Uutinen

Talentia lahjoittaa joulukorttirahat SASKille

Talentia lahjoittaa joulukorttirahat tänä vuonna Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASKille. SASKin Reilua joulua -joulukeräyksen varat käytetään siirtotyöläisten oikeuksien puolustamiseen. Heidän tilanteensa miesten jalkapallon MM-kisojen järjestäjämaa Qatarissa on ollut valokeilassa viime kuukaudet.

Myös yksityishenkilöt voivat osallistua SASKin joulukeräykseen. Tekemällä haluamasi rahalahjoituksen voit ilahduttaa samalla ystäviäsi eettisellä joulutervehdyksellä. Pienelläkin lahjoituksella on merkitystä, ja sillä parannetaan monen ihmisen elämää.

>> Lue lisää Reilua joulua -keräyksestä

Mikä on SASK?

SASK on työelämän ihmisoikeusjärjestö. Järjestön toiminta lähtee siitä ajatuksesta, että kestävin tapa poistaa maailmasta köyhyys ja eriarvoisuus on ihmisarvoinen työ, jolla pystyy elättämään itsensä ja perheensä. Jokaisella on oikeus turvallisiin ja inhimillisiin työoloihin.

SASK edistää ihmisarvoista työtä ja reiluja työoloja maailmalla yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa. Jäsenjärjestöjä on yhteensä 36. Talentia on yksi jäsenjärjestöistä.

>> Lue lisää SASKista