Lehdet


Talentian jäsenenä luet alan kirjallisuutta, tutkivaa journalismia ja aikakauslehtiä edullisempaan hintaan.

Talentia-lehti

Talentian jäsenet saavat jäsenetuna Talentia-lehden. Talentia-lehti on sosiaalialan äänenkannattaja, jäsenten ammatillisen ja järjestöllisen keskustelun foorumi ja tärkeä väline jäsenten edunvalvonnassa. Talentian jäsenenä voit kirjautuneena lukea lehden näköisversiota myös verkossa. Lehti ilmestyy yhteensä kahdeksan kertaa vuodessa.


Lehtikuningas.fi

Lehtikuningas.fi on Suomen suurin lehtitilausten jälleenmyyjä. Meiltä löydät yli 1000 lehteä ja tilaajalahjaa kampanjahintaan. Voit tilata lehtiä sekä itsellesi, että lahjaksi. Aina ilmainen toimitus eikä ylimääräisiä kustannuksia. Säästä jopa 94% lehtitilauksen normaalihinnasta.

Member+ etuna saat tiettyihin lehtiin ylimääräisen 10% alennuksen jo valmiiksi edullisiin hintoihimme!

Lisätietoa ja alennuskoodin saat Member+-palvelun kautta kirjautumalla sisään sivuille osoitteesta https://memberplus.fi/etu/lehtikuningas-fi/


Otavamedian aikakauslehdet 2019-2020

Lehtiä  30 % alennuksen erikoishinnalla 12 kk:n tilauksen normaalihinnasta.

Otavamedia tarjoaa Talentian jäsenille erikoisalennuksen lehtitilauksista. Voit tilata valitsemasi lehden jatkuvana tilauksena edullisesti. Saat alennusedun niin kauan kuin olet Talentian jäsen tai sopimus on voimassa.

Tarkista lehdet ja tee tilaus täältä: https://tilaus.otavamedia.fi/talentia

Erikoisalennukseen oikeuttavat uudet, laskuttamattomat kotimaan tilaukset.  Voimassaolevaa tilausta ei voi vaihtaa alennustilaukseen eikä alennusta voi käyttää voimassaolevan tilauksen jatkoksi. Alennus lasketaan normaalista määräaikaisesta 12 kuukauden tilaushinnasta.

 


Sosiaalialan tietopalvelu 2019-2020

Talentia haluaa edistää jäsentensä mahdollisuuksia saadakätevästi ja edullisesti ajankohtaista ja kiinnostavaa alan tietoa. Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelu tarjoaa ammattikirjallisuutta verkkokaupassaan.

Tutustu palveluun osoitteessa www.sosiaalialantietopalvelu.fi.

Talentian jäsentuna saat ostoksistasi Sosiaalialan Tietopalvelussa 10 % alennuksen. Käytä etu syöttämällä ostoskoriin sana ”talentia”.

Jaa sivu