Uutinen

Muista hyödyntää Talentian jäsenetuja myös kesällä

Talentian jäsenenä nautit monipuolisista eduista myös kesällä ja lomalla. Ota hyöty irti lukuisista jäseneduistamme, kuten hotelli- ja mökkialennuksista, aurinkolasi- ja silmälasialennuksista, aikakauslehti- ja kirjallisuustarjouksista sekä monesta muusta rahanarvoisesta edusta.

Mökkilomalle, vai ehkä sittenkin kylpylään tai hotelliin?

Valinnanvaraa riittää, sillä Talentia on neuvotellut jäsenilleen hyviä etuja tunnettujen suomalaisten hotelli- ja kylpyläketjujen kanssa. Tässä muutamia poimintoja.

Talentialaiset saavat 10 prosentin alennuksen A-palveluiden mökkivarauksista. Saadakseen alennuksen jäsenen tulee tehdä mökkiviikon varaus Member+ -palveluun kirjautuneena.

A-palvelut ry:n välittämien mökkien lisäksi Akavaan kuuluva Myynnin ja markkinoinnin ammattijärjestö MMA tarjoaa vuokralle omistamiaan mökkejä. Mökit ovat Levillä, Rukalla, Ylläksellä, Tahkolla ja Meri-Teijossa. Pääset tutustumaan kohteisiin Member+-sivuston kautta, josta voit katsoa mökkivuokrauksen hinnan kyseisen kohteen sivuilta kalenterista.

Talentian jäsenenä majoitut edullisesti hotelli Haikon Kartano & Spassa. Jäsenetuna saat 10 prosentin alennuksen päivän huonehinnasta sekä 10 prosentin alennuksen hoidoista.

Saat etuhinnat näkyviin kirjautumalla joko mobiilijäsenkortin kautta tai kirjautumalla Member+-sivuille >> memberplus.fi/hotelli-haikon-kartano-spa ja painamalla ”Hyödynnä etu”-nappia.

Imatran Kylpylä myöntää 10–20 prosentin alennuksen voimassa olevan päivän hinnan mukaisesta hotelli- ja loma-asuntomajoituksesta sekä majoitusvarauksen yhteyteen etukäteen varatuista normaalihintaisista puolihoito- ja täysihoitoaterioista. Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen ja kylpylä Taikametsän käyttö.

Lue lisää Imatran Kylpylän eduista talentialaisille:

Talentian jäsenet saavat 10 prosentin alennuksen Suomen Hostellijärjestön verkoston hostelleissa Suomessa, kun varaus tehdään osoitteen www.hostellit.fi kautta tai suoraan hostelliin. Verkostoon kuuluu yli 40 hostellia ympäri Suomen. Hostellit ovat luonnostaan ekologisia majoitusvaihtoehtoja, sillä voit itse valita tarvitsemasi palvelut ja mukavuudet.

Talentian jäsenet voivat myös tilata Kotimaan hostellikortin maksutta sekä Kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Hostellikortilla saa 10 %:n alennuksen Hostelling International HI hostelleissa, ajankohtaisia reissuvinkkejä ja muita matkailuetuja.

Sokos Hotels tarjoaa 15 prosentin alennuksen kausittain vaihtuvista hotelleista vapaa-ajan matkustukseen. Hintaan sisältyy majoituksen lisäksi aamiainen sekä asiakassauna hotellikohtaisesti.

Jäsenet saavat etuhinnat näkyviin kirjautumalla Member+-sivuille memberplus.fi/etu/sokos-hotels tai mobiilijäsenkortin kautta painamalla nappia ”Hyödynnä etu”

Kämp Collection Hotels tarjoaa vapaa-ajan matkustukseen 30 prosentin alennuksen Kämp Collection Hotelsin hotellien aamiaisen sisältävästä päivän joustavasta hinnasta. Edun voit hyödyntää joko mobiilijäsenkortillasi tai kirjautumalla sisään Member+ -sivustolle painamalla edun kohdalla Hyödynnä etu -painiketta: memberplus.fi/etu/kamp-collection-hotels/

Pidä huolta silmistäsi ja kunnostasi

Älä anna auringon häikäistä! Talentialaiset saavat Instrumentariumilta, Nisseniltä ja Keopsilta normaalihintaisista aurinkolaseista 20 prosentin alennuksen, normaalihintaisista silmälaseista 30 prosentin alennuksen sekä normaalihintaisista piilolinsseistä 25 prosentin alennuksen. HUOM! Jäsenedun lunastaminen edellyttää jäsenkortin näyttämistä.

EasyFit- ja LadyLine-kuntokeskukset eivät peri Talentian jäseniltä aloitusmaksua vuonna 2023. Lisäetuna saat viikon pituisen, maksuttoman tutustumisjakson, jonka aikana voit tutustua palveluihin. Veloitukseton tutustumiskäynti on saatavilla molempien ketjujen kaikkiin toimipisteisiin verkkosivustojen kautta easyfit.fi ja ladyline.fi. Edun voi ottaa käyttöön ostamalla asiakkuuden ketjujen verkkokaupoista tai asiakaspalvelupisteiden kautta kampanjakoodilla ’TALE20Y’.

Tutustu tarkemmin EasyFitin tarjoukseen tästä ja LadyLinen tarjoukseen tästä

Sosiaalialan kirjallisuutta ja aikakauslehtiä huokeaan hintaan

Kaipaatko luettavaa kesällä? Talentian jäsenenä luet alan kirjallisuutta, tutkivaa journalismia ja aikakauslehtiä edullisempaan hintaan.

Long Play on hitaan journalismin palvelu, joka julkaisee 12 juttua vuodessa. Jutut ovat pidempiä kuin tavalliset lehtijutut, mutta lyhyempiä kuin kirjat. Ne käsittelevät yhteiskunnallisia aiheita laidasta laitaan. Talentian jäsenet saavat Long Playn vuositilauksesta maksun yhteydessä 25 % alennuksen.

Otavamedia tarjoaa Talentian jäsenille lehtiä 30 prosentin alennuksen erikoishinnalla 12 kuukauden tilauksen normaalihinnasta. Otavamedian lehtiä ovat muun muassa Kotiliesi, Suomen Kuvalehti, Koululainen ja Anna. Tarkista lehdet ja tee tilaus:

Talentia haluaa edistää jäsentensä mahdollisuuksia saada kätevästi ja edullisesti ajankohtaista ja kiinnostavaa alan tietoa. Talentialaisena saat Sosiaalialan Tietopalvelussa 10 prosentin alennuksen ostoksistasi. Tutustu palveluun osoitteessa sosiaalialantietopalvelu.fi. Hyödynnä etu syöttämällä ostoskoriin tunnus ”talentia”.

Talentian jäsenenä saat myös postissa Talentia-lehden. Talentia-lehti on sosiaalialan äänenkannattaja, jäsenten ammatillisen ja järjestöllisen keskustelun foorumi ja tärkeä väline jäsenten edunvalvonnassa.

Pari muuta tärppiä

Talentian jäsenenä saat vakuutusyhtiö Kalevasta pysyvästi edullisen henkivakuutuksen ja varaudut kuoleman aiheuttamiin taloudellisiin haasteisiin. Samalla saat mielenrauhaa. Hanki henkivakuutus ja vaihda vapaalle vakuutettuna.

Hyödynnä koodia KESÄETU, niin saat nyt ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi. Etu on voimassa 31.7.2023 asti.

Danske Bank tarjoaa Talentian jäsenille etuja esimerkiksi asuntolainasta ja sijoituspalveluista >> talentia.fi/pankkiedut Tutustu myös Danske Bankin etuihin vastavalmistuneille!

Muut edut

Tässä oli koottuna vain murto-osa Talentian jäseneduista. Tutustu kaikkiin talentialaisten etuihin täällä:

Käy myös tutustumassa akavalaisten Member+-jäsenetupalveluun! Palvelusta löydät rutkasti lisää tarjouksia muun muassa matkailusta, vapaa-ajasta ja hyvinvoinnista, vaatteista, verkkokaupoista ja finanssipalveluista. Tilaa vaikka Member+-uutiskirje, niin saat säännöllisesti tietoa ajankohtaisista tarjouksista.