75-vuotisbileet Vanhalla Ylioppilastalolla (Mannerheimintie 3, Helsinki)

Talentia 75-vuotisjuhla huipentuu 19.4. järjestettävään pääjuhlaan, jossa Talentian jäsenet ovat VIP-vieraina. Juhlaa vietetään Helsingin Ylioppilastalolla. Tapahtuma on yksityistilaisuus. Esiintyjinä Suomen ykkösartistit Vesala ja Pete Parkkonen. Tunnelmaa nostattamassa myös Superstar Band, solistina Karoliina Kallio.

Tule verkostoitumaan kollegoiden kanssa. Vietetään hauska ilta ja pistetään yhdessä kannat kattoon! 

Ilmoittautuminen  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt ja tapahtuma on loppuunmyyty!

Ohjelma

Tapahtuman juontaa Talentian liittovaltuuston pj. Mia Nyyssönen ja vpj. Riina Karjalainen.

Aikataulu:

19.00 Ilmoittautuminen alkaa
19.45 Tervetuloa, Jenni Karsio, Talentia ry puheenjohtaja
Vuoden sosiaalialan asiantuntija – palkinnon saajan julkistaminen.
20:00 Superstar Band & Karoliina Kallio
21:00 Pete Parkkonen
22:00 Vesala

(Tapahtuma ei sisällä ruokailua. Järjestäjät pidättävät oikeuden mahdollisiin tapahtuman ohjelmamuutoksiin tai muista poikkeuksellisista olosuhteista johtuviin muutoksiin.)

Ei pukukoodia!

Pete Parkkonen
Vesala

Majoitus 

Talentia on neuvotellut Scandic-ketjun kanssa alennuksen majoituksista. Tapahtumapaikan läheisyydestä löytyy lukuisia ketjun hotelleja. Varaukset tehdään osoitteessa scandichotels.fi käyttämällä varauskoodia FIARB.

Scandic Friends-jäsenten kannattaa tarkistaa myös saatavilla olevat kanta-asiakastarjoukset. Varauksia voi tehdä myös useammalle yölle. Yksittäisen majoitusvarauksen peruutusehto riippuu majoittujan valitsemasta varaustyypistä. Talentia ei vastaa hotellivarauksiin liittyvistä majoitusehdoista.  

Alueyhdistysten kuljetukset tapahtumaan 

Talentia Keski-Suomi, lisätietoja: keski-suomi@talentia.fi  

Talentia Pohjanmaa, lisätietoja:  tapahtumat.talentiapohjanmaa@gmail.com 

Talentia Kymenlaakso, lisätietoja: kymenlaakso@talentia.fi 

Talentia Etelä-Karjala, lisätietoja: etela-karjala@talentia.fi 

Talentia satakunta, lisätietoja: satakunta@talentia.fi 

Talentian Päijät-Häme, lisätietoja: paijat-hame@talentia.fi 

Talentia Pohjois-Karjala, pohjois-karjala@talentia.fi

Talentia Varsinais-Suomi, varsinais-suomi@talentia.fi

Turvallisemman tilan periaate

Talentian tapahtumassa on turvallisemman tilan hosteja, jotka ovat saaneet koulutuksen pitämään yllä turvallisemman tilan periaatteita ja olemaan apunasi, jos kohtaat sopimatonta käytöstä tai häirintää. Jos koet tapahtumassa sopimatonta käytöstä tai häirintää, pyydämme, että kerrot siitä henkilökunnalle. Turvallisemman tilan hostit toimivat apunasi ja tukenasi mahdollisissa häirintätilanteissa. Hostien toimenkuvaan kuuluu myös häirintätilanteiden selvittäminen yhdessä järjestyksenvalvojien kanssa. Mikäli tilanne ei ole ratkaistavissa, sopimattomasti käyttäytyvä henkilö pyritään poistamaan tilasta mahdollisimman hienovaraisesti ja vähän huomiota herättävällä tavalla.

Mikäli kohtaat tapahtumassa sopimatonta käytöstä tai häirintää, ota yhteyttä Talentian henkilökuntaan, joka ohjaa sinut turvallisemman tilan hostin luo. Henkilökuntaa löydät infotiskeiltä, ja tunnistat heidän nimikylteistä ja keltaisista huiveista.

Esteettömyys

Vanhalle Ylioppilastalolle on esteetön pääsy Kaivopihan puolelta Cafe Vanhan ovista, josta löytyy myös esteettömän wc-tilat.

Lisätietoja: Talentian toimiston sähköpostista, josta Talentian palveluyksikkö vastaa sinulle mahdollisimman pian: toimisto@talentia.fi 

Sinua saattaa kiinnostaa myös