Uutinen

Turvaajakin tarvitsee puolustajansa – suosittele Talentiaa kollegallesi

Sosiaalialan ammattilaiset työskentelevät niiden eteen, jotka tarvitsevat puolustajaa. Asiakkaita on paljon, mutta silti ketään ei jätetä yksin.

Mihin sosiaalialan työntekijät voivat itse luottaa? Työolosuhteet ja resurssien riittämättömyys kuormittavat, ja välillä ammattietiikkakin on koetuksella. Yhteiskunnan muutokset heijastuvat alalle ja varautuminen tulevaan on yhä haastavampaa. Vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ovat rajalliset ja joskus tuntuu, että jää itse yksin.

Turvaajatkin tarvitsevat puolustajansa. Jonkun, joka ottaa kantaa epäkohtiin ja taistelee reilun kohtelun sekä hyvän ja turvallisen työelämän puolesta. Turvaajakin tarvitsee jotain mihin luottaa.

Yli 26 000 sosiaalialan korkeakoulutettua on valinnut turvakseen Talentian. Alalla on silti tuhansia ammattilaisia, joilla ei vielä ole puolustajaa.

Talentian jäsen, suosittele kollegallesi Talentiaa ja auta häntä turvaamaan myös itsensä. Mikäli kollegasi liittyy Talentian jäseneksi ja Erko-työttömyyskassaan, saatte molemmat 30 euron arvoisen SuperLahjakortin, jolla voi ostaa lahjoja yli 100 liikkeestä. Lisäksi kollegasi saa käyttöönsä kaikki Talentian jäsenedut ja -palvelut. Huomaathan, että suosittelijan on oltava Talentian jäsen, eikä Superlahjakortteja myönnetä jäsenille, jotka liittyvät Talentiaan ilman suosittelijaa.

*) Lahjakortti on veronalaista tuloa, jonka Talentia ilmoittaa lahjakortin saajan puolesta verottajan tulorekisteriin.

>> Suosittelee Talentiaa verkossa

Jos et vielä ole Talentian jäsen, pääset liittymään helposti sähköisesti.

>> Liity Talentian jäseneksi

Hyviä syitä liittyä Talentiaan on ainakin tuhat, mutta kokosimme tähän viisi tärkeintä:

  • Talentia puolustaa jäsentensä etuja työpaikalla ja seisoo sosiaalialan korkeakoulutettujen puolella.
  • Jäsenemme saavat meiltä neuvoja työsuhdetta, palkkoja ja ammattietiikkaa koskevissa kysymyksissä.
  • Tarjoamme kattavat ja laadukkaat jäsenedut, kuten Talentia-lehden, vapaa-ajan matkustajavakuutuksen, oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen sekä alennuksia aina kuntosaleista lomamökkeihin.
  • Talentia osaa vaikuttamistyön ja on haluttu sosiaalialan yhteistyökumppani. Jäsenemme vaikuttavat usein Talentian ammatillisten ja jäsenyhdistysten kautta. Siellä myös verkostoituu, viihtyy ja saa uusia ystäviä.
  • Työttömyyden kohdatessa jäsenemme saavat ansiosidonnaista työttömyysturvaa, jos työssäoloehto täyttyy. Myös opiskelijajäsenillämme on mahdollisuus kerryttää työssäoloehtoa jo opiskeluaikanaan.

Lue lisää, miksi Talentia on se oikea liitto sosiaalialan korkeakoulutetuille: