Uutinen

Liity Talentiaan 7.–13.12. – saat 30 euron lahjakortin ja osallistut samalla arvontaan

Kuulutko jo Talentiaan, Suomen ainoaan sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestöön? Turvaa työelämäsi ja liity Talentiaan! Kun liityt 7.–13.12., saat kiitokseksi 30 euron Superlahjakortin. Lahjakortin saaminen edellyttää liittymistä myös Erko-työttömyyskassaan.

Talentiaan liittyvät opiskelijat saavat Marimekon pussukan. Sen saaminen ei edellytä liittymistä Erko-työttömyyskassaan. Jos olet jo Talentian opiskelijajäsen ja liityt kampanja-aikana Erko-työttömyyskassaan, saat 30 euron Superlahjakortin.

Lisäksi arvomme kaikkien uusien jäsenten kesken kaksi 50 euron Finnish Design Shopin lahjakorttia.

Turvaajatkin tarvitsevat puolustajansa. Jonkun, joka ottaa kantaa epäkohtiin ja taistelee reilun kohtelun sekä hyvän ja turvallisen työelämän puolesta.

Jo 26 000 sosiaalialan korkeakoulutettua on valinnut turvakseen Talentian. Tule mukaan joukkoomme!

Talentian edut jäsenelle

Työssäkäyvälle Talentian jäsenmaksu on 1,35 % bruttotulosta. Saat heti Talentiaan liityttyäsi hyödynnettäväksi lukuisat jäsenetumme ja -palvelumme.

Lue lisää jäsenyydestämme: talentia.fi/jasenyys

Talentian edut opiskelijajäsenelle

Opiskelijan jäsenmaksu on vain 15 euroa vuodessa, ja liittymisvuosi on ilmainen. Opiskelijajäsenenä pääset hyödyntämään monipuolisia jäsenetujamme ja -palvelujamme työttömyyskassaa lukuun ottamatta sekä pääset osaksi sosiaalialan korkeakoulutettujen yhteisöä.

Sinulla on mahdollisuus osallistua suosittuihin opiskelijoille suunnattuihin Vahva ammatissa -koulutuksiin sekä saada apua ja tukea opintoihin tai työelämään liittyvissä kysymyksissä.

Jos käyt opintojen ohella töissä, voit liittyä työttömyyskassaan ja aloittaa työssäoloehtoviikkojen kerryttämisen jo opiskeluaikana.

Lue lisää Talentian opiskelijajäsenyydestä: talentia.fi/opiskelijalle

Toimi näin:

  • Mene osoitteeseen www.talentia.fi/liitynyt
  • Liity jäseneksi.
  • Jäsenyytesi kirjataan ja saat 30 euron Superlahjakortin (opiskelijalle Marimekon pussukka) erillisessä kirjeessä kotiin. (Uuden jäsenen paketti tulee sinulle toisessa lähetyksessä.) Superlahjakortilla voit ostaa lahjoja yli 100 liikkeestä.

Talentian jäsenpalvelut ja -edut ovat nyt käytössäsi.

Hyviä syitä liittyä Talentiaan on ainakin 1000, mutta kokosimme viisi tärkeintä.

Hyviä syitä liittyä Talentiaan top 5

  1. Talentia puolustaa jäsentensä etuja työpaikalla ja seisoo sosiaalialan korkeakoulutettujen puolella.
  2. Jäsenemme saavat meiltä neuvoja työsuhdetta, palkkoja ja ammattietiikkaa koskevissa kysymyksissä.
  3. Tarjoamme kattavat ja laadukkaat jäsenedut, kuten Talentia-lehden, vapaa-ajan matkustajavakuutuksen, oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen sekä alennuksia aina kuntosaleista lomamökkeihin.
  4. Talentia osaa vaikuttamistyön ja on haluttu sosiaalialan yhteistyökumppani. Jäsenemme vaikuttavat usein Talentian ammatillisten ja jäsenyhdistysten kautta. Siellä myös verkostoituu, viihtyy ja saa uusia ystäviä.
  5. Työttömyyden kohdatessa jäsenemme saavat ansiosidonnaista työttömyysturvaa, jos työssäoloehto täyttyy. Myös opiskelijajäsenillämme on mahdollisuus kerryttää työssäoloehtoa jo opiskeluaikanaan.

Lue lisää: talentia.fi/liitynyt