Lehdet


Talentian jäsenenä luet alan kirjallisuutta, tutkivaa journalismia ja aikakauslehtiä edullisempaan hintaan.

Talentia-lehti

Talentian jäsenet saavat jäsenetuna Talentia-lehden. Talentia-lehti on sosiaalialan äänenkannattaja, jäsenten ammatillisen ja järjestöllisen keskustelun foorumi ja tärkeä väline jäsenten edunvalvonnassa. Talentian jäsenenä voit kirjautuneena lukea lehden näköisversiota myös verkossa. Lehti ilmestyy yhteensä kahdeksan kertaa vuodessa.


Lehtikuningas.fi

Lehtikuningas.fi on Suomen suurin lehtitilausten jälleenmyyjä. Meiltä löydät yli 1000 lehteä ja tilaajalahjaa kampanjahintaan. Voit tilata lehtiä sekä itsellesi, että lahjaksi. Aina ilmainen toimitus eikä ylimääräisiä kustannuksia. Säästä jopa 94% lehtitilauksen normaalihinnasta.

Member+ etuna saat tiettyihin lehtiin ylimääräisen 10% alennuksen jo valmiiksi edullisiin hintoihimme!

Lisätietoa ja alennuskoodin saat Member+-palvelun kautta kirjautumalla sisään sivuille osoitteesta https://memberplus.fi/etu/lehtikuningas-fi/


Long Play -palvelu

Long Play julkaisee tutkivaa journalismia, laajoja reportaaseja, henkilökuvia, esseitä ja muita pitkiä juttuja digitaalisessa muodossa. Jutut ovat pidempiä kuin tavalliset lehtijutut, mutta lyhyempiä kuin kirjat. Vuosittain 12 julkaistut jutut käsittelevät yhteiskunnallisia aiheita laidasta laitaan. Talentian jäsenet saavat Long Playn vuositilauksesta maksun yhteydessä 15 % alennuksen koodilla ”talentia15”.

>> Tee vuositilaus


Otavamedian aikakauslehdet 2019-2020

Lehtiä  30 % alennuksen erikoishinnalla 12 kk:n tilauksen normaalihinnasta.

Otavamedia tarjoaa Talentian jäsenille erikoisalennuksen lehtitilauksista. Voit tilata valitsemasi lehden jatkuvana tilauksena edullisesti. Saat alennusedun niin kauan kuin olet Talentian jäsen tai sopimus on voimassa.

Tarkista lehdet ja tee tilaus täältä: https://tilaus.otavamedia.fi/talentia

Erikoisalennukseen oikeuttavat uudet, laskuttamattomat kotimaan tilaukset.  Voimassaolevaa tilausta ei voi vaihtaa alennustilaukseen eikä alennusta voi käyttää voimassaolevan tilauksen jatkoksi. Alennus lasketaan normaalista määräaikaisesta 12 kuukauden tilaushinnasta.


Sanoma Media Finland Oy

Sanoma Media Finland tarjoaa member+ jäsenille Sanoman määräaikaiset aikakauslehtitilaukset -40% etuhintaan

Etu voimassa vuoden loppuun asti.

Sanoma Media Finland on lanseeraamassa 9.5. täysin uuden aikakauslehden!

Tiede Luonto on ajankohtaisiin luontoaiheisiin pureutuva uutuus Sanoman suositun Tiede-lehden tekijöiltä. Se käsittelee laajasti ja monipuolisesti luontoon, eläimiin, ympäristöön ja ilmastoon liittyviä teemoja.

Lehden jutut koskettavat jokaista suomalaista, mutta niiden näkökulmat voivat olla myös kansainvälisiä.

https://sanoma.fi/tiedote/uusi-printtilehti-tiede-luonto-pureutuu-ajankohtaisiin-luonto-ja-ymparistoaiheisiin/

Tiede Luonnon hinta on member+ jäsenille:

12 kk määräaikainen tilaus (6 nroa) 45,00 € (norm. 75 €)

Lisätietoa ja alennuskoodin saat Member+-palvelun kautta kirjautumalla sisään sivuille osoitteesta https://memberplus.fi/etu/sanoma-media/


Sosiaalialan tietopalvelu 2019-2020

Talentia haluaa edistää jäsentensä mahdollisuuksia saadakätevästi ja edullisesti ajankohtaista ja kiinnostavaa alan tietoa. Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelu tarjoaa ammattikirjallisuutta verkkokaupassaan.

Tutustu palveluun osoitteessa www.sosiaalialantietopalvelu.fi.

Talentian jäsentuna saat ostoksistasi Sosiaalialan Tietopalvelussa 10 % alennuksen. Käytä etu syöttämällä ostoskoriin sana ”talentia”.

Jaa sivu