Hanki Talentiaan uusi jäsen 13.–19.2. – saatte molemmat lahjakortin ja osallistutte arvontaan

Joko työkaverisi kuuluvat Talentiaan? Pidä huolta kollegastasi ja tuo hänet yhteiseen liittoon. Talentia on sosiaalialan korkeakoulutettujen tuki ja turva työelämässä.

Jos työkaverisi liittyy suosituksestasi Talentiaan ja Erko-kassaan, saatte molemmat 30 euron Superlahjakortit. Saat jokaisesta hankkimastasi uudesta jäsenestä 30 euron lahjakortin.

Talentiaan liittyvät opiskelijat saavat Marimekon pussukan. Sen saaminen ei edellytä liittymistä Erko-työttömyyskassaan. Jos opiskelija kuitenkin liittyy myös Erko-työttömyyskassaan, saa hän 30 euron Superlahjakortin.

Lisäksi arvomme 13.–19.2.2023 Talentiaan liittyneiden ja jäsenhankkijoiden kesken viisi herkkukoria työpaikalle vietäväksi.

Turvaajatkin tarvitsevat puolustajansa. Jonkun, joka ottaa kantaa epäkohtiin ja taistelee reilun kohtelun sekä hyvän ja turvallisen työelämän puolesta.

Jo 26 000 sosiaalialan korkeakoulutettua on valinnut turvakseen Talentian. Tuo ystäväsi yhteiseen liittoon!

Talentian edut jäsenelle

Työssäkäyvälle Talentian jäsenmaksu on 1,35 % bruttotulosta. Kaverisi saa heti Talentiaan liityttyään hyödynnettäväksi lukuisat jäsenetumme ja -palvelumme.

Lue lisää jäsenyydestämme: talentia.fi/jasenyys

Talentian edut opiskelijajäsenelle

Opiskelijalle Talentian jäsenyys on ilmainen. Opiskelijajäsenet pääsevät hyödyntämään monipuolisia jäsenetujamme ja -palvelujamme työttömyyskassaa lukuun ottamatta. Ja mikä parasta, opiskelijajäsenet pääsevät jo opiskelija-aikanaan osaksi sosiaalialan korkeakoulutettujen yhteisöä.

Opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua suosittuihin Vahva ammatissa -koulutuksiin sekä saada apua ja tukea opintoihin tai työelämään liittyvissä kysymyksissä.

Jos opiskelija käy opintojen ohella töissä, voi hän liittyä työttömyyskassaan ja aloittaa työssäoloehtoviikkojen kerryttämisen jo opiskeluaikana.

Lue lisää Talentian opiskelijajäsenyydestä: talentia.fi/opiskelijalle

Toimi näin, kun suosittelet Talentian jäsenyyttä:

  • Mene osoitteeseen talentia.fi/hankijasen
  • Täytä lomake, jolla kutsut kaverisi liittymään Talentian jäseneksi.
  • Kaverisi liittyy suosituksestasi Talentian jäseneksi.

Kaverisi jäsenyys kirjataan ja hän saa 30 euron Superlahjakortin (opiskelijalle Marimekon pussukka) erillisessä kirjeessä kotiin. Myös sinä saat 30 euron Superlahjakortin erillisessä kirjeessä kotiin. Superlahjakortilla voi ostaa lahjoja yli 100 liikkeestä.

Talentian jäsenpalvelut ja -edut ovat nyt myös työkaverisi käytössä.

Hyviä syitä liittyä Talentiaan top 5

  1. Talentia puolustaa jäsentensä etuja työpaikalla ja seisoo sosiaalialan korkeakoulutettujen puolella.
  2. Jäsenemme saavat meiltä neuvoja työsuhdetta, palkkoja ja ammattietiikkaa koskevissa kysymyksissä.
  3. Tarjoamme kattavat ja laadukkaat jäsenedut, kuten Talentia-lehden, vapaa-ajan matkustajavakuutuksen, oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen sekä alennuksia aina kuntosaleista lomamökkeihin.
  4. Talentia osaa vaikuttamistyön ja on haluttu sosiaalialan yhteistyökumppani. Jäsenemme vaikuttavat usein Talentian ammatillisten ja jäsenyhdistysten kautta. Siellä myös verkostoituu, viihtyy ja saa uusia ystäviä.
  5. Työttömyyden kohdatessa jäsenemme saavat ansiosidonnaista työttömyysturvaa, jos työssäoloehto täyttyy. Myös opiskelijajäsenillämme on mahdollisuus kerryttää työssäoloehtoa jo opiskeluaikanaan.