Opiskelijalle ja pian valmistuvalle


Talentian opiskelijajäsenenä saat tukea ammatilliseen kasvuun, ajankohtaista tietoa sosiaalialalta sekä mahdollisuuden luoda kattavat verkostot alalle jo opiskeluaikana!

Opiskelijajäsenyys kannattaa

Talentia on ammattiliitto, joka toimii sosiaalialan korkeakoulutettujen ja alan opiskelijoiden edunvalvojana. Talentia vaikuttaa, jotta sen jäsenistöllä on hyvät edellytykset tehdä työnsä hyvin, työn merkitys ymmärretään ja siitä maksetaan oikeudenmukaista palkkaa.

Talentian opiskelijajäsenyys on hyvä panostus tulevaan työelämään. Järjestäytyminen oman alan asiantuntijayhteisöön tukee ammatillista kasvuasi ja alkanutta urapolkuasi!

Kuulumalla Talentiaan jo opiskeluaikana saat käyttöösi kaikki samat jäsenedut kuin varsinaiset jäsenet! Opiskelijana sinulla on lisäksi mahdollisuus osallistua suosittuihin opiskelijoille suunnattuihin Vahva ammatissa -koulutuksiin sekä saada apua ja tukea opintoihin tai työelämään liittyvissä kysymyksissä. Mikäli käyt opintojen ohella töissä, voit liittyä työttömyyskassaan ja aloittaa työssäoloehtoviikkojen kerryttämisen jo opiskeluaikana.

Seuraa Talentian opiskelijatoimintaa Instagramissa: @talentianopiskelijatoiminta

Jäsenmaksut

 

Työttömyyskassaan kuulumattoman opiskelijan jäsenmaksu on vain 15 € vuodessa. Lasku lähetetään kotiin alkuvuodesta.

Työttömyyskassaan kuuluvan, työssäkäyvän opiskelijan jäsenmaksu on 1,35 % bruttotuloista /kk, kuitenkin enintään 45 euroa /kk. Työssäkäyvä jäsen voi joko valtuuttaa palkanlaskijan perimään jäsenmaksut suoraan palkasta valtakirjalla tai maksaa maksut itse kotiin postitettavilla kuukausittaisilla viitteillä. Laskut voi myös tilata e-laskuina omasta verkkopankista tai maksaa maksut jäsensivujen kautta Paytraililla.

Työttömyyskassaan kuuluvan opiskelijan jäsenmaksutaulukko

Jäsenmaksujen perintävaltakirja

 

Ota yhteyttä: opiskelijatoiminta@talentia.fi

Opinnäytetöiden yhteistyöpyynnöt

Lue lisää!

Vahva ammatissa -koulutuskokonaisuus

Vahva ammatissa -koulutukset ovat avoimia kaikille Talentian opiskelijajäsenille. Koulutuksissa pääsee oppimaan ammattijärjestötoiminnasta ja -kentästä sekä kehittämään omia työelämätaitoja. Vahva ammatissa on paikka verkostoitua tulevien sosiaalialan ammattilaisten kanssa!

Jaa sivu