Uutinen

Hyvinvoiva työpaikka -kilpailu käynnistyi – ilmoita työpaikkasi mukaan 19.8. mennessä

Talentia etsii jälleen hyvinvoivia sosiaalialan työyhteisöjä. Jos työskentelet sellaisessa, ilmoita työpaikkasi mukaan Hyvinvoiva työpaikka -kilpailuun! Haluamme nostaa esiin työyhteisöjä, joissa henkilöstö tuntee voivansa hyvin.

– Työhyvinvointi vaikuttaa merkittävästi työyhteisöjen menestykseen. Hyvinvoivan työyhteisön tunnistaa muun muassa siitä, että työolot ovat terveelliset ja turvalliset, johtaminen on osallistavaa ja oikeudenmukaista, työtä kehitetään yhdessä ja työmäärä pysyy aisoissa, sanoo Talentian erityisasiantuntija Heidi Pekkarinen.

Hyvinvoivassa työyhteisössä työntekijät tietävät omat perustehtävänsä ja ovat mukana päättämässä työhön sekä työhyvinvointiin liittyvistä asioista.

– Tutkimusten mukaan työhyvinvointia lisäävät muun muassa hyvä ja motivoiva johtaminen, työyhteisön luottamuksellinen ilmapiiri ja työntekijöiden vahva ammattitaito. Hyvinvoivassa työyhteisössä vuorovaikutus synnyttää tuottavuutta, Pekkarinen sanoo.

Ilmoita työpaikkasi mukaan Talentian Hyvinvoiva työpaikka -kilpailuun viimeistään 19.8. täyttämällä lomake >> Hyvinvoiva työpaikka

Hyvinvoiva työpaikka -kilpailun voittaja julistetaan Sosiaalialan asiantuntijapäivillä 19.11.2024 Oulussa.

Voittajan valinnassa käytetään kriteereinä lomakkeessa mainittuja asioita. Loppusuoralla hyvät perustelut voivat kuitenkin nostaa työpaikkasi voittajaksi, joten muistathan perustella vastauksesi.

Kisan voittaja saa palkinnon, joka on suunnattu koko työyhteisölle.

Hyvinvoiva työpaikka -kilpailun aiemmat voittajat

Talentia on järjestänyt kilpailua vuodesta 2021. Kilpailun voitti ensimmäisenä vuonna Oulun seudun omaishoitajat ry, vuonna 2022 voittajaksi valittiin Salon kaupungin Sointu-tiimi. Viime vuonna voittaja oli Profiamin Tampereen-toimipiste.

Lisätietoja:

Heidi Pekkarinen

Erityisasiantuntija
Sosiaalihuollon ammatinharjoittaminen ja vaikuttamistoiminta ammatillisissa asioissa, erityisesti työhyvinvointi, työsuojelu ja työturvallisuus.
09 3158 6024