Mökit ja majoitus


Talentian jäsenenä lomailet edullisemmin lukuisilla mökeillä, hotelleissa ja kylpylöissä!

Kiinnostaako kylpylä, mökki tai hotelli? Talentian jäsenenä saat

käyttöösi lukuisat majoitus- ja mökkiedut!

Kylpylät

Holiday Club Resorts Oy  2019-2021

Talentian jäsen saa vähintään 15 % alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets-huoneistojen ja loma-asuntojen päivän hinnoista.  Holiday Clubilla on myös kampanjatarjouksia, jolloin alennus voi olla suurempi.

Jäsen tekee majoitusvarauksen sekä maksaa varaukset Holiday Club online -varausjärjestelmän kautta (www.holidayclub.fi ). Kampanjakoodi on Talentia15.

Haikon Kartano 2020

Majoitusedut

Kylpylähotellissa alk. 118 €/huone

Kartanohotellissa alk. 208 €/huone

Lisätietoa huoneista http://www.haikko.fi/hotelli/huoneet

Majoitushinta sisältää Kartanon buffet-aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä maksuttoman internet-yhteyden ja pysäköinnin. Kartanossa on lisäksi Butler-palvelu ja erikoisaamiainen.

Sopimushintaisia huoneita on rajoitetusti hotellin saatavuuden mukaan. Hinnat ovat tarkoitettu henkilökohtaiseen vapaa-ajan matkustukseen (1 etuhintainen huone/vierailu) ja maksettavaksi henkilökohtaisella maksukortilla tai käteisellä. Edut eivät koske juhlapyhiä, kokouspaketteja tai työhön liittyvää matkustusta eikä niistä kirjoiteta lahjakortteja.

Majoitusedun saat vain varaamalla netistä www.haikko.fi -> Varaa huone ja syöttämällä tarjouskoodin MEMBER. Alennuksen saadaksesi esitä myös jäsenkorttisi vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Kylpyläedut löydät seuraavan linkin kautta: Talentia ry jäsenedut 2020

Ikaalisten Matkatoimisto 2020

Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit varata hemmottelevan Viron kylpyläloman -5 % erikoishintaan. Voit tehdä varauksen puhelimitse 0345800 (ma-pe 09-17) tai sähköpostitse matkat@ikaalistenmatkatoimisto.fi. Tutustu kaikkiin Viron kylpylälomiin täällä.

Imatran Kylpylä 2020

Imatran Kylpylä myöntää seuraavat alennukset voimassa olevan päivän hinnan mukaisesta hotelli- ja loma-asuntomajoituksesta sekä majoitusvarauksen yhteyteen etukäteen varatuista normaalihintaisista puolihoito- ja täysihoitoaterioista. Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen ja kylpylä Taikametsän käyttö.

sunnuntai – torstai:

hotellihuoneet: alennus 30%

loma-asunnot: alennus 30%

puolihoito- ja täysihoitoateriat: alennus 30%

perjantai – lauantai:

hotellihuoneet: alennus 10%

loma-asunnot: alennus 10%

puolihoito- ja täysihoitoateriat: alennus 10%

Varausehdot:

Alennukset annetaan vain Imatran Kylpylän myyntipalvelun (puh. 0300 870 502 tai myynti@imatrankylpyla.fi) kautta tehdyistä varauksista. Alennus myönnetään, mikäli yksikin kunkin majoitustilan käyttäjistä on Talentian jäsen tai henkilökuntaan kuuluva. Tämä osoitetaan jäsenkortilla palvelua käytettäessä.

Alennukset eivät koske Chalets-sviittejä, Villas-asuntoja, ennalta maksettavia alennushintoja, tarjoushintoja tai muita varauskanavia. Alennushintaisia paikkoja on saatavilla rajoitetusti.

Alennukset eivät ole voimassa viikoilla 1-2, 8-10, 27, 52-53.

Varauksia koskevat normaalit, päivän hintaa koskevat peruutus- ja maksuehdot.


Lomamökit 2019

Talentialaiset saavat -10 % alennuksen A-lomien mökkivarauksista. Saadakseen tämän alennuksen jäsenen tulee tehdä mökkiviikon varaus Member+ -palveluun kirjautuneena. Huomioithan, että etujen käyttö edellyttää rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi. https://www.memberplus.fi/lomahuoneistot/

A-lomien välityksessä olevat lomahuoneistot vuokrataan varaamisjärjestyksessä. Varauskalenteri on avoinna aina 6 kuukautta eteenpäin kaikille akavalaisille. Talentian lomaosake Rukalla on varattavissa 7 kuukautta ennen loman alkua, eli kuukautta ennen muiden liittojen jäseniä.

 

MMA:n mökit 2019

A-lomat ry:n välittämien mökkien lisäksi Akavaan kuuluva Myynnin ja markkinoinnin ammattijärjestö MMA tarjoaa vuokralle omistamiaan mökkejä. Mökit ovat Levillä, Rukalla, Ylläksellä, Tahkolla ja Meri-Teijossa. Pääset tutustumaan kohteisiin osoitteessa http://www.levirakka.fi/.

Ota yhteyttä: myyntisihteeri Minna Liukkonen, puhelinpäivystys arkisin klo 8.30-11,  puh. 020 122 4412 tai sähköpostitse tai minna.liukkonen(at)mma.fi.


Hostellijärjestö 2019

Kotimaassa majoitus jäsenhintaan

Edullista ja yhteisöllistä hostellimajoitusta jäsenhintaan. Varaamalla majoituksesi jäsenten omasta Hostellit.fi –varausjärjestelmästä, saat heti 10 % jäsenalennuksen yöpymisestäsi kotimaan hostelleissa.

Varaa jäsenhintainen majoitus osoitteessa www.hostellit.fi.

Hostellialennus maailmalla

Voit ostaa kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Hostellikortilla saat vähintään 10 % majoitusalennuksen myös ulkomailla HI-hostelleissa, joita on valittavanasi lähes 3500 noin 90 maassa.

Kortin voi ostaa ja majoituksia voi varata kätevästi osoitteessa www.hostellit.fi.


Hotelleja

GreenStar Hotellit 2019

Akava-yhteisöön kuuluvilla liitoilla on mahdollisuus hyödyntää GreenStar-hotellietuisuutta koodilla GSLIITTO. Varaukset sivulta www.greenstar.fi/fi/varaa.

Uusissa hotelleissa ensimmäinen vuosi tutustumistarjouksena liittojen jäsenille -30 % päivän hinnasta (Jyväskylä ja Vaasa) sekä jo toiminnassa olleissa hotelleissa -15 % päivän hinnasta.

Jäsenkortti toivotaan esitettäväksi hotelliin kirjautuessa.

Lue lisää: GreenStar liiton jäsenille

Kämp Collection Hotels 2020

Kämp Collection Hotels tarjoaa akavalaisille vapaa-ajan matkustukseen 30 % alennuksen Kämp Collection Hotelsin hotellien aamiaisen sisältävästä päivän joustavasta hinnasta.

Kämp Collection Hotels:

Hotel Kämp, Hotel St. George, Hotel Haven, Hotel Lilla Roberts, Hotel Fabian, Klaus K Hotel,
GLO Hotel Art, GLO Hotel Kluuvi, GLO Hotel Sello (Espoo), GLO Hotel Airport (Helsinki-Vantaan lentoasema).

Edun voi hyödyntää kirjautumalla sisään Member+-sivustolle, ja painamalla edun kohdalla ”Hyödynnä etu”-painiketta

https://memberplus.fi/etu/kamp-collection-hotels/

Santa’s Resort & Spa Hotel Sani 2020

Talentian  jäsenille Superior-huone Standard-huoneen hinnalla. Etu voimassa 31.12.2020 saakka.

Huom! Sopimushinnat ovat muutoin voimassa, paitsi heinäkuussa!

Hinnat:

138 €/ 2hh / vrk (talvikausi)

174 €/ 2hh / vrk (kesällä 24.6.-11.8., Venetsialaiset 30.8. – 1.9.)

164 €/ perhe 2+ 1-2 lasta / vrk (talvikausi)

206 €/ perhe 2+ 1-2 lasta / vrk (kesällä 24.6.-11.8., Venetsialaiset 30.8. – 1.9.)

Kylpylähotelli Sanin 72 huonetta on suunniteltu viihtyisään oleskeluun. Huoneet ovat tilavia, valoisia ja koneellisella ilmanvaihdolla varustettuja. Huoneista 48 on merinäköalalla sekä parvekkeella varustettuja Superior-huoneita ja 24 ovat Standard-huoneita, joissa on ranskalainen parveke ja näkymä kylpylään.
Kylpyläloman hintaan sisältyy majoitus, Hyvän Olon Aamiainen sekä Welmed-kuntoiluhuoneen, kylpylän ja uimahallin vapaa käyttö ilman aikarajoituksia. Lapsille vapaa pääsy sisäleikkipuistoon. Asiakkaiden käytössä on maksuton ja langaton internet-yhteys.

Superior-huone
Tilava kahden hengen huone (n. 24 m2). Huoneen jatkona lasitettu parveke, josta upea merinäköala yli Hiekkasärkkien. Huoneessa wc ja suihku, parkettilattia, minibaari, puhelin, TV, ilmainen ja langaton internet-yhteys, hiustenkuivaaja, tallelokero, silityskeskus sekä kylpytakit. Kaksi lisävuodepaikkaa lapsille divaanisohvasta. Suurin osa savuttomia, allergiahuoneita.

Saatavana myös muutama lemmikkieläinhuone. Lemmikkimaksu 15 €/ vrk, yli 2 vrk 30 €/ koko oleskeluaika.

Varaukset ja tiedustelut kalajoki@santashotels.fi tai p. (08) 4692 500.

Saman katon alla sijaitsevat myös Ravintola Bistro, keilahalli, GoFit kuntosali, Sandscape–pakopeli sekä hyvinvointiosasto Day Spa Sun ja kampaamo Signature.

Muut hotellit

Tarkista jäsenetusi Member+ -palvelusta, www.memberplus.fi .

Jaa sivu