Mökit ja majoitus


Talentian jäsenenä lomailet edullisemmin lukuisilla mökeillä, hotelleissa ja kylpylöissä!

Kiinnostaako kylpylä, mökki tai hotelli? Talentian jäsenenä saat

käyttöösi lukuisat majoitus- ja mökkiedut!

Kylpylät

Holiday Club Resorts Oy  2019-2021

Talentian jäsen saa vähintään 15 % alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets-huoneistojen ja loma-asuntojen päivän hinnoista.  Holiday Clubilla on myös kampanjatarjouksia, jolloin alennus voi olla suurempi.

Jäsen tekee majoitusvarauksen sekä maksaa varaukset Holiday Club online -varausjärjestelmän kautta (www.holidayclub.fi ). Kampanjakoodi on Talentia15.

Haikon Kartano 2020

Majoitusedut

Kylpylähotellissa alk. 118 €/huone

Kartanohotellissa alk. 208 €/huone

Lisätietoa huoneista http://www.haikko.fi/hotelli/huoneet

Majoitushinta sisältää Kartanon buffet-aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä maksuttoman internet-yhteyden ja pysäköinnin. Kartanossa on lisäksi Butler-palvelu ja erikoisaamiainen.

Sopimushintaisia huoneita on rajoitetusti hotellin saatavuuden mukaan. Hinnat ovat tarkoitettu henkilökohtaiseen vapaa-ajan matkustukseen (1 etuhintainen huone/vierailu) ja maksettavaksi henkilökohtaisella maksukortilla tai käteisellä. Edut eivät koske juhlapyhiä, kokouspaketteja tai työhön liittyvää matkustusta eikä niistä kirjoiteta lahjakortteja.

Majoitusedun saat vain varaamalla netistä www.haikko.fi -> Varaa huone ja syöttämällä tarjouskoodin MEMBER. Alennuksen saadaksesi esitä myös jäsenkorttisi vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Kylpyläedut löydät seuraavan linkin kautta: Talentia ry jäsenedut 2020

Ikaalisten Matkatoimisto 2020

Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit varata hemmottelevan Viron kylpyläloman -5 % erikoishintaan. Voit tehdä varauksen puhelimitse 0345800 (ma-pe 09-17) tai sähköpostitse matkat@ikaalistenmatkatoimisto.fi. Tutustu kaikkiin Viron kylpylälomiin täällä.

Imatran Kylpylä 2020

Imatran Kylpylä myöntää seuraavat alennukset voimassa olevan päivän hinnan mukaisesta hotelli- ja loma-asuntomajoituksesta sekä majoitusvarauksen yhteyteen etukäteen varatuista normaalihintaisista puolihoito- ja täysihoitoaterioista. Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen ja kylpylä Taikametsän käyttö.

sunnuntai – torstai:

hotellihuoneet: alennus 30%

loma-asunnot: alennus 30%

puolihoito- ja täysihoitoateriat: alennus 30%

perjantai – lauantai:

hotellihuoneet: alennus 10%

loma-asunnot: alennus 10%

puolihoito- ja täysihoitoateriat: alennus 10%

Varausehdot:

Alennukset annetaan vain Imatran Kylpylän myyntipalvelun (puh. 0300 870 502 tai myynti@imatrankylpyla.fi) kautta tehdyistä varauksista. Alennus myönnetään, mikäli yksikin kunkin majoitustilan käyttäjistä on Talentian jäsen tai henkilökuntaan kuuluva. Tämä osoitetaan jäsenkortilla palvelua käytettäessä.

Alennukset eivät koske Chalets-sviittejä, Villas-asuntoja, ennalta maksettavia alennushintoja, tarjoushintoja tai muita varauskanavia. Alennushintaisia paikkoja on saatavilla rajoitetusti.

Alennukset eivät ole voimassa viikoilla 1-2, 8-10, 27, 52-53.

Varauksia koskevat normaalit, päivän hintaa koskevat peruutus- ja maksuehdot.


Lomamökit 2020

Talentialaiset saavat -10 % alennuksen A-lomien mökkivarauksista. Saadakseen tämän alennuksen jäsenen tulee tehdä mökkiviikon varaus Member+ -palveluun kirjautuneena. Huomioithan, että etujen käyttö edellyttää rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi. https://www.memberplus.fi/lomahuoneistot/

A-lomien välityksessä olevat lomahuoneistot vuokrataan varaamisjärjestyksessä. Varauskalenteri on avoinna aina 6 kuukautta eteenpäin kaikille akavalaisille. Talentian lomaosake Rukalla on varattavissa 7 kuukautta ennen loman alkua, eli kuukautta ennen muiden liittojen jäseniä.

 

MMA:n mökit 2020

A-lomat ry:n välittämien mökkien lisäksi Akavaan kuuluva Myynnin ja markkinoinnin ammattijärjestö MMA tarjoaa vuokralle omistamiaan mökkejä. Mökit ovat Levillä, Rukalla, Ylläksellä, Tahkolla ja Meri-Teijossa. Pääset tutustumaan kohteisiin osoitteessa http://www.levirakka.fi/.

Ota yhteyttä: myyntisihteeri Minna Liukkonen, puhelinpäivystys arkisin klo 8.30-11,  puh. 020 122 4412 tai sähköpostitse tai minna.liukkonen(at)mma.fi.


Hostellijärjestö 2019

Kotimaassa majoitus jäsenhintaan

Edullista ja yhteisöllistä hostellimajoitusta jäsenhintaan. Varaamalla majoituksesi jäsenten omasta Hostellit.fi –varausjärjestelmästä, saat heti 10 % jäsenalennuksen yöpymisestäsi kotimaan hostelleissa.

Varaa jäsenhintainen majoitus osoitteessa www.hostellit.fi.

Hostellialennus maailmalla

Voit ostaa kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Hostellikortilla saat vähintään 10 % majoitusalennuksen myös ulkomailla HI-hostelleissa, joita on valittavanasi lähes 3500 noin 90 maassa.

Kortin voi ostaa ja majoituksia voi varata kätevästi osoitteessa www.hostellit.fi.


Hotelleja

GreenStar Hotellit 2020

Akava-yhteisöön kuuluvilla liitoilla on mahdollisuus hyödyntää GreenStar-hotellietuisuutta koodilla GSLIITTO. Varaukset sivulta https://www.greenstar.fi/hotellit/

Uusissa hotelleissa ensimmäinen vuosi tutustumistarjouksena liittojen jäsenille -30 % päivän hinnasta (Jyväskylä ja Vaasa) sekä jo toiminnassa olleissa hotelleissa -15 % päivän hinnasta.

Jäsenkortti toivotaan esitettäväksi hotelliin kirjautuessa.

Lue lisää: GreenStar liiton jäsenille

Kämp Collection Hotels 2020

Kämp Collection Hotels tarjoaa akavalaisille vapaa-ajan matkustukseen 30 % alennuksen Kämp Collection Hotelsin hotellien aamiaisen sisältävästä päivän joustavasta hinnasta.

Kämp Collection Hotels:

Hotel Kämp, Hotel St. George, Hotel Haven, Hotel Lilla Roberts, Hotel Fabian, Klaus K Hotel,
GLO Hotel Art, GLO Hotel Kluuvi, GLO Hotel Sello (Espoo), GLO Hotel Airport (Helsinki-Vantaan lentoasema).

Edun voi hyödyntää kirjautumalla sisään Member+-sivustolle, ja painamalla edun kohdalla ”Hyödynnä etu”-painiketta

https://memberplus.fi/etu/kamp-collection-hotels/

Santa’s Resort & Spa Hotel Sani 2020

Talentian  jäsenille Superior-huone Standard-huoneen hinnalla. Etu voimassa 31.12.2020 saakka.

Huom! Sopimushinnat ovat muutoin voimassa, paitsi heinäkuussa!

Hinnat:

144 €/ 2hh / vrk (talvikausi)

179 €/ 2hh / vrk (kesällä 19.6.-30.8.)

179 €/ perhe 2+ 1-2 lasta / vrk (talvikausi)

214 €/ perhe 2+ 1-2 lasta / vrk (kesällä 19.6.-30.8.)

Kylpylähotelli Sanin 72 huonetta on suunniteltu viihtyisään oleskeluun. Huoneet ovat tilavia, valoisia ja koneellisella ilmanvaihdolla varustettuja. Huoneista 48 on merinäköalalla sekä parvekkeella varustettuja Superior-huoneita ja 24 ovat Standard-huoneita, joissa on ranskalainen parveke ja näkymä kylpylään.
Kylpyläloman hintaan sisältyy majoitus, aamiainen sekä kylpylän ja uimahallin vapaa käyttö ilman aikarajoituksia. Lapsille vapaa pääsy sisäleikkipuistoon. Asiakkaiden käytössä on maksuton ja langaton internet-yhteys.

Superior-huone
Tilava kahden hengen huone (n. 24 m2). Huoneen jatkona lasitettu parveke, josta upea merinäköala yli Hiekkasärkkien. Huoneessa wc ja suihku, parkettilattia, minibaari, puhelin, TV, ilmainen ja langaton internet-yhteys, hiustenkuivaaja, tallelokero, silityskeskus sekä kylpytakit. Kaksi lisävuodepaikkaa lapsille divaanisohvasta. Suurin osa savuttomia, allergiahuoneita.

Saatavana myös muutama lemmikkieläinhuone. Lemmikkimaksu 15 €/ vrk, yli 2 vrk 30 €/ koko oleskeluaika.

Varaukset ja tiedustelut kalajoki@santashotels.fi tai p. (08) 4692 500.

Saman katon alla sijaitsevat myös Ravintola Bistro, keilahalli, GoFit kuntosali, Sandscape–pakopeli sekä hyvinvointiosasto Day Spa Sun ja kampaamo Ateljé Anne.

Sokos Hotels 2020

Sokos Hotelsin muistutus ja ohjeet vapaa-ajan matkustuksen jäsenetuihin Sokos Hotelleihin kesäkaudeksi 2020:

Sokos Hotels liittojäsenetu kesä 2020

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Kattava verkostomme tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiiviloman kuin hemmottelulomankin viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Sokos Hotelleja käytössänne yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa, sekä Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria Tallinnassa ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen –Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme!

Sokos Hotellien kampanjakoodi on: LIITTO2020

Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuissa varauksissa. Varaukset voit tehdä www.sokoshotels.fi sivulla. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot, kirjoita varauskoodiksi LIITTO2020. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi. Vaihtuvat jäsenedut löydät osoitteesta www.sokoshotels.fi

Sokos Hotels_liittojäsenetu_2020

Muut hotellit

Tarkista jäsenetusi Member+ -palvelusta, www.memberplus.fi .

Jaa sivu