Talentian Hyvinvoiva työpaikka -kilpailu nostaa esiin sosiaalialan työyhteisöjä, joissa henkilöstö voi hyvin. Työhyvinvointi vaikuttaa merkittävästi työyhteisöjen menestykseen. Hyvinvoivan työyhteisön tunnistaa muun muassa siitä, että vaikeistakin asioista pystytään puhumaan avoimesti, työntekijät luottavat toisiinsa, työtä kehitetään yhdessä ja työmäärä pysyy aisoissa.

Hyvinvoivassa työyhteisössä työntekijät tietävät omat perustehtävänsä ja ovat mukana päättämässä työhyvinvointiin liittyvistä asioista. Kiusaamiselle ja muulle epäasialliselle käytökselle on nollatoleranssi. Hyvinvoivat työntekijät tuovat myös säästöjä, kun työkyvyttömyys vähenee.

Hyvinvoiva työpaikka 2024 -kilpailun osallistumisaika on 27.5.-19.8.2024. Voittaja julkistetaan 19.11.2024 Oulussa Sosiaalialan asiantuntijapäivillä.

Talentia on järjestänyt kilpailua vuodesta 2021. Kilpailun voitti ensimmäisenä vuonna Oulun seudun omaishoitajat ry, vuonna 2022 voittajaksi valittiin Salon kaupungin Sointu-tiimi, 2023 voittaja oli Profiamin Tampereen-toimipiste.

Lisätietoja

Heidi Pekkarinen

Erityisasiantuntija
Sosiaalihuollon ammatinharjoittaminen ja vaikuttamistoiminta ammatillisissa asioissa, erityisesti työhyvinvointi, työsuojelu ja työturvallisuus.
09 3158 6024