Uutinen

Sosiaalialan asiantuntijapäivät pureutuu työhyvinvointiin

Sosiaalialan asiantuntijapäivien osallistujia

Sosiaalialan asiantuntijapäivien ohjelma Tampereella on valmistunut. Ohjelmassa painottuvat tällä kertaa työhyvinvointiin ja digitaalisuuteen liittyvät teemat.

– Lukuisten selvitysten mukaan sosiaalialalla työn määrä ja kuormittavuus ovat vain kasvaneet. On tärkeää, että työpaikat löytävät keinoja vähentää kuormitusta ja kiinnittävät yhä enemmän huomiota työhyvinvoinnin johtamiseen. Näihin pureudumme Sosiaalialan asiantuntijapäivillä Tampereella, sanoo Talentian työelämäasioiden päällikkö Marjo Varsa.

Teemat näkyvät pääluennoissa ja osaseminaareissa. Tampereella puhujia ovat muun muassa aivotutkija Katri Saarikivi, sosiaalineuvos Juha Luomala, taiteilija Mato Valtonen, professori Jyrki Nummenmaa, kehittämispäällikkö Martta October ja tutkija Johanna Ranta. Tutustu tästä asiantuntijapäivien puhujiin

Tapahtumassa on tarjolla myös uutta tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen sosiaalialan kehittämishankkeista. Lisäksi Talentian Hyvä käytäntö -finalistit pääsevät esiin.

– Hyvä käytäntö -finalistit ovat hienoja esimerkkejä siitä, miten työelämässä jatkuvasti ideoidaan uutta ja viedään alaa eteenpäin. Toivomme, että osallistujat saavat finalisteiltamme inspiraatiota omaan työhönsä, Varsa sanoo.

Sosiaalialan asiantuntijapäivät järjestetään Tampereella 9.-10.3.2021. Koronatilanteen vuoksi tapahtuma voidaan tarvittaessa järjestää etänä.
Tutustu Sosiaalialan asiantuntijapäivien ohjelmaan  ja ilmoittaudu mukaan.

Osallistu myös Hyvä käytäntö -kilpailuun. Kilpailu päättyy 30.11.2020.

Toiset Sosiaalialan asiantuntijapäivät pidetään 18.5.2021 Oulussa. Tapahtuman ohjelma ei ole vielä valmistunut.