisteluun sekä puolustaa jäsenistönsä asemaa ja oikeuksia alaa kehittävissä työryhmissä.

Talentia vaatii seuraavaa hallitusta panostamaan sosiaalialaan. Ei pudoteta ketään.

Tutustu Talentian eduskuntavaalitavoitteisiin

Talentia kouluttaa

Tutustu ajankohtaisiin koulutuksiin ja webinaareihin

Jäsenyhdistykset

Talentialla on 20 alueyhdistystä ja 11 valtakunnallisesti toimivaa ammatillista yhdistystä sekä opiskelijayhdistys. Tutustu oman alueesi tai ammattiryhmäsi yhdistystoimintaan ja tule mukaan vaikuttamaan yhteisiin asioihin!

Aluetoiminta

Työsuhdeneuvonnasta ja edunvalvonnasta alueellisesti vastaavat Talentian sopimusasiantuntijat yhdessä paikallisten luottamusmiesten ja alueyhdistysten kanssa.

Liity Talentian jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi, jos sinulla on sosiaalialan korkeakoulututkinto tai suoritat sellaista parhaillaan.

Jaa sivu