Lehdet


Talentian jäsenenä luet edullisemmin.

Talentia-lehti

Talentian jäsenet saavat jäsenetuna Talentia-lehden.


Long Play -palvelu

Long Play on  hitaan journalismin palvelu, joka julkaisee 12 juttua vuodessa. Jutut ovat pidempiä kuin tavalliset lehtijutut, mutta lyhyempiä kuin kirjat. Ne käsittelevät yhteiskunnallisia aiheita laidasta laitaan. Talentian jäsenet saavat Long Playn vuositilauksesta maksun yhteydessä 15 % alennuksen  koodilla ”talentia15”.

>> Tee vuositilaus


Otavamedian aikakauslehdet

Lehtiä erikoishinnalla  30 % alennusta 12 kk:n tilauksen normaalihinnasta.

Tarkista lehdet tästä osoitteesta (kopioi osoite selaimen kenttään): etu.otavamedia.fi/talentia

Erikoisalennukseen oikeuttavat uudet, laskuttamattomat kotimaan tilaukset.  Voimassaolevaa tilausta ei voi vaihtaa alennustilaukseen eikä alennusta voi käyttää voimassaolevan tilauksen jatkoksi. Alennus lasketaan normaalista määräaikaisesta 12 kuukauden tilaushinnasta.


Sanoma Media Finland -aikakauslehdet

Aikakauslehdet 40 % alennuksella ja lastenlehdet 30 % alennuksella määräaikaisista tilausjaksoista.

Huomioithan, että saat lehdet tarjoushintaan koko tilauksen ajan.Tarjous koskee vain uusia tilauksia, voimassaolevaa kestotilausta ei voi muuttaa tarjoushintaiseksi tilaukseksi.

>>Tilaa Sanoma Media Finland -lehti


Sosiaalialan tietopalvelu

Talentia haluaa edistää jäsentensä mahdollisuuksia saada kätevästi ja edullisesti ajankohtaista ja kiinnostavaa alan tietoa. Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelu tarjoaa ammattikirjallisuutta kirjakerhonomaisesti. Tietopalveluun liittyvät kanta-asiakkaat saavat tuntuvia hintaetuja ja säännöllisesti tietoa alan kirjallisuudesta. Palvelun käyttöön ei liity ostopakkoa. Tutustu palveluun www.sosiaalialantietopalvelu.fi.

Jaa sivu