Koulutukset ja koulutusedut

Koulutukset

Talentia kannustaa jäseniään pitämään yllä ammattitaitoaan tukemalla jäsenten kouluttautumista taloudellisesti  ja järjestämällä monipuolista koulutusta yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa. Myös Talentian jäsenyhdistykset järjestävät monipuolista toimintaa.

Talentian koulutukset ja virkistys

Talentia ja sen jäsenyhdistykset järjestävät runsaasti monipuolista koulutusta ja virkistystä Talentian jäsenille.  Talentian järjestökoulutus ja luottamusmieskoulutus ovat jäsenille maksuttomia. Myös monet alueellisista ja ammatillisista seminaareista ja tapahtumista ovat jäsenille ilmaisia. Katso ajantasaiset tiedot tarjolla olevista koulutuksista ja tapahtumista tapahtumakalenterista.

Osa koulutuksesta on kutsukoulutusta järjestön luottamustehtävissä, kuten jäsensihteerinä, puheenjohtajana, tiedotustehtävissä, toimiville jäsenille.


Fingon koulutukset

Talentia on Fingon – Suomalaiset kehitysjärjestöt (entinen KEPA Kehitysyhteistyön palvelukeskus ry) jäsen. Talentialaiset voivat osallistua Fingon järjestämiin koulutuksiin jäsenetuhinnoin ja matkakulut 17 euroa ylittävältä osuudelta korvataan edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Lisätietoja: Fingon toimisto, puh. 050 317 6690, www.fingo.fi

Jaa sivu