Älä ota kesäkissaa, ota kassa! – Nyt on oikea hetki opiskelijalle liittyä työttömyyskassaan

Kesäkampanjan aikana Talentiaan ja työttömyyskassa Erkoon liittyvät opiskelijat saavat 50 euron SuperLahjakortin syyskuussa. Älä ota kesäkissaa, ota kassa -kampanjan aika on 2.5.–31.8.2024.  

Talentian kesäkampanja suosittaa kesäkissan ottamisen sijaan liittymään kesällä ammattijärjestöön ja työttömyyskassaan. 

Kesäkissa tietää rahanmenoa ja stressiä, eikä se tuo taloudellista turvaa. Työttömyyskassan jäsenyys sen sijaan tuo taloudellista turvaa tulevaisuuden varalle, ja on oikeasti fiksu investointi. Huomaathan, että työttömyyskassaan voi liittyä vain työsuhteessa ollessaan.

Kun liityt työttömyyskassaan tänä kesänä, saat hyvät liittymisedut ja nukut yösi levollisesti. Eikä kesäkissan ottaminen sitä paitsi olisi edes eettisesti oikein.  

Tänä kesänä kannattaa liittyä Talentiaan 

Kesäkampanjan aikana 2.5.–31.8.2024 kaikki Talentiaan ja työttömyyskassa Erkoon liittyvät opiskelijat saavat 50 euron SuperLahjakortin:

SuperLahjakortin saavat myös ne Talentian opiskelijajäsenet, jotka lisäävät liiton jäsenyyteensä Erkon kassajäsenyyden.

Opiskelijalle Talentian jäsenyys on ilmainen, kun jäsenyys ei sisällä työttömyyskassaa. Talentian ja työttömyyskassan jäsenyys maksaa 1,35 prosenttia palkasta, enintään 45 euroa kuukaudessa.

SuperLahjakortit toimitetaan sähköisenä lahjakorttina syyskuussa. 

Liittoon ja kassaan kannattaa liittyä jo opintojen aikana 

On tärkeä huomata, että Talentian opiskelijajäsenet saavat käyttöönsä kaikki samat jäsenedut kuin työssäkäyvät jäsenetkin. Siksi Talentiaan kannattaa liittyä jo opiskeluaikana.

Myös työttömyyskassaan kannattaa liittyä jo opiskelujen aikana, sillä kesätyöt ja kaikki opintojen aikana tehty palkkatyö kerryttävät ansiopäivärahan työssäoloehtoa. 

Avaa suurempana klikkaamalla kuvaa (Lähde: TYJ)

Opiskelija, liity Talentiaan

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme.

Liity työttömyyskassa Erkoon

Työttömyyskassan jäsenyys taas tuo taloudellista turvaa tulevaisuuden varalle ja on fiksu investointi.

Talentian opiskelijajäsenyys kannattaa

Kuulumalla Talentiaan jo opiskeluaikana saat käyttöösi kaikki samat jäsenedut kuin varsinaiset jäsenet.

Tutustu Talentian jäsenetuihin

Talentian jäsenenä saat enemmän. Jäsenmaksun hinnalla voit luottaa, että etuasi valvotaan ja pääset hyödyntämään kymmeniä rahanarvoisia jäsenetuja.