Opiskelijalle ja pian valmistuvalle


Talentian opiskelijajäsenenä saat tukea ammatilliseen kasvuun, ajankohtaista tietoa sosiaalialalta sekä mahdollisuuden luoda kattavat verkostot alalle jo opiskeluaikana!

Opiskelijajäsenyys kannattaa

Kuulumalla Talentiaan jo opiskeluaikana saat käyttöösi kaikki samat jäsenedut kuin varsinaiset jäsenet. Opiskelijana sinulla on lisäksi mahdollisuus osallistua opiskelijoille suunnattuihin Vahva ammatissa -koulutuksiin sekä saada apua ja tukea opintoihin tai työelämään liittyvissä kysymyksissä. Mikäli käyt opintojen ohella töissä, voit liittyä työttömyyskassaan ja aloittaa työssäoloehtoviikkojen kerryttämisen jo opiskeluaikana!

Seuraa Talentian opiskelijatoimintaa Instagramissa: @talentianopiskelijatoiminta

Talentian opiskelijatoiminta sosiaalialan korkeakouluopiskelijan tukena

Talentian opiskelijatoiminta on sosiaalialan korkeakouluopiskelijan puolella ja tukena! Opiskelijatoimintaan saat helpoiten yhteyttä sähköpostitse opiskelijatoiminta@talentia.fi.

Opiskelijatoiminnassa työskentelevät Saana ja Aune, joille voi myös aina soittaa tai lähettää sähköpostia!

Saana Landgrén
opiskelijatoiminnan koordinaattori
saana.landgren@talentia.fi
09 3158 6033

Aune Ahonen
oppilaitosvastaava
aune.ahonen@talentia.fi
09 3158 6032

Vinkki: Lähetä CV:si opiskelijatoiminnan kommentoitavaksi: opiskelijatoiminta@talentia.fi

Tsekkaa myös Talentian valtakunnallinen opiskelijayhdistys Talentian Sosiaalialan Opiskelijat TaSO ry!

TaSO ry:n jäsenistö koostuu kaikista Talentian opiskelijajäsenistä. TaSO järjestää jäsenistölleen vuosittain aluetapahtumia ympäri Suomea. Vuonna 2019 TaSOn toiminnan teemana on Eettisesti kestävä, mikä näkyy toiminnassa ja tapahtumissa. Aluetapahtumiin tai muihin yhteistyökuvioihin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä TaSO ry:n hallitukseen taso(at)talentia.fi.

TaSO ry järjestää vuosittain yhden suuremman tapahtuman TaSO-päivät, jotka järjestetään tänä vuonna Helsingissä 26.-27.10. Lue lisää TaSO-päivien Facebook-tapahtumasta! TaSO-päivien yhteydessä pidetään yhdistyksen syyskokous ja valitaan seuraavan vuoden hallitus. Syyskokous on oiva hetki lähteä mukaan TaSOn hallitustoimintaan – lue lisää TaSOn sivuilta!

TaSO ry ottaa kantaa sosiaalialaa ja erityisesti alan opiskelijoita koskeviin asioihin. Seuraa TaSOa Facebookissa @TaSO ry, Twitterissä ja Instagramissa @TaSO__ry!

Vahva ammatissa -koulutuskokonaisuus

Vahva ammatissa -koulutukset ovat avoimia kaikille Talentian opiskelijajäsenille. Koulutuksissa pääsee oppimaan ammattijärjestötoiminnasta ja -kentästä sekä kehittämään omia työelämätaitoja. Vahva ammatissa on paikka verkostoitua sosiaalialan tulevien ammattilaisten kesken!

Jaa sivu