Talentia-lehti

Talentia-lehti on sosiaalialan äänenkannattaja! Talentian jäsenet saavat Talentia-lehden jäsenetuna kotiin postitettuna ja voivat kirjautuneena lukea lehden näköisversiota myös verkossa. Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Talentia-lehti on jäsenten ammatillisen ja järjestöllisen keskustelun foorumi ja tärkeä väline jäsenten edunvalvonnassa.

Talentia-lehden aiheita

  • sosiaalialan edunvalvonta
  • työsuhteen ehtoihin liittyvät teemat
  • ammatilliset artikkelit sosiaalialan työstä ja työntekijöistä
  • ammattijärjestön toiminta
  • koulutusteemat
  • lukijoiden mielipiteet

Talentia-lehden erikoisnumerot


Talentia-kalenteri

Talentialaiset saavat halutessaan jäsenetuna monipuolisen Talentia-kalenterin. Kalenteria ei lähetetä automaattisesti kaikille jäsenille, vaan se tilataan erikseen joko liittymisen yhteydessä tai Talentian sähköisessä jäsenpalvelussa.

Kun kalenterin on kerran tilannut, se lähetetään jatkossa joka vuosi.

Seuraavan vuoden kalenterit postitetaan loppuvuodesta. Uudet jäsenet saavat ensimmäisen kalenterinsa kotiin lähetettävän uuden jäsenen tietopaketin yhteydessä.

Kalenteri auttaa ajankäytön suunnittelussa ja sisältää arvokasta tietoa mm. järjestön toiminnasta, palveluista ja jäseneduista. Lisäksi kalenteriin on koottu tärkeitä yhteystietoja.

Jäsenedut

Talentian jäsenenä saat enemmän. Jäsenmaksun hinnalla voit luottaa, että etuasi valvotaan ja pääset hyödyntämään kymmeniä rahanarvoisia jäsenetuja.

Oletko jo Talentian jäsen?

Talentia on ammattijärjestöistä ainoa, joka tuntee sosiaalialan läpikotaisin. Liity nyt, yli 26 000 sosiaalialan korkeakoulutettua on jo valinnut turvakseen Talentian