Uutinen

Nyt on sinun aikasi loistaa, poimi tästä parhaat vinkit uusien jäsenten rekrytointiin

Oletko sinä Talentian jäsenhankinnan tähti? Tähdet ja ihmiset.

Talentian jäsenhankintakampanja haastaa jäsenet järjestäytymisen perusasioiden äärelle: mitä suurempi joukko meitä on, sitä vaikuttavampaa työmme on. Ja mitä vaikuttavampaa työmme on, sitä parempaa on työelämä sosiaalialan korkeakoulutetulla.


Juhlavuoden jäsenhankintakampanja tarjoaa loistavat puitteet Talentian jäsenyyden suositteluun, sillä suosittelemalla jäsenyyttä voit tienata jopa 600 euron SuperLahjakortin.


Jotta jäsenyyden suosittelu olisi entistä helpompaa, kokosimme sinulle muutamat vinkit kollegoiden rekrytoimiseksi.

Miksi juuri Talentia?

Talentia on Suomen ainoa sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö. Tämä varmistaa sen, että Talentia keskittää voimavaransa 100-prosenttisesti sosiaalialan edunvalvonta- ja vaikuttamistyötön. Jäsenmaksusi ei siis valu muiden ammattiryhmien edunvalvontaan.


Talentiassa saat laadukasta ja osaavaa edunvalvontaa vastineeksi jäsenmaksullesi. Saat osaavaa palvelua työhösi ja työsuhteeseesi liittyvissä kysymyksissä. Talentian jäsenet saavat osaavaa neuvontaa työsuhdetta, palkkoja ja esimerkiksi ammattietiikkaa koskevissa kysymyksissä.


Sen lisäksi, että Talentian henkilökunta on rautaisella tiedolla varustettua porukkaa, on se myös joukko osaavaa kohtaamista ja asiakaspalvelua toteuttava tiimi. Saat meiltä hyvää palvelua ja sinut ohjataan kysymyksesi kanssa aina oikean asiantuntijan pakeille.


Talentian jäsenet saavat paljon ajankohtaista tietoa ja laadukasta ammatillista sisältöä käyttöönsä. Perinteinen etanaposti tuo sinulle laadukkaan Talentia-lehden kahdeksan kertaa vuodessa. Tämän lisäksi saat ajankohtaista tietoa sähköisesti kuukausittaisten uutiskirjeiden sekä somen muodossa. Sinulla on myös mahdollista osallistua erilaisiin koulutuksiimme, joiden aiheet ja toteutustavat löydät helposti verkkosivujemme tapahtumat osiosta.


Talentian jäsenet kuuluvat myös alueyhdistyksiin. Oma alueyhdistys määräytyy työpaikan alueen mukaan ja alueet noudattelevatkin pitkälti hyvinvointialueiden rajoja. Jäsenemme voivat halutessaan valita itselleen myös ammatillisen yhdistyksen jäsenyyden. Valinnan varaa riittää, sillä Talentian ammatillisia yhdistyksiä on yhteensä 11! Näiden joukosta jokainen löytää varmasti omansa. Kaikki Talentian opiskelijajäsenet kuuluvat tämän lisäksi opiskelijoiden omaan yhdistykseen. Alue- ja ammatillisten yhdistysten sekä opiskelijayhdistyksen jäsenyydet kuuluvat jäsenmaksuusi.

Liittyminen on helppoa ja vaivatonta! Lähetä kollegallesi kutsu jäseneksi osoitteesta talentia.fi/hankijasen.

Vinkkivitoset

  1. Lähetä kollegallesi kutsu liittyä yhteiseen liittoon.
  2. Vinkkaa jäsenetuoppaasta, joka löytyy sähköisesti luettavana verkkosivuiltamme.
  3. Linkkaa Talentian Facebookista tai Instagramista kollegaasi mahdollisesti kiinnostava uutinen, tämä kertoo millaista sisältöä Talentia tuottaa.
  4. Huolehdi, että Talentia näkyy työpaikallasi. Veisitkö esimerkiksi Talentia lehden kahvihuoneen pöydälle, kun olet sen itse lukenut?
  5. Osallistukaa kollegasi kanssa Talentian tapahtumaan. Näin tunne omasta ammatillisesta yhteisöstä vahvistuu ja samalla pääsette tutustumaan mielenkiintoisiin oman alamme ammattilaisiin.

Talentia ei ole vain Helsingin Itä-Pasilassa sijaitseva toimisto. Talentia on yhtä kuin sen jäsenet. Ja mitä suurempi joukko meitä on, sen vahvemmin voimme vaikuttaa sosiaalialan korkeakoulutettujen työelämään.

Ja lopuksi, vertailu on oman ammattijärjestön valinnan kohdalla tarpeellista ja se auttaa päätöksen teossa. Jäsenyydestä kerrottaessa on kuitenkin tärkeää keskittyä kertomaan miksi juuri Talentia, ei sitä, miksi ei jokin toinen ammattijärjestö.

Kertauksena vielä, miten homma toimii:

  1. Suosittele Talentian jäsenyyttä työkaverillesi.
  2. Hän liittyy suosittelusi innostamana Talentiaan ja Erko-työttömyyskassaan.
  3. Hän saa uutena talentialaisena 30 euron arvoisen SuperLahjakortin.
  4. Sinä kerrytät SuperLahjakorti-saldoasi kampanjan ajan ja saat oman korttisi kampanjan päättyessä. SuperLahjakorttisi summa riippuu siitä, kuinka monta uutta jäsentä Talentiaan on liittynyt suosittelusi perusteella.

Kampanjan matematiikka:
• Hankit yhden uuden jäsenen, saat 30 euron lahjakortin.
• Hankit 2–4 uutta jäsentä, saat 40 euron lahjakortin jokaisesta hankitusta jäsenestä.
• Hankit 5–9 uutta jäsentä, saat 50 euron lahjakortin jokaisesta hankitusta jäsenestä.
• Hankit 10 jäsentä tai enemmän, saat 60 euron lahjakortin jokaisesta hankitusta jäsenestä.

Lisätietoja ja kampanjan säännöt löydät täältä.

Onnea ja menestystä rekrytointiin. Olet loistava!