Kiinnostaako kylpylä, mökki tai hotelli? Talentian jäsenenä saat käyttöösi lukuisat majoitus- ja mökkiedut!

Löydät runsaasti hotelli- ja kylpyläetuja ja varaat lomahuoneistoja sinulle kuuluvasta Member+-palvelusta

Kylpylät

Hotelli Haikon Kartano & Spa

Hotelli Haikon Kartano & Spa on monipuolinen kartano-, kylpylä- ja kongressihotelli, joka sijaitsee kauniin kartanopuiston keskellä Porvoossa meren rannalla. Lähde Haikon Kartanoon nauttimaan aurinkoisesta palvelusta, korkeatasoisesta gastronomiasta, kartanotunnelmasta ja hemmottelevista palveluista. Haikko sijaitsee Helsingistä reilun puolen tunnin ajomatkan päässä ja Porvoon vanhaan kaupunkiin on matkaa n. 5 kilometriä.

Talentian jäsenetuna saat 10 % alennuksen päivän huonehinnasta sekä 10 % alennuksen hoidoista. Saat etuhinnat näkyviin kirjautumalla joko mobiilijäsenkortin kautta tai kirjautumalla Member+-sivuille https://memberplus.fi/etu/hotelli-haikon-kartano-spa, ja painamalla Hyödynnä etu -nappia.

Imatran Kylpylä

Imatran Kylpylä myöntää seuraavat alennukset voimassa olevan päivän hinnan mukaisesta hotelli- ja loma-asuntomajoituksesta sekä majoitusvarauksen yhteyteen etukäteen varatuista normaalihintaisista puolihoito- ja täysihoitoaterioista. Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen ja kylpylä Taikametsän käyttö.

Ajalla sunnuntai-torstai sekä hotellihuoneista, loma-asunnoista että puolihoito- ja täysihoitoaterioista 20 % alennus. Viikonloppuisin ajalla perjantai-lauantai alennus on 10 %.

Alennukset annetaan vain Imatran Kylpylän myyntipalvelun (puh. 0300 870 502, myynti@imatrankylpyla.fi) kautta tehdyistä varauksista. Varauksia koskevat normaalit peruutus- ja maksuehdot.

Varaus tulee tehdä liiton jäsenen tai henkilökuntaan kuuluvan nimellä, ja liittoedusta tulee mainita varauksen teon yhteydessä. Alennus myönnetään, mikäli yksikin kunkin majoitustilan käyttäjistä on Talentian jäsen tai henkilökuntaan kuuluva. Tämä osoitetaan jäsenkortilla palvelua käytettäessä.

Alennus lasketaan voimassa olevasta päivän normaalihinnasta. Alennukset eivät koske Chalet-sviittejä, Villas-huoneistoja, ennalta maksettavia alennushintoja, tarjoushintoja, lomapaketteja tai muita varauskanavia. Alennushintaisia paikkoja on saatavilla rajoitetusti. Alennukset eivät ole voimassa viikoilla 8–10, 27-29 ja 52, eivätkä erikoistapahtumien aikana.

Finlandia Hotels

Finlandia Hotels on suomalainen hotelliketju, jonka 10 hotellia ovat edullinen yksityinen vaihtoehto sinulle, joka arvostat aidosti erilaisia palveluja. Hotellit toimivat paikallisesti ja persoonallisesti omilla liikeideoillaan ja toimintatavoillaan.

Finlandia Hotels tarjoaa Member+ -etuna majoituksenkahdelle hengelle yhden hengen huoneen päivän hinnalla. Hinta sisältää majoituksen lisäksi aamiaisen, ilmaisen wifin ja pysäköintimahdollisuuden. Muut perheenjäsenet samassa huoneessa vain 7€/hlö/yö. Etusi voi olla siis jopa 33€/yö! Tarjoushuoneita saatavilla rajoitetusti.

Alennukseen vaadittavan koodin saat klikkaamalla Hyödynnä etu -linkkiä Member+-sivustolla.

Hotellien yhteystiedot: www.finlandiahotels.fi/hotellit

Ikaalisten Matkatoimisto

Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit varata hemmottelevan Viron kylpyläloman -5 % erikoishintaan. Voit tehdä varauksen puhelimitse 03 45 800 (ma-pe klo 9-17) tai sähköpostitse matkat@imt.fi.

Tutustu kaikkiin Viron kylpylälomiin täällä.

Lomahuoneistot ja mökit

Talentialaiset saavat -10 % alennuksen A-palveluiden mökkivarauksista. Saadakseen tämän alennuksen jäsenen tulee tehdä mökkiviikon varaus Member+ -palveluun kirjautuneena. Huomioithan, että etujen käyttö edellyttää rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi. https://www.memberplus.fi/lomahuoneistot/

A-palveluiden välityksessä olevat lomahuoneistot vuokrataan varaamisjärjestyksessä. Varauskalenteri on avoinna aina 6 kuukautta eteenpäin kaikille akavalaisille. Talentian oma lomaosake Rukalla on varattavissa 7 kuukautta ennen loman alkua, eli kuukautta ennen muiden liittojen jäseniä. Talentian lomaosake: https://memberplus.fi/lomahuoneisto/ruka

A-palvelut ry:n välittämien mökkien lisäksi Akavaan kuuluva Myynnin ja markkinoinnin ammattijärjestö MMA tarjoaa vuokralle omistamiaan mökkejä. Mökit ovat Levillä, Rukalla, Ylläksellä, Tahkolla ja Meri-Teijossa. Pääset tutustumaan kohteisiin vastaavasti Member+-sivuston kautta, josta voit katsoa mökkivuokrauksen hinnan kyseisen kohteen sivuilta kalenterista. https://memberplus.fi/lomahuoneistot/

Hotelleja

Kämp Collection Hotels

Kämp Collection Hotels tarjoaa akavalaisille vapaa-ajan matkustukseen -30 % alennuksen Kämp Collection Hotelsin hotellien aamiaisen sisältävästä päivän joustavasta hinnasta.

Kämp Collection Hotelsiin kuuluvat kaikki seuraavat hotellit: Hotel Kämp, Hotel St. George, Hotel Haven, Hotel Lilla Roberts, Hotel Fabian, Klaus K Hotel, GLO Hotel Art, GLO Hotel Kluuvi, GLO Hotel Sello (Espoo) ja GLO Hotel Airport (Helsinki-Vantaan lentoasema).

Edun voit hyödyntää joko mobiilijäsenkortillasi tai kirjautumalla sisään Member+ -sivustolle painamalla edun kohdalla Hyödynnä etu -painiketta.

Hotelli Ylläsrinne

Suomen suosituimman, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston ja Ylläksen hiihtokeskuksen sekä latuverkoston kupeessa sijaitseva Hotelli Ylläsrinne tarjoaa mahtavat puitteet ympärivuotiseen lomailuun. Majoituksen lisäksi voit varata hotellin kautta Safartican monipuoliset safarielämykset, lumikenkiä, kävelysauvoja ja fatbikejä.

Majoittuessasi Hotelli Yllärinteellä majoitushintaan kuuluu aina maittava aamiaisbuffet, langaton wifi-yhteys, kuntosalin vapaa käyttö sekä iltasaunat. Talvisin käytössä ovat myös suksien huolto- ja säilytystilat.

Hotelli Ylläsrinne tarjoaa Member+ -käyttäjille ympäri vuoden päivän hinnoista -20 % alennusta. Alennus on huonekohtainen ja on tarkoitettu vapaa-ajan matkoille. Lisäksi yritys tarjoaa Member+ -käyttäjille kausittain vaihtuvia tarjouksia. Lue lisää ja hyödynnä etu joko mobiilijäsenkortillasi tai kirjautumalla Member+ -palveluun.

Sokos Hotels

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Kattava hotelliverkosto tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiivi- kuin hemmotteluloman viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Sokos Hotelleja on käytössä yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa, sekä Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria Tallinnassa ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky ja Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen.

Sokos Hotels tarjoaa 15 % alennuksen kausittain vaihtuvista Sokos Hotelleista liittojen jäsenten vapaa-ajan matkustukseen. Hintaan sisältyy majoitus, aamiainen sekä asiakassaunan käyttö hotellikohtaisesti.

Jäsenet saavat etuhinnat näkyviin kirjautumalla Member+-sivuille tai mobiilijäsenkortin kautta klikkaamalla Hyödynnä etu -painiketta.

Suomen Hostellijärjestö 

Suomen Hostellijärjestön verkostoon kuuluu yli 40 hostellia, jotka tarjoavat vastuullista, uniikkia ja yhteisöllistä majoitusta ympäri Suomen.
Kaikki hostellit ovat keskenään erilaisia ja jokaisessa on omat erityispiirteensä. Hostellien yhteisissä keittiö- ja oleskelutiloissa voit viettää aikaa ja halutessasi tutustua muihin matkailijoihin. Hostellit ovat luonnostaan ekologisia majoitusvaihtoehtoja, sillä voit itse valita tarvitsemasi palvelut ja mukavuudet.

Talentian jäsenet saavat 10 % majoitusalennuksen Hostellijärjestön verkoston hostelleissa Suomessa, kun varaus tehdään osoitteen www.hostellit.fi kautta tai suoraan hostelliin.

Talentian jäsenet voivat myös tilata Kotimaan hostellikortin maksutta sekä Kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Hostellikortilla saa 10 %:n alennuksen Hostelling International HI hostelleissa, ajankohtaisia reissuvinkkejä ja muita matkailuetuja.

Lisätietoja >>

Jäsenedut

Talentian jäsenenä saat enemmän. Jäsenmaksun hinnalla voit luottaa, että etuasi valvotaan ja pääset hyödyntämään kymmeniä rahanarvoisia jäsenetuja.