Kylpylät

Kiinnostaako kylpylä, mökki tai hotelli? Talentian jäsenenä saat käyttöösi lukuisat majoitus- ja mökkiedut!

Löydät runsaasti hotelli- ja kylpyläetuja sinulle kuuluvasta Member+ -palvelusta

Hotelli Haikon Kartano & Spa

Jäsenetuna 10 % alennus päivän huonehinnasta sekä 10 % alennus hoidoista

Hotelli Haikon Kartano & Spa – monipuolinen kartano-, kylpylä- ja kongressihotelli sijaitsee kauniin kartanopuiston keskellä, meren rannalla Porvoossa. Tule Haikon Kartanoon nauttimaan aurinkoisesta palvelusta, korkeatasoisesta gastronomiasta, kartanotunnelmasta ja hemmottelevista palveluista. Haikko sijaitsee Helsingistä reilun ½ tunnin ajomatkan päässä ja Porvoon vanhaan kaupunkiin on matkaa n. 5 kilometriä.

Saat etuhinnat näkyviin kirjautumalla joko mobiilijäsenkortin kautta tai kirjautumalla Member+-sivuille https://memberplus.fi/etu/hotelli-haikon-kartano-spa, ja painamalla ”Hyödynnä etu”-nappia.

Santa’s Hotels 2023

Santa’s Hotels on lappilainen perheomisteinen hotelliketju, jolla on monipuolisia majoitus- ja ravintolapalveluita Pohjois-Suomessa sekä Lapissa. Kaikki kohteet sijaitsevat lähellä upeita ulkoilumaastoja, ja osa aivan kansallispuistojen kainalossa.

Santa’s Hotels tarjoaa vähintään kaksi yötä majoittuville jäsenille 15 % alennuksen seuraavissa kohteissa:

 • Luosto: Santa’s Hotel Aurora
 • Rovaniemi: Santa’s Igloos Arctic Circle, Santa’s Hotel Santa Claus, Santa’s Hotel Rudolf
 • Saariselkä: Santa’s Hotel Tunturi
 • Kilpisjärvi: Santa’s Chalets Rakka
 • Kalajoki: Santa’s Resort & Spa Sani

Jäsenet saavat etuhinnat näkyviin mobiilijäsenkortista tai kirjautumalla Member+ -sivuille https://memberplus.fi/etu/santas-hotels, ja painamalla ”Hyödynnä etu”-nappia.

Minimivaraus 2 vrk. Etu voimassa 30.4.2023 saakka.
Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajattu määrä.

Varaukset suoraan sivuilta: www.santashotels.fi.

Santa’s Hotels myyntipalvelu: sales@santashotels.fi

Imatran Kylpylä 2023

Imatran Kylpylä myöntää seuraavat alennukset voimassa olevan päivän hinnan mukaisesta hotelli- ja loma-asuntomajoituksesta sekä majoitusvarauksen yhteyteen etukäteen varatuista normaalihintaisista puolihoito- ja täysihoitoaterioista. Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen ja kylpylä Taikametsän käyttö.

 • sunnuntai- torstai
  • hotellihuoneet: alennus 20 %
  • loma-asunnot: alennus 20 %
  • puolihoito- ja täysihoitoateriat alennus 20 %
 • perjantai- lauantai
  • hotellihuoneet alennus 10 %
  • loma-asunnot alennus 10 %
  • puolihoito- ja täysihoitoateriat alennus 10 %

Varausehdot: Alennukset annetaan vain Imatran Kylpylän myyntipalvelun (puh. 0300 870 502 tai myynti@imatrankylpyla.fi) kautta tehdyistä varauksista. Varauksia koskevat normaalit peruutus- ja maksuehdot.

Varaus tulee tehdä liiton jäsenen nimellä, ja liittoedusta tulee mainita varauksen teon yhteydessä. Alennus myönnetään, mikäli yksikin kunkin majoitustilan käyttäjistä on Talentia ry:n jäsen tai henkilökuntaan kuuluva. Tämä osoitetaan jäsenkortilla palvelua käytettäessä.

Alennukset eivät koske Chalet-sviittejä, Villas-huoneistoja, ennalta maksettavia alennushintoja, tarjoushintoja, lomapaketteja tai muita varauskanavia. Alennushintaisia paikkoja on saatavilla rajoitetusti. Alennukset eivät ole voimassa viikoilla: 8-10, 26-27, 52-53.

Ikaalisten Matkatoimisto

Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit varata hemmottelevan Viron kylpyläloman -5 % erikoishintaan. Voit tehdä varauksen puhelimitse 03 45 800 (ma-pe 09-17) tai sähköpostitse matkat@imt.fi. Tutustu kaikkiin Viron kylpylälomiin täällä.

Lomahuoneistot

Talentialaiset saavat -10 % alennuksen A-palveluiden mökkivarauksista. Saadakseen tämän alennuksen jäsenen tulee tehdä mökkiviikon varaus Member+ -palveluun kirjautuneena. Huomioithan, että etujen käyttö edellyttää rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi. https://www.memberplus.fi/lomahuoneistot/

A-palveluiden välityksessä olevat lomahuoneistot vuokrataan varaamisjärjestyksessä. Varauskalenteri on avoinna aina 6 kuukautta eteenpäin kaikille akavalaisille. Talentian oma lomaosake Rukalla on varattavissa 7 kuukautta ennen loman alkua, eli kuukautta ennen muiden liittojen jäseniä. Talentian lomaosake: https://memberplus.fi/lomahuoneisto/ruka

A-palvelut ry:n välittämien mökkien lisäksi Akavaan kuuluva Myynnin ja markkinoinnin ammattijärjestö MMA tarjoaa vuokralle omistamiaan mökkejä. Mökit ovat Levillä, Rukalla, Ylläksellä, Tahkolla ja Meri-Teijossa. Pääset tutustumaan kohteisiin vastaavasti Member+-sivuston kautta, josta voit katsoa mökkivuokrauksen hinnan kyseisen kohteen sivuilta kalenterista. https://memberplus.fi/lomahuoneistot/

Hotelleja

Kämp Collection Hotels

Kämp Collection Hotels tarjoaa akavalaisille vapaa-ajan matkustukseen -30 % alennuksen Kämp Collection Hotelsin hotellien aamiaisen sisältävästä päivän joustavasta hinnasta.

Kämp Collection Hotels:

Hotel Kämp, Hotel St. George, Hotel Haven, Hotel Lilla Roberts, Hotel Fabian, Klaus K Hotel,
GLO Hotel Art, GLO Hotel Kluuvi, GLO Hotel Sello (Espoo), GLO Hotel Airport (Helsinki-Vantaan lentoasema).

Edun voit hyödyntää joko mobiilijäsenkortillasi tai kirjautumalla sisään Member+ -sivustolle painamalla edun kohdalla Hyödynnä etu -painiketta: memberplus.fi/etu/kamp-collection-hotels/

Hotelli Ylläsrinne

Suomen suosituimman, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston ja Ylläksen hiihtokeskuksen sekä latuverkoston kupeessa sijaitseva Hotelli Ylläsrinne tarjoaa mahtavat puitteet ympärivuotiseen lomailuun. Majoituksen lisäksi voit varata hotellin kautta Safartican monipuoliset safarielämykset, lumikenkiä, kävelysauvoja sekä fatbikejä. Majoittuessasi Hotelli Yllärinteellä, majoitushintaan kuuluu aina maittava aamiaisbuffet, langaton wifi-yhteys, kuntosalin vapaa käyttö sekä iltasaunat. Talvisin käytössä ovat myös suksien huolto- ja säilytystilat.

Hotelli Ylläsrinne tarjoaa Member+ käyttäjille ympäri vuoden päivän hinnoista -20 % alennusta. Alennus on huonekohtainen ja on tarkoitettu vapaa-ajan matkoille. Lisäksi yritys tarjoaa Member+ käyttäjille kausittain vaihtuvia tarjouksia. Lue lisää ja hyödynnä etu joko mobiilijäsenkortillasi tai kirjautumalla Member+ -palveluun: www.memberplus.fi.

Sokos Hotels

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Kattava hotelliverkosto tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiivi- kuin hemmotteluloman viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Sokos Hotelleja on käytössä yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa, sekä Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria Tallinnassa ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky ja Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen.

Sokos Hotels tarjoaa 15 % alennuksen kausittain vaihtuvista Sokos Hotelleista liittojen jäsenten vapaa-ajan matkustukseen.

Hintaan sisältyy:

 • majoitus
 • aamiainen
 • asiakassauna hotellikohtaisesti

Jäsenet saavat etuhinnat näkyviin kirjautumalla Member+-sivuille https://memberplus.fi/ tai mobiilijäsenkortin kautta painamalla nappia ”Hyödynnä etu”.

Suomen Hostellijärjestö 

Suomen Hostellijärjestön verkostoon kuuluu yli 40 hostellia, jotka tarjoavat vastuullista, uniikkia ja yhteisöllistä majoitusta ympäri Suomen.
Kaikki hostellit ovat keskenään erilaisia ja jokaisessa on omat erityispiirteensä. Hostellien yhteisissä keittiö- ja oleskelutiloissa voit viettää aikaa ja halutessasi tutustua muihin matkailijoihin. Hostellit ovat luonnostaan ekologisia majoitusvaihtoehtoja, sillä voit itse valita tarvitsemasi palvelut ja mukavuudet.

Talentian jäsenet saavat 10 % majoitusalennuksen Hostellijärjestön verkoston hostelleissa Suomessa, kun varaus tehdään osoitteen www.hostellit.fi kautta tai suoraan hostelliin.

Talentian jäsenet voivat myös tilata Kotimaan hostellikortin maksutta sekä Kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Hostellikortilla saa 10 %:n alennuksen Hostelling International HI hostelleissa, ajankohtaisia reissuvinkkejä ja muita matkailuetuja.

Lisätietoja >>

Jäsenedut

Talentian jäsenenä saat enemmän. Jäsenmaksun hinnalla voit luottaa, että etuasi valvotaan ja pääset hyödyntämään kymmeniä rahanarvoisia jäsenetuja.