Uutinen

Talentia lahjoittaa joulukorttirahat SASKille

Talentia lahjoittaa joulukorttirahat tänä vuonna Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASKille. Rahat käytetään SASKin Reilua joulua -kampanjaan, jolla tuetaan koronapandemian keskellä toimeentulostaan taistelevia maailman kotiapulaisia.

Myös yksityishenkilöt voivat osallistua SASKin joulukeräykseen. Tekemällä haluamasi rahalahjoituksen voit ilahduttaa samalla ystäviäsi eettisellä joulutervehdyksellä. Pienelläkin lahjoituksella on merkitystä, ja sillä parannetaan monen ihmisen elämää.

>> Lue lisää Reilua joulua -keräyksestä

Mikä on SASK?

Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK on Suomen ainoa työelämän ihmisoikeusjärjestö. Järjestön toiminta lähtee sitä ajatuksesta, että kestävin tapa poistaa maailmasta köyhyys ja eriarvoisuus on ihmisarvoinen työ, jolla pystyy elättämään itsensä ja perheensä. Jokaisella on oikeus turvallisiin ja inhimillisiin työoloihin.

SASK työskentelee esimerkiksi Bangladeshissa tekstiilitehtaiden turvallisuuden lisäämiseksi ja Intiassa lapsityön vähentämiseksi sekä naisten seksuaalisen häirinnän kitkemiseksi.

>> Lue lisää SASKista