Uutinen

Tampereen Sosiaalialan asiantuntijapäivät siirtyy ensi vuoteen

Sosiaalialan asiantuntijapäivät Tampereella 8.-9.3. on peruttu koronatilanteen takia. Tapahtuma siirtyy vuodella eteenpäin, uusi ajankohta on 14.-15.3.2023 ja paikkana Tampere-talo.

– Viimeiseen asti toivoimme, että olisimme voineet pitää Sosiaalialan asiantuntijapäivät Tampereella maaliskuussa ja kokoontua yhteen pitkästä aikaa. Koronatilanne näyttää kuitenkin edelleen huonolta, joten raskain mielin teimme päätöksen tapahtuman siirtämisestä, sanoo Talentian toimistopalvelupäällikkö Anu Hall.

Sosiaalialan asiantuntijapäiviä Talentian kanssa järjestävä Globex on suoraan yhteydessä heihin, jotka ovat jo ehtineet lunastaa lipun Tampereen-tapahtumaan.

Tampereella oli tarkoitus jakaa 8.3. Talentian Hyvä käytäntö -palkinto. Palkinto jaetaan myös tänä vuonna, palkintojenjakotilaisuuden ajankohta ja paikka varmistuu myöhemmin.

Hyvä käytäntö -finalisteja on neljä, joihin voi tutustua täällä >> Hyvä käytäntö -finalistit 2022

Sosiaalialan asiantuntijapäivät järjestetään Oulussa suunnitelmien mukaan 4.10.2022.

Sosiaalialan asiantuntijapäivät on valtakunnallinen täydennyskoulutustapahtuma, joka tuo yhteen alan ammattilaiset ja opiskelijat ympäri maata. Talentia järjestää Sosiaalialan asiantuntijapäivät yhdessä Globex Oy:n kanssa.

Lisätietoja:
Anu Hall
toimistopalvelupäällikkö
anu.hall@talentia.fi
p. 09 3158 6003