Jäsenhankinta palkitsee – myös sinut!

Talentia on Suomen ainoa sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö. Tunnemme työsi olosuhteet sekä työn vaatimukset. Olemme ainoa järjestö, joka ajaa sosiaalialan korkeakoulutettujen, kuten sosiaalityöntekijöiden ja sosionomien asioita.

Juhlavuoden jäsenkampanjassa palkitsemme vanhat jäsenemme jokaisesta mukaan tuodusta uudesta jäsenestä. Palkinto kasvaa sitä mukaa, mitä useampi jäsen liittyy kauttasi. Kun yksi uusi jäsen liittyy suosituksestasi Talentiaan ja Erko-kassaan, saatte molemmat 30 euron Superlahjakortin. Kymmenestä uudesta jäsenestä saat jo 600 euron lahjakortin, ja olet yksi Talentian jäsenhankinnan kirkkaimmista tähdistä!

Palkinto kasvaa sitä mukaa, mitä useampi jäsen liittyy kauttasi. Kymmenestä uudesta jäsenestä saat jo 600 euron lahjakortin.

Näin palkitsemme jokaisesta uudesta jäsenestä:

 • 1 uusi jäsen = 30 € SuperLahjakortti sinulle
 • 2–4 uutta jäsentä = 40 € lahjakortti / hankittu jäsen
 • 5–9 uutta jäsentä = 50 € lahjakortti / hankittu jäsen

Jäsenhankinnan tähti

 • 10 uutta jäsentä tai enemmän = 60 € lahjakortti / hankittu jäsen

Täytä alla oleva lomake – se vie vain muutaman minuutin

Talentia on sosiaalialan korkeakoulutetulle se oikea liitto. Toivomme, että olet samaa mieltä ja autat meitä saamaan lisää jäseniä ja vahvistamaan voimiamme.

Kerro Talentiasta työssäkäyvälle ystävällesi sähköpostitse käyttämällä alla olevaa lomaketta. Jos hän liittyy jäseneksi Talentiaan ja Erko-kassaan, saatte molemmat 30 euron arvoiset SuperLahjakortit*, joilla voi ostaa mukavia lahjoja yli 100 liikkeestä. Palkinto kasvaa sitä mukaa, mitä useampi jäsen liittyy kauttasi. Esimerkiksi kymmenestä uudesta jäsenestä saat jo 600 euron lahjakortin.

Lisäksi ystäväsi saa jäsenmaksullaan käyttöönsä kaikki Talentian upeat jäsenedut ja -palvelut. Huomaathan, että suosittelijan on oltava Talentian jäsen, eikä  Superlahjakortteja myönnetä jäsenille, jotka liittyvät Talentiaan ilman suosittelijaa. >> Tutustu Superlahjakorttiin

*) Lahjakortti on veronalaista tuloa, jonka Talentia ilmoittaa lahjakortin saajan puolesta verottajan tulorekisteriin.


Kutsu ystäväsi liittymään Talentiaan!

Viesti ystävällesi

Hei !

Terveisin,

Talentia kerää ja käsittelee vain niitä henkilötietoja, jotka ovat tarpeen jäsensuhteen hoitamista ja toimintamme harjoittamista varten.

>> Tutustu Talentian tietosuojaselosteeseen


Usein kysytyt kysymykset

Milloin Superlahjakortit postitetaan?

 • Superlahjakortit toimitetaan jäsenhankkijoille kampanja-ajan päätyttyä. Uudelle jäsenelle 30 € Superlahjakortti toimitetaan viimeistään alkuvuodesta 2025. Lahjakortit toimitetaan sähköisesti liittymislomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Kenet voin kutsua mukaan?

 • Uuden jäsenen on oltava työssäkäyvä sosiaalialan korkeakoulutettu tai liittymishetkellä työssäkäyvä alan opiskelija, joka liittyy myös työttömyyskassaan.

Kuka voi osallistua?

 • Kaikki Talentian nykyiset jäsenet voivat hankkia uusia jäseniä.

Mihin asti voin osallistua?

 • Kampanja on voimassa 30.9.2024 saakka.

Voinko kertoa Talentiasta ystävälleni myös kasvotusten

 • Kyllä. Tulosta tällöin liittymislomake. Täytä omat tietosi suosittelija-kohtaan ja pyydä liittyjää lisäämään omat tietonsa allekirjoituksineen. Taittele ja postita.

Vinkkejä uusien jäsenten rekrytointiin

Oletko sinä Talentian jäsenhankinnan tähti 2024? Tuo mukanasi uusi jäsen, palkitsemme jokaisesta. Lue top 5 vinkit uusien jäsenten rekrytointiin

Talentian jäsenenä nautit monista eduista

Talentian jäsenenä nautit monipuolisista eduista. Jäsenenä saat etuja muun muassa pankki- ja vakuutuspalveluista sekä luet alan kirjallisuutta ja aikakauslehtiä edullisemmin.

Ansiosidonnainen työttömyysturva

 • Työttömyyskassa Erkon jäsenmaksu sisältyy Talentian työssäkäyvien jäsenten jäsenmaksuun.

Työsuhde- ja ammattineuvonta

 • Talentian jäsenenä et jää työelämän ongelmissasi yksin. Talentian neuvontapalvelut ovat tukenasi

Vakuutusedut

 • Talentian jäsenenä saat käyttöösi hyvät vakuutusedut

Oikeudellinen neuvonta

 • Eversheds Asianajotoimisto on tukenasi yksityiselämään liittyvissä oikeudellisissa asioissa

Ammattieettinen tuki

 • Autamme sinua ammattieettisissä kysymyksissä

Talentia-lehti ja kalenteri

 • Talentian jäsenenä saat Talentia-lehden suoraan kotiin toimitettuna