Uutinen

Kunta-alan sovittelu päättyi tältä päivältä

Sovittelu jatkuu 3. huhtikuuta kello 9.30.

Kunta-alan työehtokiistan sovittelu on päättynyt tältä päivältä. Sovittelu jatkuu 3. huhtikuuta kello 9.30.

Kunnan sopimusneuvotteluihin osallistuvat JUKO, Julkisen alan unioni JAU (JHL ja Jyty), Kunta-alan koulutettu sote-henkilöstö (Super, Tehy ja Suomen pelastusala) ja KT Kuntatyönantajat.

***
JUKO kuntasektorilla
Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus OVTES
Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus KVTES
Kunnallinen lääkärien työehtosopimus
Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
***

Kaikki JUKOn virka- ja työehtosopimukset ovat päättyneet 31. maaliskuuta. Huhtikuun 1. päivänä alkaneessa sopimuksettomassa tilassa voimassa ovat vanhan työehdot, kunnes uudet virka- ja työehtosopimukset on hyväksytty.

JUKO neuvottelee

Akavalainen, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO edustaa neuvotteluissa sinua ja ammattiliittoasi ja neuvottelee työpaikallasi käytössä olevat työehtosopimukset.

JUKO edustaa työehtosopimuksillaan noin 200 000:ta korkeakoulutettua. Sovimme työsuhteiden ehdoista kunnissa, valtiolla, yliopistoissa, kirkossa ja AVAINTA-aloilla. Sovimme työehtosopimukset myös Kansallisgalleriassa ja Työterveyslaitoksella.

Toistaiseksi uudet työehdot on vahvistettu yliopistoille. Kansallisgalleria saavutti neuvottelutuloksen viime viikon perjantaina ja valtio eilen tiistaina. Kirkossa, Avainta-aloilla ja Työterveyslaitoksella neuvottelut jatkuvat.

Tiedotamme neuvotteluista neuvottelutiedotteella. Seuraa lisäksi www.juko.fi, JUKO-Facebookia ja Twitteriä @JUKOry aihetunnisteilla #neuvotellen2020 #sopien2020.

>> Seuraa sopimusneuvotteluja Talentian verkkosivuilla