Hyödynnä Talentian jäsenetuja kesällä

Talentian jäsenille on tarjolla lukuisia etuja, joita kannattaa hyödyntää kesän aikana ja lomalla. Jäsenenä saat etuja mm. hotelleista ja kylpylöistä Suomessa sekä luet alan kirjallisuutta ja aikakauslehtiä edullisemmin.

Hotelli- ja kylpyläedut

Koronatilanteen vuoksi monet suosivat kesällä kotimaanmatkailua. Talentia on neuvotellut jäsenilleen hyviä etuja mm. tunnettujen suomalaisten hotelli- ja kylpyläketjujen kanssa. Tässä muutamia poimintoja eduista.

 • Talentian jäsenenä majoitut edullisesti Haikon kartanossa. Yövyt kylpylähotellissa alkaen 118 euroa huone ja kartanohotellissa alkaen 208 euroa huone. Majoitushinta sisältää Kartanon buffet-aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä maksuttoman internet-yhteyden ja pysäköinnin. Lue lisää Haikon kartanon eduista talentialaisille (PDF) >
 • Talentian jäsenenä saat vähintään 15 prosentin alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets-huoneistojen ja loma-asuntojen päivän hinnoista. Holiday Clubilla on myös kampanjatarjouksia, jolloin alennus voi olla suurempi. Tee majoitusvaraus Holiday Club online -varausjärjestelmän kautta. Kampanjakoodi on Talentia15.
 • Imatran Kylpylä myöntää 10–30 prosentin alennuksen voimassa olevan päivän hinnan mukaisesta hotelli- ja loma-asuntomajoituksesta sekä majoitusvarauksen yhteyteen etukäteen varatuista normaalihintaisista puolihoito- ja täysihoitoaterioista. Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen ja kylpylä Taikametsän käyttö. Lue lisää Imatran Kylpylän eduista talentialaisille >
 • Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit varata hemmottelevan kylpyläloman Viroon -5 prosentin erikoishintaan. Tee varaus puhelimitse 03 45 800 tai sähköpostitse matkat@ikaalistenmatkatoimisto.fi.
 • Sokos Hotellit tarjoavat Talentian jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Tarkista voimassa olevat tarjoukset ja tee varaus osoitteessa www.sokoshotels.fi. Varauskoodi on LIITTO2020. Lue lisää Sokos Hotellien eduista talentialaisille (PDF) >

Lehdet

Kaipaatko luettavaa kesällä? Talentian jäsenenä luet alan kirjallisuutta, tutkivaa journalismia ja aikakauslehtiä edullisempaan hintaan.

 • Talentian jäsenenä säästät jopa 94 prosenttia lehtitilauksen normaalihinnasta Lehtikuningas.fi-palvelun lehdistä. Member+-etuna saat myös tiettyihin Lehtikuningas-lehtiin ylimääräisen 10 prosentin alennuksen jo valmiiksi edullisiin hintoihin!
 • Otavamedia tarjoaa Talentian jäsenille lehtiä 30 prosentin alennuksen erikoishinnalla 12 kk:n. tilauksen normaalihinnasta. Tarkista lehdet ja tee tilaus osoitteessa: https://tilaus.otavamedia.fi/talentia
 • Talentia haluaa edistää jäsentensä mahdollisuuksia saada kätevästi ja edullisesti ajankohtaista ja kiinnostavaa alan tietoa. Talentialaisena saat Sosiaalialan Tietopalvelussa 10 prosentin alennuksen ostoksistasi. Tutustu palveluun osoitteessa www.sosiaalialantietopalvelu.fi. Hyödynnä etu syöttämällä ostoskoriin tunnus ”talentia”.
 • Talentian jäsenenä saat myös Talentia-lehden. Talentia-lehti on sosiaalialan äänenkannattaja, jäsenten ammatillisen ja järjestöllisen keskustelun foorumi ja tärkeä väline jäsenten edunvalvonnassa.

Etuja autoiluun

Suunnitteletko automatkaa kesälle? Talentian jäsenenä autoilet edullisemmin.

 • Hertz tarjoaa Talentian jäsenille Suomessa ja ulkomailla autonvuokrausetuja. Kun tarvitset vuokra-autoa, hyödynnä jäsenetusi – saat jopa 15 prosenttia alennusta lyhytaikaisista autonvuokrauksista. Mainitse varausvaiheessa Hertz-alennustunniste: (CDP) 832070. Tee varaus osoitteessa www.hertz.fi. Katso kaikki Hertzin tarjoamat edut kirjautumalla Member+-palveluun >
 • Talentialaiset saavat kaikilta Teboil-huoltamoilta ja automaattiasemilta alennusta bensiiniin lukuun ottamatta Express- ja D-automaattiasemia. Perusalennukset bensiinistä ovat 2,1 snt/litra, dieselöljystä 2,1 snt/litra, voiteluaineista -10 prosenttia (alle 10 l astiat), autokemikaaleista -5 prosenttia, pesuista -5 prosenttia ja nestekaasusta -5 prosenttia

Hyvinvointi ja liikunta

Talentian jäsenenä saat hyvinvointivalmennusta ja liikut huokein hinnoin.

 • EasyFit- ja LadyLine-kuntokeskukset eivät peri Talentian jäseniltä aloitusmaksua vuonna 2020. Veloitukseton tutustumiskäynti on saatavilla molempien ketjujen kaikkiin toimipisteisiin verkkosivustojen kautta easyfit.fi ja ladyline.fi. Edun voi ottaa käyttöön ostamalla asiakkuuden ketjujen verkkokaupoista tai asiakaspalvelupisteiden kautta kampanjakoodilla ’TALE20Y’.
 • Academy of Brain tarjoaa Talentian jäsenille vuoden jäsenyyden verkkovalmennuksiin hintaan 20 euroa (ovh 129 euroa). Valmennuksista saat tukea muun muassa työhyvinvointiin, kiireen selättämiseen ja rakentavaan vuorovaikutukseen.
 • Lue lisää hyvinvointi- ja liikuntaeduista talentialaisille >

Muut edut

Tutustu kaikkiin talentialaisten etuihin täällä >