Lehdet


Talentian jäsenenä luet alan kirjallisuutta, tutkivaa journalismia ja aikakauslehtiä edullisempaan hintaan.

Talentia-lehti

Talentian jäsenet saavat jäsenetuna Talentia-lehden. Talentia-lehti on sosiaalialan äänenkannattaja, jäsenten ammatillisen ja järjestöllisen keskustelun foorumi ja tärkeä väline jäsenten edunvalvonnassa. Talentian jäsenenä voit kirjautuneena lukea lehden näköisversiota myös verkossa. Lehti ilmestyy yhteensä kahdeksan kertaa vuodessa.


Long Play -palvelu

Long Play julkaisee tutkivaa journalismia, laajoja reportaaseja, henkilökuvia, esseitä ja muita pitkiä juttuja digitaalisessa muodossa. Jutut ovat pidempiä kuin tavalliset lehtijutut, mutta lyhyempiä kuin kirjat. Vuosittain 12 julkaistut jutut käsittelevät yhteiskunnallisia aiheita laidasta laitaan. Talentian jäsenet saavat Long Playn vuositilauksesta maksun yhteydessä 15 % alennuksen koodilla ”talentia15”.

>> Tee vuositilaus


Otavamedian aikakauslehdet 2019

Lehtiä  30 % alennuksen erikoishinnalla 12 kk:n tilauksen normaalihinnasta.

Otavamedia tarjoaa Talentian jäsenille erikoisalennuksen lehtitilauksista. Voit tilata valitsemasi lehden jatkuvana tilauksena edullisesti. Saat alennusedun niin kauan kuin olet Talentian jäsen tai sopimus on voimassa.

Tilaajana olet Otavamedian etuasiakas ja saat kaikki etuasiakkaan edut, mm. 2 valitsemaasi lahjalehteä vuodessa veloituksetta sekä olet automaattisesti mukana Otavamedian Suurarvonnoissa.

Tarkista lehdet ja tee tilaus täältä: https://tilaus.otavamedia.fi/talentia

Erikoisalennukseen oikeuttavat uudet, laskuttamattomat kotimaan tilaukset.  Voimassaolevaa tilausta ei voi vaihtaa alennustilaukseen eikä alennusta voi käyttää voimassaolevan tilauksen jatkoksi. Alennus lasketaan normaalista määräaikaisesta 12 kuukauden tilaushinnasta.


Sanoman aikakauslehdet 2018

Aikakauslehdet 40 % alennuksella ja lastenlehdet 30 % alennuksella määräaikaisista tilausjaksoista.

Huomioithan, että saat lehdet tarjoushintaan koko tilauksen ajan.Tarjous koskee vain uusia tilauksia, voimassaolevaa kestotilausta ei voi muuttaa tarjoushintaiseksi tilaukseksi.

>>Tilaa Sanoma Media Finland -lehti


Sosiaalialan tietopalvelu 2019

Talentia haluaa edistää jäsentensä mahdollisuuksia saadakätevästi ja edullisesti ajankohtaista ja kiinnostavaa alan tietoa. Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelu tarjoaa ammattikirjallisuutta verkkokaupassaan.

Tutustu palveluun osoitteessa www.sosiaalialantietopalvelu.fi.

Talentian jäsentuna saat ostoksistasi Sosiaalialan Tietopalvelussa 10 % alennuksen. Käytä etu syöttämällä ostoskoriin sana ”talentia”.

Jaa sivu