Vahva ammatissa -koulutukset


Vahva ammatissa -koulutuksissa Talentian opiskelijajäsenet pääsevät oppimaan ammattijärjestötoiminnasta ja -kentästä sekä kehittämään omia työelämätaitojaan.

Vahva ammatissa -koulutukset ovat avoimia kaikille Talentian opiskelijajäsenille. Koulutuksissa pääsee oppimaan ammattijärjestötoiminnasta ja -kentästä sekä kehittämään omia työelämätaitoja. Vahva ammatissa on paikka verkostoitua sosiaalialan tulevien ammattilaisten kesken!

Tule mukaan ottamaan selvää Talentian ja sosiaalialan ajankohtaisista asioista sekä tutustumaan muihin alan opiskelijoihin – koulutuksiin osallistuu niin AMK- kuin yliopisto-opiskelijoita ympäri Suomen.

Kaikki Vahva ammatissa -koulutukset järjestetään syksyllä 2019!

Vahva ammatissa 1

Koulutus pitää sisällään tietoa Talentiasta, työmarkkinajärjestelmästä, järjestäytymisestä, talentialaisena toimimisesta sekä vaikuttamisesta. Koulutuksesta saat valmiudet toimia Talentian opiskelija-aktiivina omassa oppilaitoksessa sekä paljon tietoa, josta sinulle on hyötyä myös tulevassa työssäsi.

Ensimmäinen päivä vietetään tiukan ammattijärjestöasian parissa ja toisena päivä sujuu puheviestinnän kouluttajan suositussa esiintymiskoulutuksessa.

Seuraava Vahva ammatissa 1 järjestetään keväällä 2020 – pysy kuulolla!


Vahva ammatissa 2

Vahva ammatissa 2 sukeltaa syvemmälle ammatillisiin ajankohtaisiin asioihin. Koulutuksessa pääset kuulemaan Talentian eri yksiköiden asiantuntijoiden ajankohtaisista teemoista niin ammatilliseen edunvalvontaan, viestintään, ammattietiikkaan kuin työsopimusasioihin liittyen.

Vahva ammatissa 2 järjestetään seuraavan kerran 15.-16.11.2019 Helsingissä Talentian toimistolla ja Sokos Hotel Presidentissä. Kutsu lähetetään sähköpostitse 1. koulutuksen käyneille lokakuun alussa. Ota yhteyttä opiskelijatoiminta@talentia.fi mikäli kutsua ei tuolloin tavoita sinua ja olisit kiinnostunut osallistumaan koulutukseen.


Vahva ammatissa 3

Vahva ammatissa 3 on luottamusmies-valmennus. Valmennuksessa saat kattavan kuvan siitä, mitä luottamusmiehenä toimiminen tarkoittaa. Valmennukseen voi osallistua hyvin myös opintojen jälkeen – opiskelijastatusta ei vaadita, ja valmennukseen osallistuukin moni työssäkäyvä jäsen. Valmennuksen toteutuksesta vastaavat Talentian sopimusasiantuntijat.

Seuraava Vahva ammatissa 3 järjestetään 5.-6.10.2019. Ota yhteyttä Talentian opiskelijatoimintaan opiskelijatoiminta@talentia.fi mikäli haluat lisätietoja koulutuksesta!

Jaa sivu