Uutinen

Talentia tarjoaa jäsenilleen työhyvinvoinnin webinaarisarjan  

Sosiaalialan työ on psykososiaalisesti kuormittavaa, ja kuormitus on viime vuosina lisääntynyt.  Talentian selvityksen mukaan koronan aiheuttama poikkeustilanne lisäsi etulinjassa työskentelevien sosiaalialan korkeakoulutettujen työturvallisuuteen liittyviä ongelmia, ja moni koki jääneensä yksin ilman esimiehen riittävää tukea. Samalla esihenkilöt toivat esiin kohtuuttoman suuren työmääränsä.

Talentia haluaa tukea jäsentensä jaksamista tarjoamalla jäsenilleen maksuttoman työhyvinvoinnin webinaarisarjan Avointa puhetta työelämästä – kuormituksen ja haasteiden tunnustaminen ja sanoittaminen auttaa hyvinvointia tukevien ratkaisujen löytämistä.

Neljän webinaarin sarjassa työelämästä puhutaan rohkeasti ja kaunistelematta. Työelämän muutoksia, ilmiöitä, havaintoja ja kokemuksia kuvataan suoraan niiden oikeilla nimillä. Tavoitteena on sanoittaa ja tehdä näkyväksi työn ja muun elämän kuormitus ja haasteet, jotta ratkaisut niiden selättämiseksi tukisivat aidosti yksilön hyvinvointia.

Webinaarisarja on osa Talentian työhyvinvointikampanjointia, jossa pyritään lisäämään jäsenistön ja työnantajien tietoutta työhyvinvoinnista ja sen ylläpidosta. Webinaarien puhujana on VTT, jobitaituri Katri Halen ja Talentiasta mukana on työelämäasioiden päällikkö Marjo Varsa.

Webinaarisarjan ensimmäisen osan Työ on ”vain” yksi elämän osa-alue liittymislinkki on toimitettu ennakkoon ilmoittautuneille sähköpostitse.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:  

10.11.2020 klo 17.30-19.00 Avointa puhetta työelämästä osa 1: Työ on ”vain” yksi elämän osa-alue  (liittymislinkki on lähetetty ennakkoon ilmoittautuneille sähköpostitse)

8.12.2020 klo 17.30-19.00 Avointa puhetta työelämästä osa 2: ”Kahvakuulailu ei tuo lisää jaksamista”

12.1.2021 klo 17.30-19.00 Avointa puhetta työelämästä osa 3:  Ikä ja ikääntyneet työssä  

9.2.2021 klo 17.30-19.00 Avointa puhetta työelämästä osa 4: Back to basics – muotitermeistä tositoimiin