Liity nyt -päivä 12.1.2022


Yli 26 000 sosiaalialan korkeakoulutettua on valinnut turvakseen Talentian. Tule kasvavaan joukkoomme ja liity Talentiaan 12.1. Ensimmäiset 30 liittynyttä saavat lahjaksi kahden päivän vapaalipun asiantuntijapäiville Tampereelle 8.–9.3.2022.

Liity Talentiaan 12.1.2022 – Ensimmäiselle 30 liittyneelle lahjaksi vapaalippu sosiaalialan asiantuntijapäiville Tampereelle

Liity nyt -päivänä 12.1.2022 kolmekymmentä ensimmäistä Talentiaan liittyyttä saa lahjaksi kahden päivän vapaalipun sosiaalialan asiantuntujapäiville Tampereelle 8.-9.3.2022.
Muut Talentiaan liittyvät uudet jäsenet saavat lahjaksi 30 euron SuperLahjakortin. Lahjakortin saaminen edellyttää liittymistä myös Erko-työttömyyskassaan.

Turvaajatkin tarvitsevat puolustajansa. Jonkun, joka ottaa kantaa epäkohtiin ja taistelee reilun kohtelun sekä hyvän ja turvallisen työelämän puolesta.  Yli 26 000 sosiaalialan korkeakoulutettua on valinnut turvakseen Talentian. Tule kasvavaan joukkoomme!

Talentia on ammattijärjestöistä ainoa, joka tuntee sosiaalialan läpikotaisin:

 


 

Hyviä syitä liittyä Talentiaan top 5

Hyviä syitä liittyä Talentiaan on ainakin 1000, mutta kokosimme tähän viisi tärkeintä.

1. Talentia puolustaa jäsentensä etuja työpaikalla ja seisoo sosiaalialan korkeakoulutettujen puolella.

2. Jäsenemme saavat meiltä neuvoja työsuhdetta, palkkoja ja ammattietiikkaa koskevissa kysymyksissä.

3. Tarjoamme kattavat ja laadukkaat jäsenedut, kuten Talentia-lehden, vapaa-ajan matkustajavakuutuksen, oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen sekä alennuksia aina kuntosaleista lomamökkeihin.

4. Talentia osaa vaikuttamistyön ja on haluttu sosiaalialan yhteistyökumppani. Jäsenemme vaikuttavat usein Talentian ammatillisten ja jäsenyhdistysten kautta. Siellä myös verkostoituu, viihtyy ja saa uusia ystäviä.

5. Työttömyyden kohdatessa jäsenemme saavat ansiosidonnaista työttömyysturvaa, jos työssäoloehto täyttyy. Myös opiskelijajäsenillämme on mahdollisuus kerryttää työssäoloehtoa jo opiskeluaikanaan.


 

Jäsenenä nautit monista eduista:

Liity nyt!

Mikäli sinulla on kysymyksiä ennen liittymistä, saat lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse. jasensihteerit@talentia.fi p. 09 3158 5530 - Puhelinpäivystys ma-to klo 9-12. (Puhelu maksaa paikallisverkkomaksun.)

Jaa sivu