Mökit ja majoitus


Talentian jäsenenä lomailet edullisemmin lukuisilla mökeillä, hotelleissa ja kylpylöissä!

Kiinnostaako kylpylä, mökki tai hotelli? Talentian jäsenenä saat käyttöösi lukuisat majoitus- ja mökkiedut! Löydät runsaasti hotelli- ja kylpyläetuja sinulle kuuluvasta Member+ -palvelusta: memberplus.fi/teema/hotellit

Kylpylät

Holiday Club Resorts Oy  2021

Talentian jäsen saa vähintään 15 % alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets-huoneistojen ja loma-asuntojen päivän hinnoista. Holiday Clubilla on myös kampanjatarjouksia, jolloin alennus voi olla suurempi.

Jäsen tekee majoitusvarauksen sekä maksaa varaukset Holiday Club online -varausjärjestelmän kautta kampanjakoodilla Talentia15 osoitteessa www.holidayclub.fi.

Haikon Kartano 2021

Majoitusedut

Kylpylähotellissa alk. 118 €/huone
Kartanohotellissa alk. 208 €/huone
Lisätietoa huoneista: www.haikko.fi/hotelli/huoneet

Majoitushinta sisältää buffetaamiaisen Kartanossa, 1 x sisäänpääsy Kylpylään (kylpylävierailu 1,5 tuntia /majoitusvuorokausi, ajanvaraus ennakkoon) sekä maksuttoman Internet-yhteyden ja pysäköinnin. Kartanossa on lisäksi Butler-palvelu ja erikoisaamiainen.

Jäsenetuhintaisia huoneita on rajoitetusti hotellin saatavuuden mukaan. Hinnat ovat tarkoitettu henkilökohtaiseen vapaa-ajan matkustukseen (1 etuhintainen huone/vierailu) ja maksettavaksi henkilökohtaisella maksukortilla tai käteisellä. Edut eivät koske juhlapyhiä, kokouspaketteja tai työhön liittyvää matkustusta eikä niistä kirjoiteta lahjakortteja.

Varaukset majoitusetuun
Majoitusedun saat vain varaamalla netistä www.haikko.fi > Varaa huone ja syötä tarjouskoodi MEMBER. Alennuksen saadaksesi esitä jäsenkorttisi vastaanotossa check in:n yhteydessä.


Hoitoedut

Relax Center Haikko Manor & Spa tarjoaa jäsenetuna -10 % alennuksen ma-pe voimassaolevasta hoitohinnastosta. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Lisätietoa hoidoista ja hinnasto https://relaxcenter.fi/

Varaukset hoitoetuun
Hoitovaraukset suositellaan tekemään hyvissä ajoin ennakkoon sähköpostitse haikko@relaxcenter.fi Mainitse koodi MEMBER+ JÄSENETU varauksen yhteydessä alennuksen saadaksesi sekä esitä jäsenkorttisi Relax Centerin hoitovaraamossa ennen hoitoon menoa.

Katso lisää: Haikon kartano 2021

Santa’s Hotels

Santa’s Hotels on lappilainen perheomisteinen hotelliketju, jolla on monipuolisia majoitus- ja ravintolapalveluita Pohjois-Suomessa sekä Lapissa. Kaikki kohteet sijaitsevat lähellä upeita ulkoilumaastoja, ja osa aivan kansallispuistojen kainalossa.

Santa’s Hotels tarjoaa Talentian jäsenille majoituksen Santa’s Resort & Spa Sani, Kalajoki Superior-huoneessa Standard-huoneen hinnalla. Hinta on voimassa 31.12.2021 saakka, ei heinäkuussa.

Lisäksi Santa’s Hotels tarjoaa vähintään kaksi yötä majoittuville jäsenille 15 % alennuksen seuraavissa kohteissa:

 • Luosto: Santa’s Hotel Aurora
 • Rovaniemi: Santa’s Igloos Arctic Circle, Santa’s Hotel Santa Claus, Santa’s Hotel Rudolf
 • Saariselkä: Santa’s Hotel Tunturi
 • Kilpisjärvi: Santa’s Chalets Rakka
 • Kalajoki: Santa’s Resort & Spa Sani

Jäsenet saavat etuhinnat näkyviin koodilla CO885144. Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajattu määrä. Minimivaraus 2 vrk. Etu voimassa 30.4.2022 saakka, pl. seuraavat ajankohdat:

 • Luosto, Rovaniemi & Saariselkä 1.12.2021-7.1.2022
 • Kilpisjärvi & Kalajoki: 20.6. -15.8.2021
 • Kilpisjärvellä poissuljettu myös pääsiäisen aika.

Varaukset suoraan sivuilta: www.santashotels.fi.

Imatran Kylpylä 2021

Imatran Kylpylä myöntää seuraavat alennukset voimassa olevan päivän hinnan mukaisesta hotelli- ja loma-asuntomajoituksesta sekä majoitusvarauksen yhteyteen etukäteen varatuista normaalihintaisista puolihoito- ja täysihoitoaterioista. Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen ja kylpylä Taikametsän käyttö.

 • sunnuntai- torstai
  • hotellihuoneet: alennus 20 %
  • loma-asunnot: alennus 20 %
  • puolihoito- ja täysihoitoateriat alennus 20 %
 • perjantai- lauantai
  • hotellihuoneet alennus 10 %
  • loma-asunnot alennus 10 %
  • puolihoito- ja täysihoitoateriat alennus 10 %

Varausehdot: Alennukset annetaan vain Imatran Kylpylän myyntipalvelun (puh. 0300 870 502 tai myynti@imatrankylpyla.fi) kautta tehdyistä varauksista. Varauksia koskevat normaalit peruutus- ja maksuehdot.

Varaus tulee tehdä liiton jäsenen nimellä, ja liittoedusta tulee mainita varauksen teon yhteydessä. Alennus myönnetään, mikäli yksikin kunkin majoitustilan käyttäjistä on Talentia ry:n jäsen tai henkilökuntaan kuuluva. Tämä osoitetaan jäsenkortilla palvelua käytettäessä.

Alennukset eivät koske Chalet-sviittejä, Villas-huoneistoja, ennalta maksettavia alennushintoja, tarjoushintoja, lomapaketteja tai muita varauskanavia. Alennushintaisia paikkoja on saatavilla rajoitetusti. Alennukset eivät ole voimassa viikoilla: 8-10, 26-27, 52-53.

Ikaalisten Matkatoimisto

Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit varata hemmottelevan Viron kylpyläloman -5 % erikoishintaan. Voit tehdä varauksen puhelimitse 03 45 800 (ma-pe 09-17) tai sähköpostitse matkat@ikaalistenmatkatoimisto.fi. Tutustu kaikkiin Viron kylpylälomiin täällä.


Lomamökit 2021

Talentialaiset saavat -10 % alennuksen A-palveluiden mökkivarauksista. Saadakseen tämän alennuksen jäsenen tulee tehdä mökkiviikon varaus Member+ -palveluun kirjautuneena. Huomioithan, että etujen käyttö edellyttää rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi. https://www.memberplus.fi/lomahuoneistot/

A-palveluiden välityksessä olevat lomahuoneistot vuokrataan varaamisjärjestyksessä. Varauskalenteri on avoinna aina 6 kuukautta eteenpäin kaikille akavalaisille. Talentian lomaosake Rukalla on varattavissa 7 kuukautta ennen loman alkua, eli kuukautta ennen muiden liittojen jäseniä. Talentian lomaosake: https://memberplus.fi/lomahuoneisto/ruka

 

Huomioithan myös, että Member+ sisältää myös lomahuoneistojen varauskalenterin, jonka kautta näet viikoittain listattuna vapaana olevat kohteet. https://memberplus.fi/kalenteri

MMA:n mökit 2021

A-palvelutry:n välittämien mökkien lisäksi Akavaan kuuluva Myynnin ja markkinoinnin ammattijärjestö MMA tarjoaa vuokralle omistamiaan mökkejä. Mökit ovat Levillä, Rukalla, Ylläksellä, Tahkolla ja Meri-Teijossa. Pääset tutustumaan kohteisiin vastaavasti Member+-sivuston kautta, josta voit katsoa mökkivuokrauksen hinnan kyseisen kohteen sivuilta kalenterista. https://memberplus.fi/lomahuoneistot/


Hotelleja

Kämp Collection Hotels 2021

Kämp Collection Hotels tarjoaa akavalaisille vapaa-ajan matkustukseen -30 % alennuksen Kämp Collection Hotelsin hotellien aamiaisen sisältävästä päivän joustavasta hinnasta.

Kämp Collection Hotels:

Hotel Kämp, Hotel St. George, Hotel Haven, Hotel Lilla Roberts, Hotel Fabian, Klaus K Hotel,
GLO Hotel Art, GLO Hotel Kluuvi, GLO Hotel Sello (Espoo), GLO Hotel Airport (Helsinki-Vantaan lentoasema).

Edun voi hyödyntää kirjautumalla sisään Member+ -sivustolle painamalla edun kohdalla Hyödynnä etu -painiketta: memberplus.fi/etu/kamp-collection-hotels/

Hotelli Ylläsrinne

Suomen suosituimman, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston ja Ylläksen hiihtokeskuksen sekä latuverkoston kupeessa sijaitseva Hotelli Ylläsrinne tarjoaa mahtavat puitteet ympärivuotiseen lomailuun. Majoituksen lisäksi voit varata hotellin kautta Safartican monipuoliset safarielämykset, lumikenkiä, kävelysauvoja sekä fatbikejä. Majoittuessasi Hotelli Yllärinteellä, majoitushintaan kuuluu aina maittava aamiaisbuffet, langaton wifi yhteys, kuntosalin vapaa käyttö sekä iltasaunat. Talvisin käytössä ovat myös suksien huolto- ja säilytystilat.

Hotelli Ylläsrinne tarjoaa Member+ käyttäjille ympäri vuoden päivän hinnoista -20 % alennusta. Alennus on huonekohtainen ja on tarkoitettu vapaa-ajan matkoille. Lisäksi yritys tarjoaa Member+ käyttäjille kausittain vaihtuvia tarjouksia. Lue lisää ja hyödynnä etu kirjautumalla Member+ -palveluun: www.memberplus.fi.

 

Sokos Hotels Logo

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Kattava hotelliverkosto tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiivi- kuin hemmotteluloman viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Sokos Hotelleja on käytössä yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa, sekä Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria Tallinnassa ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky ja Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen.

Sokos Hotels tarjoaa 15 % alennuksen päivän hinnasta liittojen jäsenten vapaa-ajan matkustukseen. Varaukset vain Sokos Hotellien verkkosivuilta www.sokoshotels.fi koodilla LIITTO2021. Tarjous voimassa koodilla ajalla 1.12.2020 – 31.3.2021. Lue lisää: www.sokoshotels.fi/fi/tarjoukset/tarjous/tarjoukset-liittojen-jasenille/021870838_419607

Huom. Sokos Hotels ajankohtaisin tieto aukiolevista hotelleista: www.sokoshotels.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/lahes-kaikki-s-ryhman-hotellit/015388209_419607

 

GreenStar Hotellit 2021

GreenStar Hotellit tarjoavat Akavan jäsenille edullisen kiinteähintaisen majoituksen jo valmiiksi edullisista hinnoista työ- ja vapaa-ajan matkustukseen. Varaa etuhintainen majoitus osoitteessa www.greenstar.fi käyttämällä varauskoodia AKAVA. Varaudu näyttämään Talentian jäsenkorttisi vastaanotossa.

GreenStar Hotelleissa saat laadukasta, ympäristöystävällistä majoitusta 1–3 henkilön huoneissa yhdellä huonehinnalla. Hotellit ovat hyvin varusteltuja ja energiatehokkaita. ”Meillä et maksa turhasta – lisäpalvelut varaat tarpeidesi mukaan.”

Majoitushinnat:

 • GreenStar Joensuu 63 €
 • GreenStar Jyväskylä 70 €
 • GreenStar Lahti 74 €
 • GreenStar Vaasa 70 €

Aamiainen 9 €/henkilö/vrk ennakkoon varatessa, +1 € paikan päällä ostaessa.

Hinta on yhdeksi yöksi ja 1 – 3 henkilöä voi olla samassa huoneessa tällä hinnalla. Hotellilla on oikeus rajoittaa erikoishintaisten huoneiden määrää. Ei voimassa erikoistapahtumien aikana.

 

Hostellijärjestö 2021

Kotimaassa majoitus jäsenhintaan

Edullista ja yhteisöllistä hostellimajoitusta jäsenhintaan. Varaamalla majoituksesi jäsenten omasta Hostellit.fi –varausjärjestelmästä, saat heti 10 % jäsenalennuksen yöpymisestäsi kotimaan hostelleissa.

Varaa jäsenhintainen majoitus osoitteessa https://memberplus.fi/etu/hostellit/rekisteröitymällä, kirjautumalla sisään ja painamalla ”Hyödynnä etu”-nappia.

Hostellialennus maailmalla

Voit ostaa kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Hostellikortilla saat vähintään 10 % majoitusalennuksen myös ulkomailla HI-hostelleissa, joita on valittavanasi lähes 3500 noin 90 maassa.

Kortin voi ostaa ja majoituksia voi varata kätevästi osoitteessa www.hostellit.fi.

Jaa sivu