Uutinen

Sosiaalialan asiantuntijapäivät järjestetään 2021 Tampereen lisäksi Oulussa

Sosiaalialan asiantuntijapäivien osallistujia 2020

Sosiaalialan asiantuntijapäivät laajenevat. Tapahtuma järjestetään ensi vuonna 9.-10.3. Tampere-talolla, mutta sen lisäksi Oulun kaupunginteatterissa 18.5.

– Halusimme, että myös pohjoisessa asuvat jäsenemme pääsevät helposti mukaan asiantuntijapäiville. Aiemmin kynnykseksi osallistumiselle on saattanut muodostua se, että tapahtuma järjestetään pohjoisesta katsottuna kaukana, sanoo Talentian toimistopalvelupäällikkö Anu Hämäläinen.

Molemmissa tapahtumissa on tarjolla ajankohtaisia teemoja ja valovoimaisia puhujia sosiaalialan eri sektoreilta. Tapahtumien yhteydessä järjestetään lukuisten yritysten ja järjestöjen näyttely.

Sosiaalialan asiantuntijapäiviin kuuluu olennaisesti joka vuosi järjestettävä Hyvä käytäntö -kilpailu, jossa etsitään uusia alan ammattilaisten kehittämiä ideoita ja toimintamalleja, joilla on ollut myönteisiä vaikutuksia asiakkaiden elämään.

Tänä vuonna Hyvä käytäntö -kilpailu järjestetään 1.9.-30.11. Finaaliin päässeet hyvät käytännöt pääsevät esille Sosiaalialan asiantuntijapäivillä 9.-10.3. Tampereella, missä palkitaan lopulta kilpailun voittaja.

– Voittaja pääsee esittelemään työtään Ouluun asiantuntijapäiville 18.5. Lisäksi palkintoon kuuluu matka sosiaalialan konferenssiin ulkomaille ja 1000 euroa, Hämäläinen sanoo.

Talentia järjestää Sosiaalialan asiantuntijapäivät yhdessä Globex Information Oy:n kanssa. Molempien tapahtumien ohjelmat valmistuvat syksyllä, jolloin alkaa myös ilmoittautuminen. Tapahtuman hinnat ovat entiseen tapaan edulliset.

Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat voidaan tarvittaessa järjestää etänä.

Lisätietoja:

Anu Hämäläinen
toimistopalvelupäällikkö
anu.hamalainen@talentia.fi
p. 09 3158 6003

(Päivitetty 30.9.2020 klo 16.50. Oulun uusi tapahtumapäivä on 18.5.2021 aikaisemmin ilmoitetutun 27.4.2021 sijaan.)