Oletko kehittänyt työkäytännön tai -menetelmän, jolla on saatu aikaan hyviä tuloksia? Kerro siitä meille – osallistu Hyvä käytäntö -kilpailuun! Kilpailuaika on 31.8.-31.10.2023. Kilpailun voittaja julistetaan 5.-6.3.2024 Tampereella.

Hyvän käytännön tunnistaa siitä, että se on

• helposti sovellettava
• asiakkaiden ja työntekijöiden hyväksi havaitsema
• yhteiskunnallisesti vaikuttava
• ja jota on arvioitu.

Talentia on jakanut palkinnon vuodesta 2007 alkaen. Palkinnon tavoitteena on tehdä näkyväksi sosiaalialan työtä. Palkinto on 1000 euroa ja matka sosiaalialan konferenssiin ulkomaille. Matka maksetaan enintään kahdelle osallistujalle.

Osallistu Hyvä käytäntö –kilpailuun viimeistään 31.10.2023. Tutustu tästä kilpailuohjeisiin.

Talentia valitsee yhteistyökumppaneidensa kanssa kilpailuun osallistuneiden joukosta muutaman finalistin. Kilpailun palkintoraati koostuu Talentian ja sen yhdistysten, Innokylän, Tampereen yliopiston, Tampereen ammattikorkeakoulun, Pikassoksen, Pirkanmaan hyvinvointialueen ja Globex Oy:n edustajista.

Hyvä käytäntö -kilpailun voittaja ja yleisöäänestyksen voittaja julistetaan 5.-6.3.2024 Sosiaalialan asiantuntijapäivillä Tampereella, jossa finalistit myös esittäytyvät paikan päällä.

Innokylä järjestää finalisteille tammikuussa 2024 Innopajan, jonka tarkoituksena on auttaa kehittämään toimintamalleja eteenpäin.

Toimi näin:

Hyvä käytäntö -palkinnon haku on kaksivaiheinen:

  1. Kuvaa toimintamallisi Innokylään
  2. Ilmoita valmis toimintamalli kilpailuun

1. Kuvaa toimintamalli Innokylään

Toimintamalli on tiivis ja yleinen kuvaus hyvästä käytännöstä. Toimintamallit ovat julkisia ja kaikkien nähtävissä Innokylässä. Toimintamalliin voi lisätä linkkejä ja liitetiedostoja.

Esimerkkejä toimintamalleista:

2. Ilmoita toimintamallisi Hyvä käytäntö -kilpailuun viimeistään 31.10.2023

Kun olet kuvannut toimintamallisi Innokylään, ilmoittaudu Hyvä käytäntö -palkinnon hakijaksi tällä verkkolomakkeella, johon liität linkin toimintamalliisi ja yhteystietosi.


Lue lisää aiempina vuosina palkituista


Lisätietoja

Jenny Suominen

Yhteiskuntavaikuttamisen johtaja
Yhteiskuntavaikuttaminen
09 3158 6021

Anu Hall

Toimistopalvelupäällikkö
Toimistopalveluista vastaava, tapahtumajärjestelyt, yksikön esihenkilö
09 3158 6003