Suosittele Talentiaa työkaverille!

Talentia on sosiaalialan korkeakoulutetulle se oikea liitto. Toivomme, että olet samaa mieltä ja autat meitä saamaan lisää jäseniä ja vahvistamaan voimiamme.

Kerro Talentiasta työssäkäyvälle ystävällesi sähköpostitse käyttämällä alla olevaa lomaketta. Jos hän liittyy jäseneksi Talentiaan ja Erko-kassaan, saatte molemmat 30 euron arvoiset SuperLahjakortit*, joilla voi ostaa mukavia lahjoja yli 100 liikkeestä.

Lisäksi ystäväsi saa jäsenmaksullaan käyttöönsä kaikki Talentian upeat jäsenedut ja -palvelut. Huomaathan, että suosittelijan on oltava Talentian jäsen, eikä  Superlahjakortteja myönnetä jäsenille, jotka liittyvät Talentiaan ilman suosittelijaa. >> Tutustu Superlahjakorttiin

*) Lahjakortti on veronalaista tuloa, jonka Talentia ilmoittaa lahjakortin saajan puolesta verottajan tulorekisteriin.


Kutsu ystäväsi liittymään Talentiaan!

Viesti ystävällesi

Hei !

Terveisin,

Talentia kerää ja käsittelee vain niitä henkilötietoja, jotka ovat tarpeen jäsensuhteen hoitamista ja toimintamme harjoittamista varten.

>> Tutustu Talentian tietosuojaselosteeseen


Usein kysytyt kysymykset

Milloin saan SuperLahjakortin?

Postitamme sinulle ja ystävällesi SuperLahjakortit heti, kun ystäväsi liittyminen on hyväksytty.

Kenet voin kutsua mukaan?

Uuden jäsenen on oltava työssäkäyvä sosiaalialan korkeakoulutettu ammattilainen tai liittymishetkellä työssäkäyvä alan opiskelija, joka liittyy myös työttömyyskassaan.

Kuka voi osallistua?

Kaikki Talentian nykyiset jäsenet voivat hankkia uusia jäseniä.

Mihin asti voin osallistua?

Kampanja on voimassa toistaiseksi.


Voit kertoa Talentiasta ystävällesi myös kasvotusten. Tulosta tällöin oheinen liittymislomake. Täytä omat tietosi suosittelija-kohtaan ja pyydä liittyjää lisäämään omat tietonsa allekirjoituksineen. Taittele ja postita.

Tuo ystäväsi yhteiseen liittoon -esite

Jaa sivu