Mökit ja majoitus


Talentian jäsenenä lomailet edullisemmin lukuisilla mökeillä, hotelleissa ja kylpylöissä!

Kiinnostaako kylpylä, mökki tai hotelli? Talentian jäsenenä saat

käyttöösi lukuisat majoitus- ja mökkiedut!

Kylpylät

Holiday Club Resorts Oy  2019

Talentian jäsen saa vähintään 15 % alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets-huoneistojen ja loma-asuntojen päivän hinnoista.  Holiday Clubilla on myös kampanjatarjouksia, jolloin alennus voi olla suurempi.

Jäsen tekee majoitusvarauksen sekä maksaa varaukset Holiday Club online -varausjärjestelmän kautta (www.holidayclub.fi ). Kampanjakoodi on Talentia15.

Haikon Kartano 2019

Majoitusedut

Kylpylähotellissa alk. 98 €/huone

Kartanohotellissa alk. 190 €/huone

Lisätietoa huoneista http://www.haikko.fi/hotelli/huoneet

Majoitushinta sisältää Kartanon buffet-aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä maksuttoman internet-yhteyden ja pysäköinnin. Kartanossa on lisäksi Butler-palvelu ja erikoisaamiainen.

Sopimushintaisia huoneita on rajoitetusti hotellin saatavuuden mukaan. Hinnat ovat tarkoitettu henkilökohtaiseen vapaa-ajan matkustukseen (1 etuhintainen huone/vierailu) ja maksettavaksi henkilökohtaisella maksukortilla tai käteisellä. Edut eivät koske juhlapyhiä, kokouspaketteja tai työhön liittyvää matkustusta eikä niistä kirjoiteta lahjakortteja.

Majoitusedun saat vain varaamalla netistä www.haikko.fi -> Varaa huone ja syöttämällä tarjouskoodin MEMBER. Alennuksen saadaksesi esitä myös jäsenkorttisi vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Kylpyläedut löydät seuraavan linkin kautta: Talentia ry jäsenedut 2019, Haikon kartano

Ikaalisten Matkatoimisto 2019

Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit varata hemmottelevan Viron kylpyläloman -5 % erikoishintaan. Voit tehdä varauksen puhelimitse 0345800 (ma-pe 09-17) tai sähköpostitse matkat@ikaalistenmatkatoimisto.fi. Tutustu kaikkiin Viron kylpylälomiin täällä.

Imatran Kylpylä 2019

Talentian jäsenet ja henkilökunta saavat Imatran Kylpylän perushintaisesta hotelli- ja loma-asuntomajoituksesta sekä majoitusvarauksen yhteyteen varatusta, normaalihintaisesta puolihoito- tai täysihoitoateriasta alennusta arkisin 30 % ja viikonloppuisin pe–su 10 %. Majoitusalennukset eivät koske Chalets- eikä Villas-huoneistoja. Alennukset ovat voimassa muina aikoina paitsi viikoilla 1–2, 8–10, 24 ja 52. Kaikkiin hotelli- ja loma-asuntohintoihin sisältyy aina aamiainen ja kylpylä Taikametsän käyttö.

Varaukset ja tiedustelut kylpylän myyntipalvelusta ma–pe klo 8–18 ja la klo 9–16, puh. 0300 870 502 tai sähköpostitse myynti@imatrankylpyla.fi.

Alennus myönnetään, mikäli yksikin kunkin majoitustilan käyttäjistä on Talentian jäsen tai henkilökuntaan kuuluva. Tämä osoitetaan jäsenkortilla palvelua käytettäessä.

Alennukset eivät koske tarjoushintoja ja alennushintaisia paikkoja on saatavilla rajoitetusti.

Lisätietoa saa osoitteesta www.imatrankylpylä.fi. Puhelun hinta: lanka- ja matkapuhelimesta 0,69 €/min + pvm/mpm


Lomamökit 2019

Talentialaiset saavat -10 % alennuksen A-lomien mökkivarauksista. Saadakseen tämän alennuksen jäsenen tulee tehdä mökkiviikon varaus Member+ -palveluun kirjautuneena. Huomioithan, että etujen käyttö edellyttää rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi. https://www.memberplus.fi/lomahuoneistot/

A-lomien välityksessä olevat lomahuoneistot vuokrataan varaamisjärjestyksessä. Varauskalenteri on avoinna aina 6 kuukautta eteenpäin kaikille akavalaisille. Talentian lomaosake Rukalla on varattavissa 7 kuukautta ennen loman alkua, eli kuukautta ennen muiden liittojen jäseniä.

 

MMA:n mökit 2019

A-lomat ry:n välittämien mökkien lisäksi Akavaan kuuluva Myynnin ja markkinoinnin ammattijärjestö MMA tarjoaa vuokralle omistamiaan mökkejä. Mökit ovat Levillä, Rukalla, Ylläksellä, Tahkolla ja Meri-Teijossa. Pääset tutustumaan kohteisiin osoitteessa http://www.levirakka.fi/.

Ota yhteyttä: myyntisihteeri Minna Liukkonen, puhelinpäivystys arkisin klo 8.30-11,  puh. 020 122 4412 tai sähköpostitse tai minna.liukkonen(at)mma.fi.


Hostellijärjestö 2019

Kotimaassa majoitus jäsenhintaan

Edullista ja yhteisöllistä hostellimajoitusta jäsenhintaan. Varaamalla majoituksesi jäsenten omasta Hostellit.fi –varausjärjestelmästä, saat heti 10 % jäsenalennuksen yöpymisestäsi kotimaan hostelleissa.

Varaa jäsenhintainen majoitus osoitteessa www.hostellit.fi.

Hostellialennus maailmalla

Voit ostaa kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Hostellikortilla saat vähintään 10 % majoitusalennuksen myös ulkomailla HI-hostelleissa, joita on valittavanasi lähes 3500 noin 90 maassa.

Kortin voi ostaa ja majoituksia voi varata kätevästi osoitteessa www.hostellit.fi.


Hotelleja

GreenStar Hotellit 2019

Akava-yhteisöön kuuluvilla liitoilla on mahdollisuus hyödyntää GreenStar-hotellietuisuutta koodilla GSLIITTO. Varaukset sivulta www.greenstar.fi/fi/varaa.

Uusissa hotelleissa ensimmäinen vuosi tutustumistarjouksena liittojen jäsenille -30 % päivän hinnasta (Jyväskylä ja Vaasa) sekä jo toiminnassa olleissa hotelleissa -15 % päivän hinnasta.

Jäsenkortti toivotaan esitettäväksi hotelliin kirjautuessa.

Lue lisää: GreenStar liiton jäsenille

Kämp Collection Hotels 2019

Kämp Collection Hotels tarjoaa Akava ry:n jäsenliitoille dynaamiset majoitushinnat kaikissa Kämp Collection Hotelsin hotelleissa (Kämp Hotel, St George, Hotel Haven, GLO Hotels, Klaus K, Hotel Fabian, Hotel Lilla Roberts) -15 % varaushetken aamiaisen sisältävästä joustavasta hinnasta.

Kokouspakettien julkisista hinnoista, erillisistä kokoustilavuokrista sekä kokouksien yhteyteen ennakkoon tilatuista ravintolapalveluista sopimusalennus -10 % (pl. alkoholi, tupakka ja kolmannen osapuolen tuottamat palvelut).

Varmista sopimusedut mainitsemalla varauksen yhteydessä AKAVA.

Santa’s Resort & Spa Hotel Sani 2019

Talentian  jäsenille Superior-huone Standard-huoneen hinnalla. Etu voimassa 31.12.2019 saakka.

Hinnat:

138 €/ 2hh / vrk (talvikausi)

174 €/ 2hh / vrk (kesällä 24.6.-11.8., Venetsialaiset 30.8. – 1.9.)

164 €/ perhe 2+ 1-2 lasta / vrk (talvikausi)

206 €/ perhe 2+ 1-2 lasta / vrk (kesällä 24.6.-11.8., Venetsialaiset 30.8. – 1.9.)

Kylpylähotelli Sanin 72 huonetta on suunniteltu viihtyisään oleskeluun. Huoneet ovat tilavia, valoisia ja koneellisella ilmanvaihdolla varustettuja. Huoneista 48 on merinäköalalla sekä parvekkeella varustettuja Superior-huoneita ja 24 ovat Standard-huoneita, joissa on ranskalainen parveke ja näkymä kylpylään.
Kylpyläloman hintaan sisältyy majoitus, Hyvän Olon Aamiainen sekä Welmed-kuntoiluhuoneen, kylpylän ja uimahallin vapaa käyttö ilman aikarajoituksia. Lapsille vapaa pääsy sisäleikkipuistoon. Asiakkaiden käytössä on maksuton ja langaton internet-yhteys.

Superior-huone
Tilava kahden hengen huone (n. 24 m2). Huoneen jatkona lasitettu parveke, josta upea merinäköala yli Hiekkasärkkien. Huoneessa wc ja suihku, parkettilattia, minibaari, puhelin, TV, ilmainen ja langaton internet-yhteys, hiustenkuivaaja, tallelokero, silityskeskus sekä kylpytakit. Kaksi lisävuodepaikkaa lapsille divaanisohvasta. Suurin osa savuttomia, allergiahuoneita.

Saatavana myös muutama lemmikkieläinhuone. Lemmikkimaksu 15 €/ vrk, yli 2 vrk 30 €/ koko oleskeluaika.

Varaukset ja tiedustelut kalajoki@santashotels.fi tai p. (08) 4692 500.

Saman katon alla sijaitsevat myös Ravintola Bistro, keilahalli, GoFit kuntosali, Sandscape–pakopeli sekä hyvinvointiosasto Day Spa Sun ja kampaamo Signature.

Muut hotellit

Tarkista jäsenetusi Member+ -palvelusta, www.memberplus.fi .

Jaa sivu