Uutinen

Talentia tarjoaa webinaarit SOTE- ja OVTES-sopimuksista elokuussa

Talentia järjestää syksyllä voimaan tulevista uusista sopimuksista, SOTE-sopimuksesta ja OVTES-siirrosta, webinaarit. Tunnin tilaisuuksissa Talentian asiantuntijat kertovat, mitä sopimukset tarkoittavat käytännössä.

Webinaarit on tarkoitettu kunnissa ja kuntayhtymissä sosiaalihuollon piirissä työskenteleville (SOTE-sopimus) sekä varhaiskasvatuksessa työskenteleville (OVTES-siirto) Talentian jäsenille.

Tietoiskut pidetään elokuun lopulla, ja ilmoittautuminen niihin on alkanut.

 

KVTES:stä sote-sopimukseen – Mikä muuttuu?

24.8. klo 17.30–18.30

Suomeen syntyi uusi virka- ja työehtosopimus, SOTE-sopimus, jonka Talentian hallitus hyväksyi 2.6. Suuri joukko talentialaisia siirtyy KVTES:stä uuteen SOTE-työehtosopimukseen. Mitä SOTE-sopimus sisältää? Webinaarissa asiantuntijoina ovat Talentian puheenjohtaja Jenni Karsio, neuvottelupäällikkö Tuomas Hyytinen ja neuvottelujohtaja Paula Kangasmaa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 20.8.2021.

>> Ilmoittaudu nyt

 

Varhaiskasvatuksen opettajien OVTES-siirto – Mistä on kyse?

31.8. klo 17.30–18.30

Kunta-alan varhaiskasvatuksen opetushenkilöstö siirtyy kunnallisesta yleisestä työ- ja virkaehtosopimuksesta (KVTES) 1.9. opetusalan virka- ja työehtosopimukseen (OVTES). Mikä muuttuu? Webinaarissa asiantuntijoina ovat Talentian puheenjohtaja Jenni Karsio, neuvottelupäällikkö Tiina Kinnunen ja erityisasiantuntija Marjo Katajisto.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 27.8.2021.

>> Ilmoittaudu nyt