Uutinen

Talentia tarjoaa jäsenilleen kuntouttavia kursseja

Talentia järjestää jäsenilleen kolme Kiila-kuntoutusjaksoa yhteistyössä Kelan ja Verven kanssa. Kuntoutukseen voivat osallistua kaikki talentialaiset sosiaalialan korkeakoulutetut jäsenet.

Kuntouksen toteuttaa Verve kolmella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Jäsen voi ilmoittautua itselleen parhaaksi kokemaansa ryhmään.

Kiila on ryhmäkuntoutusta 5–8 henkilön ryhmässä. Sosiaalialan vertaisryhmän kautta saa näkökulmia ja ammattialakohtaista syvyyttä työssä jaksamisen edistämiseen.

Kuntoutus sisältää kolme ryhmäjaksoa, joista ensimmäinen alkaa tämän vuoden loppupuolella. Lisäksi ennen kuntoutusta tehdään henkilökohtainen arviointi jokaisen osallistujan tilanteesta ja tarpeista. Kokonaisuuden aikana on myös oman kuntoutussuunnitelman seurantaa ja päätteeksi loppuarviointi.

Aloita haku nyt

Kokonaisuutena kuntoutus kestää noin vuoden. Tarkoitus on saada aikaan pysyviä muutoksia, jotta osallistujat jaksavat pitempään työurallaan.

Kurssien ensihaastattelut alkavat syys-lokakuussa, joten paikan haku on hyvä aloittaa pian. Kiila-kurssille hakeudutaan työterveyshuollon lääkärinlausunnolla. Siitä tulee käydä ilmi, että hakija on kuormittunut ja tämä uhkaa työkykyä ja työssä jaksamista.

Kurssille haetaan Kelasta kurssinumerolla (Helsinki 82310, Tampere 82326, Oulu 81718).

>> Lue lisää ja ilmoittaudu: www.kela.fi/kiila-kuntoutus.

 

Lue lisää kursseista:

Helsingin Kiila-kurssi (alkaa 23.11.2021)

Tampereen Kiila-kurssi (alkaa 7.12.)

Oulun Kiila-kurssi (alkaa 14.12.)