Mökit ja majoitus


Talentian jäsenenä lomailet edullisemmin.

Kiinnostaako kylpylä, mökki vai hotelli? Talentian jäsenenä saat

käyttöösi lukuisat majoitus- ja mökkiedut!

Kylpylät

Holiday Club Resorts Oy 2018 ja 2019

Talentian jäsen saa vähintään 15 %:n alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista.  Holiday Clubilla on myös kampanjatarjouksia, jolloin  alennus voi olla suurempi.

Jäsen tekee majoitusvarauksen sekä maksaa varaukset Holiday Club online -varausjärjestelmän kautta (www.holidayclub.fi ). Kampanjakoodi on Talentia15.

Haikon Kartano 2019

MAJOITUSEDUT

Kylpylähotellissa alk. 98 €/huone

Kartanohotellissa alk. 190 €/huone

Lisätietoa huoneista http://www.haikko.fi/hotelli/huoneet

Majoitushinta sisältää Kartanon buffet-aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä maksuttoman Internet-yhteyden ja pysäköinnin. Kartanossa lisäksi Butler-palvelu ja erikoisaamiainen.

Sopimushintaisia huoneita on rajoitetusti hotellin saatavuuden mukaan. Hinnat ovat tarkoitettu henkilökohtaiseen vapaa-ajan matkustukseen (1 etuhintainen huone/vierailu) ja maksettavaksi henkilökohtaisella maksukortilla tai käteisellä. Edut eivät koske juhlapyhiä, kokouspaketteja tai työhön liittyvää matkustusta eikä niistä kirjoiteta lahjakortteja.

VARAUKSET MAJOITUSETUUN

Majoitusedun saat vain varaamalla netistä www.haikko.fi-> etusivulla varaa huone ja syötä tarjouskoodi MEMBERAlennuksen saadaksesi esitä jäsenkorttisi vastaanotossa checkinninyhteydessä.

KYLPYLÄEDUT löytyvät alla olevan linkin kautta.

Talentia ry jäsenedut 2019, Haikon kartano

Ikaalisten Matkatoimisto 2019

Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit varata hemmottelevan Viron kylpyläloman -5% erikoishintaan.  Voit tehdä varauksen puhelimitse 0345800 (ma-pe 09-17) tai sähköpostilla matkat@ikaalistenmatkatoimisto.fi. Tutustu kaikkiin Viron kylpylälomiin täällä.

Imatran Kylpylä 2018

Talentialaisille alennusta vähintään kahden vuorokauden mittaisista majoituksista kylpylän hotellihuoneissa ja loma-asunnoissa. Saadaksesi alennuksen vähintään yhden majoitustilan käyttäjistä tulee olla Talentian jäsen. Tämä osoitetaan jäsenkortilla palvelua käytettäessä. Varaukset tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen saapumista Kylpylän myyntipalveluun.

Alennukset, jotka myönnetään voimassa olevan hinnaston perushinnoista:

 Sunnuntai – torstai

  • normaalihintaiset hotellihuoneet: alennus 30 %
  • pakettihintaiset loma-asunnot: alennus 30 %

Perjantai-lauantai

  • normaalihintaiset hotellihuoneet: alennus 10 %
  • pakettihintaiset loma-asunnot: alennus 10 %

* Hotellihuone- ja loma-asuntoalennukset eivät koske Chalets- eikä Villas-huoneistoja.

* Alennukset annetaan vain Kylpylän myyntipalvelun kautta tehdyistä perushintaisista minimissään 2 vrk:n hotellimajoitusvarauksista ja loma-asuntovarauksista.

Alennukset eivät koske tarjoushintoja, säästöhintoja tai muita varauskanavia. Tämän rajoittamatta Kylpylä voi halutessaan tarjota lisäetuja tai -alennuksia Talentian jäsenille.

Seuraavina viikkoina sopimuksen mukaiset alennukset eivät ole voimassa: vko 52, vko 1-2 ja vko 8-10. Lisätiedot, varaukset ja tiedustelut:www.imatrankylpyla.fi, myynti@imatrankylpyla.fi ja puh. 020 7100 502 tai keskus 0207 100 500.


Lomamökit 2018

Talentialaiset saavat -10% alennuksen A-lomien mökkivarauksista. Saadakseen tämän alennuksen jäsenen tulee tehdä mökkiviikon varaus  Member+ palveluun kirjautuneena, https://www.memberplus.fi/lomahuoneistot/ 

A-lomien välityksessä olevat lomahuoneistot vuokrataan varaamisjärjestyksessä. Varauskalenteri on avoinna aina 6 kuukautta eteenpäin kaikille akavalaisille. Talentian lomaosake Rukalla on varattavissa 7 kuukautta ennen loman alkua, eli kuukautta ennen muiden liittojen jäseniä.

 

MMA:n mökit 2018

A-lomat ry:n välittämien mökkien lisäksi Akavaan kuuluva Myynnin ja markkinoinnin ammattijärjestö MMA tarjoaa vuokralle omistamiaan mökkejä. Mökit ovat Levillä, Rukalla, Ylläksellä,Tahkolla jas Meri-Teijossa.Tutustu kohteisiin osoitteessa http://www.levirakka.fi/

Myyntipalvelu puhelinpäivystys klo 8.30 – 11.00  puh. 020 122 4412, tai minna.liukkonen@mma.fi .


Hostellijärjestö 2019

Kotimaassa majoitus jäsenhintaan

Edullista ja yhteisöllistä hostellimajoitusta jäsenhintaan. Varaamalla majoituksesi jäsenten omasta Hostellit.fi –varausjärjestelmästä, saat heti 10 % jäsenalennuksen yöpymisestäsi kotimaan hostelleissa.

Varaa jäsenhintainen majoitus osoitteessa www.hostellit.fi.

Hostellialennus maailmalla

Voit ostaa kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Hostellikortilla saat vähintään 10 % majoitusalennuksen myös ulkomailla HI-hostelleissa, joita on valittavanasi lähes 3500 noin 90 maassa.

Kortin voi ostaa ja majoituksia voi varata kätevästi osoitteessa www.hostellit.fi


Hotelleja

GreenStar Hotellit 2019

Akava-yhteisöön kuuluvilla liitoilla on mahdollisuus hyödyntää GreenStar-hotellietuisuutta.

Varaukset sivulta www.greenstar.fi/fi/Varaa koodilla GSLIITTO

Uusissa hotelleissa ensimmäinen vuosi tutustumistarjouksena liittojen jäsenille -30% päivän hinnasta (Jyväskylä ja Vaasa) ja jo toiminnassa olleissa hotelleissa -15% päivän hinnasta.

Jäsenkortti toivotaan esitettäväksi hotelliin kirjautuessa.

GreenStarLiitonjäsenille

Hotel Katajanokka -hotelli, Helsinki 2018

Hotel Katajanokka tarjoaa akavalaisille eli myös talentialaisille vuonna 2017 – 2018 alennusta majoittumisesta 20 % päivän hinnasta. Mainitse TALENTIA huonevarausta tehdessäsi. Varaudu todistamaan jäsenyytesi saapuessasi hotelliin. Voit tehdä huonevarauksen heidän nettisivuillaan käyttäen koodia Talentia tai hotellin myyntipalveluun tai vastaanottoon www.hotelkatajanokka.fi  e-mail: reception@hotelkatajanokka.fi puh. 09-686450.Koodi tulee syöttää kohtaan Promo/Yritys.

Designhotelli Klaus K Helsingissä 2018

Majoitusta jäsenetuhintaan (myös arkisin). Osoite Bulevardi 2. Mainitse varausta tehdessäsi Akavan jäsenyys sekä esitä hotelliin saapuessasi Talentian jäsenkortti. Lisätietoa ja varaukset: rooms@klauskhotel.com, puh. 020 770 4700, http://www.klauskhotel.com/

 Muut hotellit

Tarkista jäsenetusi member+ -palvelusta, www.memberplus.fi .

Jaa sivu