Opiskelijalle ja pian valmistuvalle


Talentian opiskelijajäsenenä saat tukea ammatilliseen kasvuun, ajankohtaista tietoa sosiaalialalta sekä mahdollisuuden luoda kattavat verkostot alalle jo opiskeluaikana!

Opiskelijajäsenyys kannattaa

Kuulumalla Talentiaan jo opiskeluaikana saat käyttöösi kaikki samat jäsenedut kuin varsinaiset jäsenet! Opiskelijana sinulla on lisäksi mahdollisuus osallistua opiskelijoille suunnattuihin Vahva ammatissa -koulutuksiin sekä saada apua ja tukea opintoihin tai työelämään liittyvissä kysymyksissä. Mikäli käyt opintojen ohella töissä, voit liittyä työttömyyskassaan ja aloittaa työssäoloehtoviikkojen kerryttämisen jo opiskeluaikana.

Seuraa Talentian opiskelijatoimintaa Instagramissa: @talentianopiskelijatoiminta

Talentian opiskelijatoiminta sosiaalialan korkeakouluopiskelijan tukena

Talentian opiskelijatoiminta on sosiaalialan korkeakouluopiskelijan puolella ja tukena! Opiskelijatoimintaan saat helpoiten yhteyttä sähköpostitse opiskelijatoiminta@talentia.fi.

Opiskelijatoiminnassa työskentelevät Aune ja Tiia, joihin voi aina ottaa yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia!

Aune Ahonen
opiskelijatoiminnan koordinaattori
aune.ahonen@talentia.fi
09 3158 6032

Tiia Pesonen
opiskelijatoiminnan koordinaattori
tiia.pesonen@talentia.fi
09 3158 6038

Vinkki: Lähetä CV:si opiskelijatoiminnan kommentoitavaksi: opiskelijatoiminta@talentia.fi

Tutustu TaSOn toimintaan

Joko Talentian valtakunnallinen opiskelijayhdistys Talentian Sosiaalialan Opiskelijat TaSO ry on tuttu? Kaikki Talentian opiskelijajäsenet muodostavat TaSO ry:n jäsenistön. Talentian opiskelijajäsenet kattavat lähes viidesosan Talentian kokonaisjäsenmäärästä – meitä on jo yli 4500! TaSOon saat helposti yhteyden sähköpostitse taso@talentia.fi.

TaSO ry järjestää vuosittain valtakunnalliset TaSO-päivät. TaSO-päivien yhteydessä pidetään myös yhdistyksen syyskokous ja valitaan aina seuraavan vuoden hallitus. Syyskokous on oiva hetki lähteä mukaan TaSOn hallitustoimintaan – lue lisää TaSOn sivuilta!

TaSO ry ottaa kantaa sosiaalialaa ja erityisesti alan opiskelijoita koskeviin asioihin. Seuraa TaSOa Facebookissa @TaSO ry, Twitterissä ja Instagramissa @TaSO_ _ry!

Vahva ammatissa -koulutuskokonaisuus

Vahva ammatissa -koulutukset ovat avoimia kaikille Talentian opiskelijajäsenille. Koulutuksissa pääsee oppimaan ammattijärjestötoiminnasta ja -kentästä sekä kehittämään omia työelämätaitoja. Vahva ammatissa on paikka verkostoitua tulevien sosiaalialan ammattilaisten kanssa!

Jaa sivu