Vahva ammatissa -koulutus ovat avoin kaikille Talentian opiskelijajäsenille. Koulutuksessa pääsee oppimaan ammattijärjestötoiminnasta ja -kentästä sekä kehittämään omia työelämätaitoja. Vahva ammatissa on paikka verkostoitua sosiaalialan tulevien ammattilaisten kesken.

Vahva ammatissa -koulutus, mitä se pitää sisällään?

Vahva ammatissa -koulutuksessa saat tietoa Talentiasta, työmarkkinajärjestelmästä ja järjestäytymisestä, talentialaisena toimimisesta sekä vaikuttamisesta. Koulutuksessa käsitellään myös sosiaalialan ajankohtaisia asioita Talentian asiantuntijoiden johdolla niin ammatilliseen edunvalvontaan, viestintään, ammattietiikkaan kuin työsopimusasioihin liittyen. Koulutukseen kuuluu myös osio esiintymiskoulutusta.

Koulutuksesta saat valmiudet toimia Talentian opiskelija-aktiivina omassa korkeakouluyhteisössä sekä paljon tietoa, josta sinulle on hyötyä myös tulevaisuuden työelämässä.

Seuraava Vahva ammatissa -koulutus järjestetään 2.-3.2.2024!

Ilmoittautuminen alkaa pian. Seuraile sähköpostia, nappaa päivämäärät talteen ja valmistaudu ilmoittautumaan mukaan!

Koulutus on osallistujille maksuton.

Ota yhteyttä Talentian opiskelijatoimintaan opiskelijatoiminta@talentia.fi mikäli haluat lisätietoja koulutuksesta!


Luottamusmiesvalmennus, jatkoa Vahva ammatissa -koulutukselle!

Luottamusmiesvalmennus on luontainen jatkumo Vahva ammatissa -koulutukselle. Valmennuksessa saat kattavan kuvan siitä, mitä luottamusmiehenä toimiminen tarkoittaa. Valmennukseen voi osallistua hyvin myös opintojen jälkeen – opiskelijastatusta ei vaadita, ja valmennukseen osallistuukin moni työssäkäyvä jäsen. Valmennuksen toteutuksesta vastaavat Talentian sopimusasiantuntijat.

Ota yhteyttä Talentian opiskelijatoimintaan opiskelijatoiminta@talentia.fi mikäli haluat lisätietoja koulutuksesta!