Uutinen

Taskussa uusi idea? Osallistu Hyvä käytäntö -kilpailuun!

Hyvä käytäntö -kilpailu on pyörähtänyt jälleen käyntiin. Talentia etsii jo 16. kertaa sosiaali- ja varhaiskasvatusalan ammattilaisten kehittämiä uusia ratkaisuja, joilla on ollut hyviä vaikutuksia asiakkaiden elämään. Kilpailuaika on 1.9.-11.11.2022.

– Nyt ei kannata piilotella omaa osaamista, vaan tuoda sitä rohkeasti esiin. Kerro siis hyvästä työkäytännöstäsi myös muille! Meitä kiinnostavat kaikki uudet ideat, aina varhaiskasvatuksesta vanhustyöhön, sanoo Talentian työelämäasioiden päällikkö Marjo Varsa.

Näkyvyyttä Sosiaalialan asiantuntijapäivillä

Talentia valitsee yhteistyökumppaneidensa kanssa loppuvuodesta Hyvä käytäntö -kilpailun finalistit. Innokylä järjestää finalisteille 18.1.2023 Innopajan, jonka tarkoituksena on auttaa kehittämään toimintamalleja eteenpäin.

Finaaliin päässeet käytännöt esittäytyvät Tampereella 14.-15.3.2023 Sosiaalialan asiantuntijapäivillä, jossa jaetaan myös Hyvä käytäntö -palkinto. Palkinto on 1000 euroa ja matka sosiaalialan konferenssiin ulkomaille.

Mistä tunnistaa hyvän käytännön?

– Hyvän käytännön tunnistaa muun muassa siitä, että se on helposti sovellettavissa, asiakkaiden ja työntekijöiden hyväksi havaitsema, yhteiskunnallisesti merkittävä ja arvioitu, Varsa sanoo.

>> Lue tästä lisää Hyvä käytäntö -kilpailun kriteereistä ja aiempina vuosina palkituista

Toimi näin, jos haluat osallistua Hyvä käytäntö -kilpailuun:

  1. Kuvaa hyvä käytäntösi Innokylään toimintamalliksi.
  2. Ilmoittaudu sen jälkeen mukaan kilpailuun tällä verkkolomakkeella.

>> Katso lisätietoja: Hyvä käytäntö -kilpailu

Lisätietoja Hyvä käytäntö -palkinnosta antavat:

työelämäasioiden päällikkö Marjo Varsa, marjo.varsa@talentia.fi, puh. 09 3158 6022
toimistopalvelupäällikkö Anu Hall, anu.hall@talentia.fi, puh. 09 3158 6003