Uutinen

Tartu Talentian jäsenetuihin

Talentian jäsenilleen tarjoamat lukuisat edut kannattaa ottaa käyttöön. Jäsenenä saat etuja muun muassa pankki- ja vakuutuspalveluista sekä luet alan kirjallisuutta ja aikakauslehtiä edullisemmin.

Koulutus- ja uraedut

Talentia jäsenyhdistystensä kanssa järjestää monipuolista koulutusta ja virkistystä. Tutustu tuleviin tapahtumiin koulutus- ja tapahtumakalenterissamme.

Talentialaiset voivat osallistua Fingon (entinen KEPA ry) järjestämiin koulutuksiin jäsenetuhinnoin.

Talentia tarjoaa jäsenilleen koulutustukea. Koulutustuella tuetaan jäsenten ammatillista kouluttautumista, jonka tarkoituksena on muun muassa jäsenen työmarkkina-aseman parantaminen. Tukea voi hakea ympäri vuoden.

Academy of Brain tarjoaa Talentian jäsenille vuoden jäsenyyden verkkovalmennuksiin hintaan 20€ (ovh 129€). Valmennuksista saat tukea muun muassa psykososiaalisen kuorman kanssa jaksamiseen, paineensietokyvyn kehittämiseen, työhyvinvointiin, kiireen selättämiseen, ajankäytön hallintaan ja rakentavaan vuorovaikutukseen.

Pankkiedut

Danske Bank tarjoaa asuntolainaedun Talentian jäsenille. Jäsenenä saat aina automaattisesti alennuksen asuntolainan marginaalista. Sinulta ei peritä asuntolainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Voit hakea 4 – 12 kk pituisia lyhennysvapaita jaksoja ilman toimitusmaksua.

Danske Bankilla on lisäksi lisäetuja Talentian vastavalmistuneille jäsenille, esimerkiksi palvelut päivittäiseen pankkiasiointiin maksutta sekä sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttäloungeen ja kattava matkavakuutus. >> Lue lisää Danske Bankin eduista vastavalmistuneille.

Danske Bank tarjoaa Talentian jäsenille myös sijoittamiseen ja säästämiseen liittyviä palveluita.

>> Lue lisää Danske Bankin eduista

Vakuutusedut

Talentian jäsenillä on vapaa- ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus vakuutusyhtiö Turvan kautta. Talentian jäsenyyden mukanaan tuomien vakuutusten lisäksi saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi. Turva tarjoaa jatkuvan 10 % jäsenalennuksen. Kun vakuutat kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen.

Talentian jäsenenä saat Primus-henkivakuutuksen itsellesi ja puolisollesi tuntuvalla alennuksella. Primus-vakuutukset myöntää Suomen vanhin henkivakuutusyhtiö Kaleva.

>> Lue lisää vakuutuseduista

Yksityiselämän oikeudellinen neuvonta

Talentian jäsenillä on jäsenetunaan oikeus saada Eversheds Asianajotoimisto Oy:n lakimiehiltä maksutonta neuvontaa (pl. puhelun hinta, hintatiedot numeroiden alla) puhelimitse yksityiselämäänsä liittyvissä oikeudellisissa asioissa.

Kun mietit esimerkiksi, miten kannattaisi edetä asuntokauppariidan selvittelyssä tai miten siirtää varallisuutta sukupolvelta toiselle tai mitä hyötyä on avioehtosopimuksesta, voit saada vastaukset kysymyksiisi puhelimitse Eversheds Asianajotoimisto Oy:n asiantuntijoilta.

>> Lue lisää yksityiselämän oikeudellisesta neuvonnasta

Lehdet

Talentian jäsenenä luet alan kirjallisuutta, tutkivaa journalismia ja aikakauslehtiä edullisempaan hintaan.

Säästät jopa 94 prosenttia lehtitilauksen normaalihinnasta Lehtikuningas.fi-palvelun lehdistä. Member+-etuna saat myös tiettyihin Lehtikuningas-lehtiin ylimääräisen 10 prosentin alennuksen jo valmiiksi edullisiin hintoihin!

Otavamedia tarjoaa Talentian jäsenille lehtiä 30 prosentin alennuksen erikoishinnalla 12 kk:n. tilauksen normaalihinnasta. Tarkista lehdet ja tee tilaus osoitteessa: https://tilaus.otavamedia.fi/talentia

Talentia haluaa edistää jäsentensä mahdollisuuksia saada kätevästi ja edullisesti ajankohtaista ja kiinnostavaa alan tietoa. Talentialaisena saat Sosiaalialan Tietopalvelussa 10 prosentin alennuksen ostoksistasi. Tutustu palveluun osoitteessa www.sosiaalialantietopalvelu.fi. Hyödynnä etu syöttämällä ostoskoriin tunnus ”talentia”.

Long Play on hitaan journalismin palvelu, joka julkaisee 12 juttua vuodessa. Jutut ovat pidempiä kuin tavalliset lehtijutut, mutta lyhyempiä kuin kirjat. Ne käsittelevät yhteiskunnallisia aiheita laidasta laitaan. Talentian jäsenet saavat Long Playn vuositilauksesta maksun yhteydessä 15 % alennuksen.

Talentian jäsenenä saat myös Talentia-lehden. Talentia-lehti on sosiaalialan äänenkannattaja, jäsenten ammatillisen ja järjestöllisen keskustelun foorumi ja tärkeä väline jäsenten edunvalvonnassa.

>> Tutustu lehtietuihin

Muut edut

Lisäksi Talentian jäsenille on paljon muita etuja. Tutustu kaikkiin talentialaisten etuihin täällä >