Talentian liittovaltuuston opiskelijavaalit 2022

Talentian liittovaltuuston opiskelijavaalit 15.5.-31.5.2022

Talentian liittovaltuuston opiskelijavaalit käydään 15.-31.5.2022. Vaaleihin on ilmoittautunut 13 ehdokasta, joihin voit tutustua täällä: Ehdokkaat Talentian opiskelijavaaleissa

Varsinainen ehdokasluettelo löytyy vastaavasti klikkaamalla tästä.

Äänestyssivu aukeaa 15.5. klo 00.00 ja sulkeutuu 1.6. klo 00.00. Tästä pääset äänestämään >> Talentian opiskelijavaalit

Vaaleissa valitaan neljä jäsentä ja heille kahdeksan varajäsentä Talentian liittovaltuuston opiskelijajäseniksi kaksivuotiskaudelle syksy 2022-kevät 2024.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvomme:

  • iRobot Roomba j7 -robotti-imurin
  • Garmin Vivoactive 4s GPS -älykellon
  • Jabra Elite 7 Pro -vastamelunappikuulokkeet
  • majoituslahjakortteja yhteistyökumppaneidemme hotelleihin

Näin äänestät

Tarvitset äänestämistä varten jäsennumeroasi, jonka löydät helpoimmin jäsenkortistasi tai mobiilijäsenkortista. Mikäli et ole vielä ottanut käyttöön sähköistä jäsenkorttia, lataa se puhelimesi aloitusnäytölle osoitteesta https://app.memberplus.fi.

Voit tarkistaa jäsennumeron myös kirjautumalla pankkitunnuksilla sisään Talentian verkkosivuilla osoitteessa www.talentia.fi. Kirjautumaan pääset klikkaamalla oikean yläkulman ”Kirjaudu sisään”-painiketta.

Jäsennumeron lisäksi tarvitset PIN-koodin, jonka löydät postitse saamastasi kirjeestä. Saat koodin myös tekstarina äänestyksen alkamispäivänä sekä lähellä äänestyksen loppua (edellyttäen että jäsenrekisterissämme on oikea puhelinnumerosi).

Liittovaltuusto käyttää Talentian ylintä päätösvaltaa

Jäsenistä koostuva, vaaleilla valittu liittovaltuusto käyttää Talentian ylintä päätösvaltaa. Valtuustoon valitaan kahden vuoden välein neljän opiskelijajäsentä ja heille kahdeksan varajäsentä.

Uusi liittovaltuusto valitsee marraskuussa 2022 muun muassa Talentiaan uuden hallituksen ja linjaa tulevan vuoden toiminnasta. Hallituksen jäsenistä yksi on sääntömääräisesti opiskelijayhdistyksen jäsen.

Äänioikeutettuja ovat Talentian opiskelijajäsenet, jotka on merkitty jäsenrekisteriin 1.3.2022 ja jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa.

Mikäli sinulla on vaaleihin tai Talentian liittovaltuustoon liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä järjestöasiantuntija Mikko Suomalaiseen, mikko.suomalainen@talentia.fi, puh. 09-3158 6031.

 

Jaa sivu