Liikunta


Talentian jäsenenä liikut edullisemmin.

Muistathan  tarkistaa sopimusehdot! Mahdollisuus irtisanoutua sopimuksesta saattaa olla vain kaksi kertaa vuodessa.

Elixia

ELIXIA tarjoaa vuonna 2017 Talentian jäsenille 10 %:n alennuksen ELIXIA-jäsenyyksistä. Nyt voit rakentaa oman jäsenyytesi juuri niistä palveluista, joita haluat käyttää! Maksat vain siitä, mitä käytät ja voit muokata jäsenyytesi sisältämiä palveluista milloin vain. Tutustu jäsenyystyyppeihin ja rakenne oma jäsenyytesi osoitteessa https://www.elixia.fi/liity-jaseneksi/. Lisätietoja saa myös Yrityspalveluidemme kautta osoitteesta yrityspalvelut@elixia.fi. ELIXIA-kuntokeskuksia on 23 kuudessa eri kaupungissa. Tervetuloa tutustumaan!


Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi

Fressissä viihdytään ja nautitaan liikunnan ilosta kuntotasoon katsomatta. Fressi on kotimainen avainlipputoimija.

Talentian jäsenenä saat Fressin kanta-asiakkuuden ilman liittymismaksua (norm. 79 €) ja veloituksettoman, henkilökohtaisen Fressi Trainer -tapaamisen kaupan päälle (arvo 90 €). Lisäksi pääset hyödyntämään muut ajankohtaiset kampanjaedut. Tarjolla myös sitoumukseton sopimusvaihtoehto.

Fressi-keskuksia on 16, paikkakuntina Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti, Mikkeli, Kuopio, Tampere, Ylöjärvi, Seinäjoki sekä Oulu. Käytössäsi ovat samalla kortilla kaikki keskukset joka päivä klo 5-23!
Edun saat käyttöösi, kun näytät vastaanotossa jäsenkorttisi. Lisätietoja www.fressi.fi. Tervetuloa, tyyli on vapaa!


LadyLine

LadyLine tarjoaa Talentian jäsenille vuonna 2017

  • veloituksettoman tutustumiskäynnin (norm. 20 €)
  • aloitusmaksu 0 € (norm. 49 €)

LadyLine –hyvinvointikeskuksia on 28 ympäri maata. Jotta voit käyttää tarjouksen, sinun tulee soittaa valitsemaasi LadyLine -keskukseen. Keskukset löytyvät osoitteesta www.ladyline.fi . Varaa aika keskuksen palveluneuvojalle. Kerro ajanvarauksen yhteydessä, että olet Talentian jäsen. Vain palveluneuvojat voivat keskuksilla aktivoida veloituksettoman käynnin, ei siis vastaanotto.


Motivus-kuntokeskukset

Motivus tarjoaa  vuonna 2017 Talentian jäsenkorttia vastaan:

  • Uusille asiakkaille tutustumistarjous: 2 kk 1 kk:n hinnalla.
  • Kuukausikorttien normaalihinnat jäsenille alkaen 46€/kk.
  • Kuntosalikortit saat myös ilman jäsenyyttä.
  • Kuukausikortit eivät sido mihinkään, vaan ovat voimassa aina 30 pvää ostohetkestä.

Ainaisjäsenyys 49€ (norm. 69€)

  • Ainaisjäsenyys norm. 69€, sis. CityShoppari-mobiilikortin sekä jäsenlahjan. Ainaisjäsenyys ei sido mihinkään, vaan oikeuttaa edullisempiin treenikortteihin ja jäsenetuihin. Sitä ei tarvitse irtisanoa tai ostaa koskaan uudelleen.

10% alennus normaalihintaisista treenikorteista

  • Treenikortit: Valitse kertalippu, 10-kortti, kuukausikortti tai vuosikortti. Voit valita joko kuntosalin, ohjatut tunnit tai superkortin. Ei koske e-lasku-/suoramaksusopimuksia eikä kesä-/syys-/kevätkausikortteja.

Normaalihinnaston näet täältä: https://www.motivus.fi/hinnastot

HELSINGISSÄ Adlon, Center, Stockmannilla ja Ruoholahti TURUSSA Motivus Centrum Lisätietoja: www.motivus.fi info@motivus.fi

 

Jaa sivu