Talentian Hyvinvoiva työpaikka -kilpailu nostaa esiin sosiaalialan työyhteisöjä, joissa henkilöstö voi hyvin. Työhyvinvointi vaikuttaa merkittävästi työyhteisöjen menestykseen. Hyvinvoivan työyhteisön tunnistaa muun muassa siitä, että vaikeistakin asioista pystytään puhumaan avoimesti, työntekijät luottavat toisiinsa, työtä kehitetään yhdessä ja työmäärä pysyy aisoissa.

Hyvinvoivassa työyhteisössä työntekijät tietävät omat perustehtävänsä ja ovat mukana päättämässä työhyvinvointiin liittyvistä asioista. Kiusaamiselle ja muulle epäasialliselle käytökselle on nollatoleranssi. Hyvinvoivat työntekijät tuovat myös säästöjä, kun työkyvyttömyys vähenee.

Talentia järjesti Hyvinvoiva työpaikka -kilpailun 23.5.-14.8.2022. Kilpailun voittaja oli tänä vuonna Salon kaupungin Sointu-tiimi. Vottaja julkistettiin 4.10.2022 Sosiaalialan asiantuntijapäivillä Oulussa.

Talentia järjesti kilpailun ensimmäisen kerran 2021.  Voittajaksi valittiin Oulun seudun omaishoitajat ry.

Lisätietoja

Heidi Pekkarinen

Erityisasiantuntija
Sosiaalihuollon ammatinharjoittaminen ja vaikuttamistoiminta ammatillisissa asioissa, erityisesti työhyvinvointi, työsuojelu ja työturvallisuus.
09 3158 6024