Uutinen

Sosiaalialan asiantuntijapäivät järjestetään 9.-10.3.2021 virtuaalisena

Sosiaalialan asiantuntijapäivien osallistujia 2020

Sosiaalialan asiantuntijapäivät on päätetty järjestää virtuaalisena 9.-10.3.2021. Alun perin tapahtuma oli tarkoitus pitää Tampere-talolla, mutta koronatilanne muutti suunnitelmat.

– Raskaan vuoden jälkeen olisi ollut virkistävää kokoontua yhdessä Tampereella, mutta valitettavasti koronatilanne on edelleen vaikea. Emme voi ottaa riskiä, että tauti lähtisi leviämään satojen osallistujien keskuudessa, sanoo Talentian toimistopalvelupäällikkö Anu Hämäläinen.

Sosiaalialan asiantuntijapäivien ohjelma pysyy samana, vaikka tapahtuma pidetään verkossa. Tapahtumassa puhutaan haastavan työn, tiukan talouden ja koronapandemian aiheuttamista jaksamisen paineista ja työhyvinvoinnista. Puhujina ovat muun muassa aivotutkija Katri Saarikivi, muusikko Mato Valtonen ja tutkijatohtori Johanna Ranta.

Osallistumishinnat laskevat roimasti

Tapahtuman osallistumishinnat sen sijaan laskevat reippaasti. 9.-10.3.2021 järjestettävien virtuaalisten Sosiaalialan asiantuntijapäivien Early Bird -hinnat ovat 9.2. asti:

  • Peruslippu 35 euroa alv. 0 %
  • Vähintään 20 henkilön ryhmät 30 euroa alv. 0 %
  • Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 15 euroa alv. 0 %

9.2. jälkeen hinnat nousevat hieman, mutta ovat edelleen edulliset. Lue lisää: Sosiaalialan asiantuntijapäivien hinnat ja ilmoittautuminen

Osallistumishinta sisältää tapahtumaohjelman kahdelta päivältä ja luentojen tallenteet sekä näyttelyn.

Tutustu Sosiaalialan asiantuntijapäivien 9.-10.3. ohjelmaan

Sosiaalialan asiantuntijapäivien kohtalo Oulussa vielä auki

Toiset Sosiaalialan asiantuntijapäivät järjestetään 18.5.2021. Toistaiseksi tapahtuma on tarkoitus pitää Oulussa, mutta koronatilanteen kehittymistä seurataan tarkasti. Tarvittaessa myös Oulun-tapahtuma pidetään virtuaalisena.