Uutinen

Vielä ehdit äänestää Talentian opiskelijavaaleissa – äänestys päättyy 31.5.

Talentian opiskelijajäsen, vielä ehdit äänestää Talentian liittovaltuuston opiskelijavaaleissa! Äänestysaika päättyy 31.5. klo 23.59. Äänestämällä vaikutat omaan alaasi, sillä liittovaltuusto on Talentian ylin päättävä elin.

Tutustu vaaleissa ehdolla oleviin 13 Talentian opiskelijajäseneen >> Ehdokkaat Talentian opiskelijavaaleissa

Valitse itsellesi sopiva ehdokas ja äänestä täällä >> Talentian opiskelijavaalit

Lue lisää Talentian liittovaltuuston opiskelijavaaleista ja liittovaltuuston tehtävistä >> Talentian liittovaltuuston opiskelijavaalit

Kaikkien äänestäneiden kesken arvomme:

  • iRobot Roomba j7 -robotti-imurin
  • Garmin Vivoactive 4s GPS -älykellon
  • Jabra Elite 7 Pro -vastamelunappikuulokkeet
  • majoituslahjakortteja yhteistyökumppaneidemme hotelleihin

Näin äänestät

Tarvitset äänestämistä varten jäsennumeroasi, jonka löydät helpoimmin jäsenkortistasi tai mobiilijäsenkortista. Mikäli et ole vielä ottanut käyttöön sähköistä jäsenkorttia, lataa se puhelimesi aloitusnäytölle osoitteesta https://app.memberplus.fi.

Voit tarkistaa jäsennumeron myös kirjautumalla pankkitunnuksilla sisään Talentian verkkosivuilla osoitteessa www.talentia.fi. Kirjautumaan pääset klikkaamalla oikean yläkulman ”Kirjaudu sisään”-painiketta.

Jäsennumeron lisäksi tarvitset PIN-koodin, jonka löydät postitse saamastasi kirjeestä. Saat koodin myös tekstarina äänestyksen alkamispäivänä sekä lähellä äänestyksen loppua (edellyttäen että jäsenrekisterissämme on oikea puhelinnumerosi).

Jos et jostain syystä saa PIN-koodia tai äänestämisessä on muita ongelmia, ota yhteyttä Talentian järjestöasiantuntijaan Mikko Suomalaiseen (mikko.suomalainen@talentia.fi).