Ota yhteyttä


Jäsen, muistathan, että useimmissa kysymyksissä nopein apu on esimiehesi, oman työpaikkasi luottamusmies ja työsuojeluvaltuutettu.

Talentian päivystys työtaistelutoimiin liittyvissä kysymyksissä

Tutustu ylityö- ja vuoronvaihtokieltoa sekä lakkoa koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse jarjestoinfo@talentia.fi

HUOM. Yhteydenottojen käsittelyssä saattaa ilmetä viivettä. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman pian.


Talentian toimisto

Puhelinvaihde: 09 3158 6000  Avoinna arkisin klo 8.30 -16.00
Sähköposti: toimisto@talentia.fi
Käynti- ja postiosoite: Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry
Ratamestarinkatu 11, 00520 Helsinki

> Henkilökunnan yhteystiedot


Neuvontapalvelut

Jäsenneuvonta työelämäkysymyksissä

Muistathan, että saat nopeimman avun työelämän erilaisiin pulmatilanteisiin keskustelemalla asiasta omalla työpaikallasi. Ole yhteydessä esihenkilöösi tai työpaikkasi henkilökunnan edustajiin eli luottamusmieheen tai työsuojeluvaltuutettuun asiasta riippuen. Työsuojeluvaltuutetun ja luottamusmiehen yhteystietoja voit kysyä työpaikkasi henkilöstöhallinnosta tai esihenkilöltäsi.

Jos asia ei ratkea työpaikalla, ole yhteydessä Talentian neuvontapalveluun.

Puhelinpalvelumme on rajoitetusti auki. Suosittelemme käyttämään ensisijaisesti Talentian sähköistä yhteydenottolomaketta:

>> Kysy neuvoa sähköisesti

Lomakkeella voit kysyä mm. työsuhteeseen, työehtosopimukseen ja työlainsäädäntöön liittyvistä asioista, kuten mm. työsopimukset, palkka, työaika, vuosiloma ja työ- ja perhevapaat tai työolosuhteisiin, ammattiin ja koulutukseen liittyvistä asioista kuten mm. työsuojelu, työhyvinvointi, pätevyys, tehtävät, mitoitus ja ammattietiikka. Huomaathan, että voit saada vastauksen useammalta eri asiantuntijalta eri vastauksina, sillä käsittelemme työsuhdeasiat ja ammatilliset asiat eri työntekijöiden toimesta.

Jotta tietosi pysyvät turvassa, lomakkeen käyttö vaatii kirjautumisen.

Otathan yhteyttä hyvissä ajoin, sillä yhteydenoton käsittelyssä voi mennä työtaistelutilanteesta johtuen useampi päivä. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman pian.

Huomaathan, että luottamusmiehen tai työsuojeluvaltuutetun roolissa et voi käyttää sähköistä yhteydenottolomaketta.

Voit kysyä neuvoja myös puhelimitse:

Työ- ja virkasuhdeasioiden puhelinneuvonta jäsenille (mm. työehtosopimusasiat, työsopimukset, työlainsäädäntö, palkka, työaika, vuosilomat, työ-, ja perhevapaat, lomautus ja muut palvelussuhdetta koskevat kysymykset):

p. 09 3158 5540 / Puhelinpäivystys ma-ti ja to-pe klo 9-12 (Puhelu maksaa paikallisverkkomaksun.)

Ammatillisten asioiden puhelinneuvonta jäsenille (mm. ammattihenkilölaki, koulutukset, pätevyydet, tehtävät, työsuojelu, työhyvinvointi, työnjako, mitoitus, ammattietiikka ja muut sosiaalihuollon sekä varhaiskasvatuksen ammatilliset kysymykset):

p. 09 3158 5533 / Puhelinpäivystys ti ja pe klo 9-11  (Puhelu maksaa paikallisverkkomaksun.)

Olethan puhelimitse yhteydessä siihen neuvonnan numeroon, jota asiasi pääasiallisesti koskee, jotta oikea asiantuntija on apunasi. Mikäli asiasi on laajempi molempia neuvontapalveluita koskeva kokonaisuus, suosittelemme sähköisen lomakkeen käyttöä.

Jäsenyyteen ja jäsenmaksuihin liittyvät asiat. Esim. jäsenmaksut, jäsenlajin muutokset, poissaoloilmoitukset, jäsenrekisteritietojen päivitykset, liittymiset, eroamiset, työnantajatilitykset ja -selvitykset: jasensihteerit@talentia.fi

p. 09 3158 5530 / Puhelinpäivystys ma-to klo 9-12 (Puhelu maksaa paikallisverkkomaksun.)

Viestintä

Palvelut medialle sekä Talentian tiedotusta koskevat kysymykset.
viestinta@talentia.fi
09 3158 6000 / Pyydä vaihdetta yhdistämään viestintäyksikköön.

Talentia-lehden toimitus

toimitus@talentia.fi
09 3158 6012, 040 592 2519
www.talentia-lehti.fi

 


Talentian laskutusosoite

Toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry, 0202063-8

Verkkolaskut
Verkkolaskuosoite: 003702020638
Operaattori/välittäjätunnus: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun
Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

Sähköpostilaskun osoite: 02020638@scan.netvisor.fi

• Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
• Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
• PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
• PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
• Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
• Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun
Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.
Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry
02020638
PL 100
80020 Kollektor Scan
• Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.
• Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten.
• Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.

Linkki Bezala-järjestelmään >>

Jaa sivu