Mökit ja majoitus


Talentian jäsenenä lomailet edullisemmin.

Kiinnostaako kylpylä, mökki vai hotelli? Talentian jäsenenä saat

käyttöösi lukuisat majoitus- ja mökkiedut!

Kylpylät

Naantalin Kylpylä – Ruissalon Kylpylä 2018

Tarkista tarjoukset member+ -palvelusta, www.memberplus.fi

Holiday Club Resorts Oy 2017 ja 2018

Talentian jäsen saa vähintään 15 %:n alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista.  Holiday Clubilla on myös kampanjatarjouksia, jolloin  alennus voi olla suurempi.

Jäsen tekee majoitusvarauksen sekä maksaa varaukset Holiday Club online -varausjärjestelmän kautta (www.holidayclub.fi ). Kampanjakoodi on Talentia15.

Imatran Kylpylä 2017

Talentialaisille alennusta vähintään kahden vuorokauden mittaisista majoituksista kylpylän hotellihuoneissa ja loma-asunnoissa. Saadaksesi alennuksen vähintään yhden majoitustilan käyttäjistä tulee olla Talentian jäsen. Tämä osoitetaan jäsenkortilla palvelua käytettäessä. Varaukset tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen saapumista Kylpylän myyntipalveluun.

Alennukset, jotka myönnetään voimassa olevan hinnaston perushinnoista:

  • sunnuntai – torstai
  • normaalihintaiset hotellihuoneet: alennus 30 %
  • pakettihintaiset loma-asunnot: alennus 30 %
  • normaalihintaiset puolihoito- tai täysihoitoateriat: alennus 30 % 2. perjantai – lauantai
  • normaalihintaiset hotellihuoneet: alennus 10 %
  • pakettihintaiset loma-asunnot: alennus 10 %
  • normaalihintaiset puolihoito- tai täysihoitoateriat: alennus 10 %.

* Hotellihuone- ja loma-asuntoalennukset eivät koske Chalets- eikä Villas-huoneistoja. Chalets- ja Villas-varausten yhteyteen, samalle ajalle, varatuista puolihoito- tai täysihoitoaterioista alennukset ovat voimassa.

* Alennukset annetaan vain Kylpylän myyntipalvelun kautta tehdyistä perushintaisista hotellimajoitusvarauksista, min. 2 vrk:n pakettihintaisista loma-asuntovarauksista, ja niiden yhteyteen samalle ajalle varattavista puolihoito-/täysihoitovarauksista.

Alennukset eivät koske tarjoushintoja, säästöhintoja tai muita varauskanavia. Tämän rajoittamatta Kylpylä voi halutessaan tarjota lisäetuja tai -alennuksia Talentian jäsenille.

Seuraavina viikkoina sopimuksen mukaiset alennukset eivät ole voimassa: vko 52, vko 1-2 ja vko 8-10. Lisätiedot, varaukset ja tiedustelut: www.imatrankylpyla.fi, myynti@imatrankylpyla.fi ja puh. 020 7100 502 tai keskus 0207 100 500.

Haikon Kartano 2017

Talentian jäsenet saavat vuonna 2017 kylpylähotellin huoneen hintaan 95 euroa/huone/vrk. Majoituksen yhteydessä yhdestä yksilöhoidosta ma-to 20 % alennus.  Kuntotestit 2 henkilöä yhden hinnalla. Tarjous ei koske juhlapyhiä.

Lisätietoja, vaihtoehtoja ja varaukset puh. (019) 57 601/myyntipalvelu tai sähköposti hotelli.haikko@haikko.fi.  Mainitsethan varatessasi AKAVA-sopimuksen.

Ikaalisten Matkatoimisto 2017 ja 2018

Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit varata hemmottelevan Viron kylpyläloman -5% erikoishintaan.  Voit tehdä varauksen puhelimitse 0345800 (ma-pe 09-17) tai sähköpostilla matkat@ikaalistenmatkatoimisto.fi. Tutustu kaikkiin Viron kylpylälomiin täällä.


Lomamökit 2018

Talentialaiset saavat -10% alennuksen A-lomien mökkivarauksista. Saadakseen tämän alennuksen jäsenen tulee tehdä mökkiviikon varaus  Member+ palveluun kirjautuneena, https://www.memberplus.fi/lomahuoneistot/ 

A-lomien välityksessä olevat lomahuoneistot vuokrataan varaamisjärjestyksessä. Varauskalenteri on avoinna aina 6 kuukautta eteenpäin kaikille akavalaisille. Talentian lomaosake Rukalla on varattavissa 7 kuukautta ennen loman alkua, eli kuukautta ennen muiden liittojen jäseniä.

 

MMA:n mökit 2017 ja 2018

A-lomat ry:n välittämien mökkien lisäksi Akavaan kuuluva Myynnin ja markkinoinnin ammattijärjestö MMA tarjoaa vuokralle omistamiaan mökkejä. Mökit ovat Levillä, Rukalla, Ylläksellä,Tahkolla jas Meri-Teijossa.Tutustu kohteisiin osoitteessa http://www.levirakka.fi/

Myyntipalvelu puhelinpäivystys klo 8.30 – 11.00  puh. 020 122 4412, tai minna.liukkonen@mma.fi .


Hostellijärjestö 2018

Kotimaassa majoitus jäsenhintaan

Edullista ja yhteisöllistä hostellimajoitusta jäsenhintaan. Varaamalla majoituksesi jäsenten omasta Hostellit.fi –varausjärjestelmästä, saat heti 10 % jäsenalennuksen yöpymisestäsi kotimaan hostelleissa.

Varaa jäsenhintainen majoitus osoitteessa www.hostellit.fi.

Hostellialennus maailmalla

Voit ostaa kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Hostellikortilla saat vähintään 10 % majoitusalennuksen myös ulkomailla HI-hostelleissa, joita on valittavanasi lähes 3500 noin 90 maassa.

Kortin voi ostaa ja majoituksia voi varata kätevästi osoitteessa www.hostellit.fi


Intervac – kansainvälinen lomapalvelu 2018

A-lomat on kansainvälisen Intervac-lomapalvelun edustaja Suomessa. Intervac-palvelussa yksityishenkilöt vaihtavat asuntoja ulkomailla tai kotimaassa. Intervacin kautta nuoret voivat lähteä kansainväliseen nuorisovaihtoon. Kodinvaihto sopii mainiosti etenkin sellaisten lapsiperheiden lomailumuodoksi, jotka haluavat tutustua ja nähdä elämää muissa maissa ja kulttuureissa ruohonjuuritasolla. Usein vaihtoihin kuuluu myös autojen vaihtaminen.

Vaihtoja voi tehdä yli 50 maahan, ja suomalaisten kokemukset vaihdoista ovat olleet myönteisiä. Voit tutustua toimintaan ja liittyä mukaan lomapalveluun täyttämällä verkkopalvelussa liittymislomakkeen. Vuosijäsenyys maksaa 80 euroa.

http://fi.intervac-homeexchange.com/


Hotelleja ja hemmottelua

Anttolanhovi 2017

Anttolanhovi myöntää 15 %:n alennuksen hemmottelulomapaketeista sekä Art&Design huvilalomista. Majoitus rantahotellissa 90 €, superior 2hh / vrk sekä myös sesonkikohtaisia muita etuja. Kysy lisää! Tarjous ei koske juhlapyhiä. Etuhintaisia huoneita ja huviloita tarjolla rajoitetusti.

Mainitse TALENTIA huonevarausta tehdessäsi. Varaudu todistamaan jäsenyytesi saapuessasi hotelliin. Lisätietoja ja varaukset p. 0207 57200 tai myyntipalvelu@anttolanhovi.fi

Hotel Katajanokka -hotelli, Helsinki 2017 – 2018

Hotel Katajanokka tarjoaa akavalaisille eli myös talentialaisille vuonna 2017 – 2018 alennusta majoittumisesta 20 % päivän hinnasta. Mainitse TALENTIA huonevarausta tehdessäsi. Varaudu todistamaan jäsenyytesi saapuessasi hotelliin. Voit tehdä huonevarauksen heidän nettisivuillaan käyttäen koodia Talentia tai hotellin myyntipalveluun tai vastaanottoon www.hotelkatajanokka.fi  e-mail: reception@hotelkatajanokka.fi puh. 09-686450.Koodi tulee syöttää kohtaan Promo/Yritys.

Designhotelli Klaus K Helsingissä 2017

Majoitusta jäsenetuhintaan (myös arkisin). Osoite Bulevardi 2. Mainitse varausta tehdessäsi Akavan jäsenyys sekä esitä hotelliin saapuessasi Talentian jäsenkortti. Lisätietoa ja varaukset: rooms@klauskhotel.com, puh. 020 770 4700, http://www.klauskhotel.com/

Scandic-Hilton -hotellit 2017

Arkisin hotellihuoneita jäsenetuhintaan. Mainitse sopimusnumero D000004165 huonevarausta tehdessäsi. Varaudu todistamaan jäsenyytesi sisäänkirjoittautuessa. Varaukset puh. 0800 06969. Lisätietoja majoituspaikoista: www.scandic-hotels.fi

Sokos Hotellit ja Radisson Blu –hotellit 2017

S-ryhmän hotelliketjut Sokos Hotels ja Radisson Blu Hotels & Resorts tarjoavat Akavan jäsenistölle kausittain vaihtuvia tarjouksia. Voimassaoleva jäsenkortti tai muu todistus jäsenyydestä esitettävä hotellin vastaanotossa sisäänkirjoittautumisen yhteydessä. S-ryhmän hotelliketjujen jäsenedut
Sokos Hotels on hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia ja kylpylähotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. http://www.sokoshotels.fi/
Radisson Blu –hotellit sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Oulussa, Turussa ja Vaasassa. http://www.radissonblu.fi/


Jaa sivu