Uutinen

Ilmoittaudu ulosmarssipäivän tilaisuuksiin – esiintymässä tunnettuja artisteja ja tarjolla pientä syötävää

Ilmoittautuminen Akavan ulosmarssipäivän tilaisuuksiin päättyy sunnuntaina 4.2., joten toimi pian.

Talentian työsuhteiset jäsenet pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen), Tampereella ja Turussa marssivat ulos näillä paikkakunnilla sijaitsevilta työpaikoiltaan tiistaina 6.2.2024 klo 14.00–16.00. Ulosmarssiin osallistuvat myös Talentian opiskelijajäsenet.

Ulosmarssin päätteeksi Akava järjestää erilaista ohjelmaa Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Helsingissä Akavan ja Akavan opiskelijoiden tilaisuudessa esiintyy pehmoaino, Tampereen tilaisuudessa Olli Halonen ja Turussa VIIVI. Tarjoilujen vuoksi tilaisuuksiin on ilmoittauduttava etukäteen, viimeistään sunnuntaina 4.2.

Helsingin tilaisuudet:

Tapaaminen Kolmen sepän patsaalla

Pääkaupunkiseudun ulosmarssijat akavalaisista liitoista tapaavat toisensa 6.2. Helsingissä Kolmen sepän patsaalla klo 14 alkaen. Klo 15 jälkeen ovet avautuvat myös viereisellä Vanhalla Ylioppilastalolla. Luvassa on letkeää tunnelmaa hyvässä seurassa, mukavaa ohjelmaa ja pientä välipalaa.

Toivoa tulevaisuuden työelämään -nuorten ääni kuuluvaksi -tilaisuus

Akava ja Akavan opiskelijat järjestävät opiskelijoille 6.2. klo 17 Vanhalla Ylioppilastalolla tilaisuuden, jonka ohjelmassa on eduskuntapuolueiden edustajien paneelikeskustelu, tarjoilua sekä livemusiikkia, josta vastaa pehmoaino. Ilmoittaudu mukaan nyt – paikkoja on rajoitetusti. Paneelikeskustelua voi seurata myös striimissä.

Paremman työelämän puolesta -lähetys

Paremman työelämän puolesta -studiolähetys tiistaina 6.2. kello 14–16 tuo esille Akavan ratkaisuesityksiä sekä tunnelmia tapahtumapaikoilta. Akavan puheenjohtaja Maria Löfgren kertoo, miksi ryhdyimme toimiin ja mitä Akava ehdottaa työmarkkinoiden kriisin ratkaisemiseksi. Tilaisuudessa käydään haastattelemassa ulosmarssi- ja liittoväkeä Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Tampereen tilaisuus:

Kulkue ja Paremman työelämän puolesta -tilaisuus

Tampereella on kaksi kulkuetta, johon kutsumme ulosmarssijat osallistumaan. Tervetuloa ulosmarssin jälkeen klo 15.30–16.30 Tavara-asemalle (Ratapihankatu 33). Luvassa on puheenvuoroja, kevyttä tarjoilua sekä livemusaa, josta vastaa Olli Halonen.

Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus seurata suorana lähetyksenä Akavan ja Akavan opiskelijoiden järjestämää Toivoa tulevaisuuden työelämään, nuorten ääni kuuluviin -tilaisuutta, jossa eduskuntapuolueiden edustajat vastaavat paneelikeskustelussa nuorten kysymyksiin ja huoliin tulevaisuuteen ja työelämään liittyen.

Turun tilaisuus:

Kulkue ja Paremman työelämän puolesta -tilaisuus

Turussa ulosmarssijat akavalaisista liitoista kokoontuvat klo 14.30 Tuomiokirkkotorille, josta lähdetään kulkueessa kohti VPK:n taloa. Matkan varrella pysähdytään klo 15 Turun torilla, Wiklundin kulmassa. VPK:n talolle saavutaan klo 15.30 Paremman työelämän puolesta -tilaisuuteen.

Ohjelmassa on luvassa puheenvuoroja, kevyttä tarjoilua ja livemusaa, josta vastaa VIIVI.

Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus seurata suorana lähetyksenä Akavan ja Akavan opiskelijoiden järjestämää Toivoa tulevaisuuden työelämään, nuorteen ääni kuuluviin -tilaisuutta, jossa eduskuntapuolueiden edustajat vastaavat nuorten kysymyksiin ja huoliin tulevaisuuteen ja työelämään liittyen.