Uutinen

Talentian jäsenille Linnanmäen ranneke jäsenetuhintaan

EDIT 16.5.2024: Jäsenetuhintaiset Linnanmäen rannekkeet on myyty loppuun. Ranneke-tilaukset ovat sitovia, joten peruutuspaikkoja ei ole tulossa.

Aktivoimme tänä vuonna tilauslomakkeelle jonotuslistan, jotta saamme paremman käsityksen niiden jäsenten määrästä, jotka olisivat vielä olleet kiinnostuneita rannekkeiden ostosta jäsenhintaan.

Päivitimme ranneke-etua niin, että useampi jäsen sai lunastettua rannekkeen jäsenhintaan. Linnanmäen rannekkeet on suosittu jäsenetu, ja pyrimme jatkossakin kehittämään sitä saamamme palautteen pohjalta.

Tutustuthan myös muihin Talentian jäsenetuihin, käytössäsi on suuri valikoima etuja myös vapaa-ajalle ja lomakaudelle. Näistä löydät parhaiten tietoa sivuiltamme >> Vapaa-ajan edut

Talentialla on käytössä mobiilijäsenkortti, jolla saat hyödynnettyä talentialaisten omia jäsenetujen lisäksi Akavan yhteisen Member+-palvelun etuja. Member+-etukirjasto on integroitu Talentian jäsenkorttiin, joten käyttäessäsi mobiilijäsenkorttia sinun ei tarvitse erikseen kirjautua palveluun. Saat edullisemmin lukuisia ihania majoituksia, hyödyllisiä palveluita, jännittäviä elämyksiä ja tuotteita.

Matkustajavakuutuksen todistamiseen suosittelemme puolestaan Vakuutusyhtiö Turvan mobiilisovellusta TaskuTurvaa, joka toimii myös offline-tilassa. Lue lisää >> Talentian jäsenkortti


Sinulla ja perheelläsi on tänäkin kesänä mahdollisuus huvitella Linnanmäen huvipuistossa Helsingissä Talentian jäsenetuhintaan. Talentia tarjoaa Hupirannekkeen hintaan 36 euroa / päivä. Voit varata maksimissaan kaksi ranneketta. Rannekkeiden myynti alkaa 13.5. klo 12.

Hupirannekkeen normaalihinta portilta ostettaessa on 51 euroa. Sisäänpääsy pelkästään huvipuiston alueelle on maksuton.

Linnanmäen ranneketarjous on tarkoitettu vain jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Isovanhemmat lasketaan perheeksi.

Voit suunnitella Linnanmäki-retken ajalle 1.6.–20.10.2024 puiston aukioloaikojen mukaan, pois lukien kauhutapahtuma IIK!WEEK 6.–29.9.2024.

Hupirannekkeiden myynti alkaa maanantaina 13.5. klo 12. Toimi nopeasti! Rannekkeita on rajoitettu määrä.

Ota valmiiksi esille jäsenkorttisi jäsennumerosi ilmoittamista varten sekä joko verkkopankkitunnukset tai luottokortti, sillä rannekkeet maksetaan lomakkeen täyttämisen yhteydessä.

Tee näin:

1. Tilaa rannekkeet täyttämällä tilauslomake >> Hupirannekkeen tilauslomake

Voit tilata enintään 2 kpl rannekkeita. Tarvitset tilatessasi jäsennumerosi, joten ota esiin jäsenkorttisi. HUOM! Rannekkeita on rajallinen määrä ja ne voivat loppua ennen tilausajan loppumista.

2. Maksa rannekkeet.

Vahvista tilauksesi maksamalla 36 euroa per ilmoittamasi henkilö lomakkeen kautta. Tarvitset joko verkkopankkitunnukset tai luottokortin maksamiseen.

3. Lähde viettämään hauskaa päivää!

Huolehdi, että tilauslomakkeella ilmoittamasi sähköpostiosoite on varmasti oikein. Linnanmäki lähettää rannekelahjakortin pdf-muodossa suoraan sähköpostiin. Lahjakortti vaihdetaan rannekkeeseen Linnanmäen lipunmyynnissä tai pääportin viereisissä peleissä. Tarkista puiston aukioloajat osoitteesta www.linnanmaki.fi.

Tilaus on sitova eikä maksetuista rannekkeista palauteta rahaa.

Talentia tukee lastensuojelutyötä

Talentia on Lastensuojelun Keskusliiton kautta Lasten Päivän Säätiön jäsen. Säätiö ylläpitää ja kehittää Linnanmäen huvipuiston toimintaa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Vuosien saatossa Lasten Päivän Säätiö on kerännyt lastensuojelutyölle yhteensä noin 120 miljoonaa euroa.

Hyvä tietää rannekkeista

Ranneke oikeuttaa pääsyn kaikkiin huvipuistolaitteisiin pituusrajat huomioiden. Ranneke aktivoituu ensimmäisellä laitteella ja on voimassa kyseisen päivän. Ranneke on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön eikä sitä saa jälleenmyydä missään myyntikanavassa.

Linnanmäellä on käytössä yksi ranneke. Ranneke on tarkoitettu kaikille huvipuistovieraille iästä tai pituudesta riippumatta laitteiden turva- ja pituusrajoitukset huomioiden. Puistossa on myös ilmaislaitteita perheen pienimmille (osaan näistä pääsee huoltajan kanssa). Yli 100 cm vieraille Linnanmäki suosittelee ranneketta, koska suurin osa laitteista on maksullisia.

Lisätietoja:

Aune Vähä-Herttua

Järjestöasiantuntija
09 3158 6034

Hyvä tietää: Linnanmäellä on käytössä yksi ranneke. Ranneke on tarkoitettu kaikille huvipuistovieraille iästä tai pituudesta riippumatta laitteiden turva- ja pituusrajoitukset huomioiden. Puistossa on myös ilmaislaitteita perheen pienimmille (osaan näistä pääsee huoltajan kanssa). Yli 100 cm vieraille Linnanmäki suosittelee ranneketta, koska suurin osa laitteista on maksullisia.