Sosiaalialan asiantuntijapäivät - sosiaalialan ammattilaisten kohtaamispaikka


9.-10.3.2021 VIRTUAALISENA

 

Hyvä käytäntö -kilpailu

Lue lisää

Tervetuloa Sosiaalialan asiantuntijapäiville 9.-10.3.2021 virtuaalisena verkossa

HUOM!  Alunperin Tampereelle suunniteltu tapahtuma on päätetty järjestää vastuullisesti ja turvallisesti virtuaalitapahtumana.

Sosiaalialan asiantuntijapäivät on valtakunnallinen täydennyskoulutustapahtuma, joka tuo yhteen alan ammattilaiset ja opiskelijat ympäri maata.

Vuonna 2021 Sosiaalialan asiantuntijapäivillä puhutaan haastavan työn, tiukan talouden ja koronapandemian aiheuttamista jaksamisen paineista työhyvinvoinnissa. Puhujina on alan parhaat asiantuntijat. Perinteiseen tapahtumaan asiantuntijapäivillä jaetaan myös Hyvä Käytäntö – palkinto.

Päivien teemoina ovat mm. lastensuojelu, nuorten asunnottomuuden lisääntyminen, digitaaliset palvelut, ikäihmisten kanssa tehtävä sosiaalialan työ, sekä viranomaisten yhteistyö,

Puhujina nähdään aivotutkija Katri Saarikivi, muusikko ja puhuja Mato Valtonen, poliisitarkastaja Konsta Arvelin ja lukuisia muita asiantuntijoita.

Tule hakemaan työhösi uusia ideoita, keskustelemaan ja oppimaan uutta.

Varmista paikkasi sosiaalialan upeimmassa taäydennyskoulutustapahtumassa!

Virtuaalitapahtuma verkossa 9.-10.3.2021

Tutustu ohjelmaan

>> Virtuaalitapahtuman ohjelma

Puhujien esittely (pdf)

Ilmoittautuminen

Vaihtoehto A) Ilmoittaudu maksulliseen livestreamiin

Sisältää salit 1, 2 ja 3 + näyttelyn (ohjelma) Tämän lisäksi kaikkien salien puheenvuorot ovat katsottavissa tallenteina sunnuntaihin 14.3.2021 saakka

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi linkin, jolla pääset tapahtumaan. HUOM! Linkki lähetetään sähköpostiisi vasta n 1 vrk ennen tapahtuman avautumista. Tarkista tuolloin myös roskapostikansio, jos et löydä linkkiä.

Early Bird -hinnat 9.2.2021 saakka:
• Peruslippu 35 € alv 0 % (43,40 € sis.alv 24 %)
• Väh. 20 hlön ryhmät 30 € alv 0 % (37,20 € sis.alv 24 %)
• Opiskelija, eläkeläinen, työtön 15 € alv 0 % (18,60 € sis.alv 24 %)

Hinnat 10.2.2021 alkaen:
• Peruslippu 39 € alv 0 % (48,36 sis.alv 24 %)
• Opiskelija, eläkeläinen, työtön 20 € alv 0 % (24,80 sis.alv .24 %)

 

>>Ilmoittaudu maksulliseen livestreamin tästä

 

Vaihtoehto B) Rekisteröidy tapahtuman maksuttomaan osaan

Sisältää salin 3 + näyttelyn.
Rekisteröidy tapahtumaan ilmoittamalla nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, joka sisältää kirjautumislinkin tapahtumaan. HUOM! Linkki lähetetään sähköpostiisi vasta n 1 vrk ennen tapahtuman avautumista. Tarkista tuolloin myös roskapostikansio, jos et löydä linkkiä.

>> Rekisteröidy maksuttomaan osaan tästä (valitse lipun hinnaksi 0€)

 

Mikäli et heti ilmoittauduttuasi saa vahvistusta sähköpostiisi, ota yhteys: Taina Juvonen, puh. 050 511 6612, taina.juvonen(at)globex.fi. HUOM! Tarkista myös roskapostikansio!

 

Sosiaalialan asiantuntijapäivät Oulu on siirretty järjestettäväksi syksyllä 2021. Ilmoitamme ajan näillä sivuilla myöhemmin. Toivottavasti tapaamme silloin livenä!

 

Tule näytteilleasettajaksi virtuaalitapahtumaan

Tapahtumassa on aiempien vuosien tapaan kattava näyttely, jossa alan järjestöt ja muut edustajat esittelevät toimintaansa. Näyttely järjestetään virtuaalisena verkossa ja se toteutetaan visuaalisella ja elämyksellisellä tapahtuma-alustalla. Tapahtuman kävijöillä on mahdollisuus tutustua näyttelyyn koko viikon ajan 8.-14.3.2021 Webnaariohjelman ja näyttelyn livetoiminnot (chat ja videoneuvottelu) avoinna 9.-10.3.2021 Lisätietoja ja varaukset:  Riitta Saurèn, Globex, puh 050 577 1468 tai riitta.sauren@globex.fi.

>> Näyttelyosastojen hinnat löydät täältä

 

 

 

Lisätiedot:

Anu Hämäläinen
anu.hamalainen@talentia.fi
puh. 09 3158 6003

Koulutustapahtuman järjestää Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry yhdessä Globex Oy:n kanssa.

Jaa sivu