Paremman työelämän puolesta -tilaisuus Helsingissä

Ulosmarssijoiden tapaaminen Kolmen sepän patsaalla klo 14–16

Pääkaupunkiseudun ulosmarssijat akavalaisista liitoista tapaavat toisensa 6.2. Helsingissä Kolmen sepän patsaalla klo 14 alkaen. Klo 15 jälkeen ovet avautuvat myös viereisellä Vanhalla Ylioppilastalolla. Luvassa letkeää tunnelmaa hyvässä seurassa, mukavaa ohjelmaa ja pientä välipalaa!

Toivoa tulevaisuuden työelämään -nuorten ääni kuuluvaksi -tilaisuus 6.2. klo 17 Vanhan Ylioppilastalon juhlasalissa 

Akava ja Akavan opiskelijat järjestävät opiskelijoille 6.2. klo 17 Vanhalla Ylioppilastalolla tilaisuuden, jonka ohjelmassa on eduskuntapuolueiden edustajien paneelikeskustelu, tarjoilua sekä livemusiikkia, josta vastaa pehmoaino. Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Voit seurata tilaisuutta striimissä.

Seuraa paneelikeskustelua striimissä:

Nyt on aika olla jämäkkä ja yhdessä muiden akavalaisten kanssa vastustaa työelämän heikennyksiä!  

Hallituksen työelämäheikennysten lista on pitkä. Erityisen haitallinen Talentian jäsenten kannalta on hallituksen esittämä vientivetoinen työmarkkinamalli. Se ajaisi naisvaltaiset alat pysyvään palkkakuoppaan. 

Heikennykset osuvat myös nuoriin, tulevaisuuden osaajiin. Me vaadimme, että hallitus ei toteuta muutoksia yksipuolisesti, tutkimatta heikennysten kokonaisvaikutuksia. Hallitusohjelman jokainen työelämäheikennys osuu toteutuessaan rankasti korkeakoulutettuihin, jotka osaamisellaan ja asiantuntemuksellaan varmistavat Suomen menestyksen ja yhteiskunnan toiminnan. 

Käy myös keskustelua somessa tunnisteella #ParemmanTyöelämänPuolesta. 

Lämmin kiitos osallistumisestasi!