Vahva ammatissa -koulutukset


Vahva ammatissa -koulutuksessa Talentian opiskelijajäsenet pääsevät oppimaan ammattijärjestötoiminnasta ja -kentästä sekä kehittämään omia työelämätaitojaan.

Vahva ammatissa -koulutus ovat avoin kaikille Talentian opiskelijajäsenille. Koulutuksessa pääsee oppimaan ammattijärjestötoiminnasta ja -kentästä sekä kehittämään omia työelämätaitoja. Vahva ammatissa on paikka verkostoitua sosiaalialan tulevien ammattilaisten kesken.

Seuraava Vahva ammatissa -koulutus on järjestetään uudistuneena 12.-14.11.2021. Ilmoittautuminen aukeaa 18.10. ja kutsu ilmoittautumiseen löytyy jokaisen opiskelijajäsenen sähköpostista.

Vahva ammatissa -koulutus, mitä se pitää sisällään?

Vahva ammatissa -koulutuksessa saat tietoa Talentiasta, työmarkkinajärjestelmästä ja järjestäytymisestä, talentialaisena toimimisesta sekä vaikuttamisesta. Koulutuksessa käsitellään myös sosiaalialan ajankohtaisia asioita Talentian asiantuntijoiden johdolla niin ammatilliseen edunvalvontaan, viestintään, ammattietiikkaan kuin työsopimusasioihin liittyen. Koulutukseen kuuluu myös osio esiintymiskoulutusta.

Koulutuksesta saat valmiudet toimia Talentian opiskelija-aktiivina omassa korkeakouluyhteisössä sekä paljon tietoa, josta sinulle on hyötyä myös tulevaisuuden työelämässä.

Ota yhteyttä Talentian opiskelijatoimintaan opiskelijatoiminta@talentia.fi mikäli haluat lisätietoja koulutuksesta!


Luottamusmiesvalmennus, jatkoa Vahva ammatissa -koulutukselle!

Luottamusmiesvalmennus on luontainen jatkumo Vahva ammatissa -koulutukselle. Valmennuksessa saat kattavan kuvan siitä, mitä luottamusmiehenä toimiminen tarkoittaa. Valmennukseen voi osallistua hyvin myös opintojen jälkeen – opiskelijastatusta ei vaadita, ja valmennukseen osallistuukin moni työssäkäyvä jäsen. Valmennuksen toteutuksesta vastaavat Talentian sopimusasiantuntijat.

Seuraava luottamusmiesvalmennus järjestetään 20.-21.11.2021. Lisätietoja Talentian koulutus- ja tapahtumakalenterissa.

Ota yhteyttä Talentian opiskelijatoimintaan opiskelijatoiminta@talentia.fi mikäli haluat lisätietoja koulutuksesta!

Jaa sivu