Paremman työelämän puolesta -tilaisuus Turussa

Liity mukaan Akavan yhteiseen kulkueeseen

Liity akavalaisten liittojen yhteiseen kulkueeseen klo 14.30 Tuomiokirkkotorilla, josta jatkamme VPK:n talolle mukavan ohjelman pariin. Tunnistat talentialaiset kulkueessa Talentian kylteistä, liiveistä ja pipoista. Liity seuraamme! Matkan varrella pysähdytään klo 15 Turun torilla, Wiklundin kulmassa. VPK:n talolle saavutaan klo 15.30 Paremman työelämän puolesta -tilaisuuteen. Kaikkien kulkueessa kannettavien kylttien ja banderollien on oltava sisällöltään rakentavia Akavan linjan mukaisesti. Molempien päätepiste on Tavara-asema, jossa järjestetään Paremman työelämän puolesta -tilaisuus. 

Paremman työelämän puolesta -tilaisuus 6.2. klo 15.30–18.15 VPK:n talolla

Tervetuloa ulosmarssin jälkeen klo 15.30–18.15 VPK:n talolle (Eskelinkatu 5)! Ohjelmassa on luvassa puheenvuoroja, kevyttä tarjoilua ja livemusaa, josta vastaa Viivi.  

Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus seurata suorana lähetyksenä Akavan ja Akavan opiskelijoiden järjestämää Toivoa tulevaisuuden työelämään, nuorten ääni kuuluviin -tilaisuutta, jossa eduskuntapuolueiden edustajat vastaavat paneelikeskustelussa nuorten kysymyksiin ja huoliin tulevaisuuteen ja työelämään liittyen. 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on sulkeutunut 4.2.

Nyt on aika olla jämäkkä ja yhdessä muiden akavalaisten kanssa vastustaa työelämän heikennyksiä!  

Hallituksen työelämäheikennysten lista on pitkä. Erityisen haitallinen Talentian jäsenten kannalta on hallituksen esittämä vientivetoinen työmarkkinamalli. Se ajaisi naisvaltaiset alat pysyvään palkkakuoppaan. 

Heikennykset osuvat myös nuoriin, tulevaisuuden osaajiin. Me vaadimme, että hallitus ei toteuta muutoksia yksipuolisesti, tutkimatta heikennysten kokonaisvaikutuksia. Hallitusohjelman jokainen työelämäheikennys osuu toteutuessaan rankasti korkeakoulutettuihin, jotka osaamisellaan ja asiantuntemuksellaan varmistavat Suomen menestyksen ja yhteiskunnan toiminnan. 

Käy myös keskustelua somessa tunnisteella #ParemmanTyöelämänPuolesta. 

Lämmin kiitos osallistumisestasi!