Uutinen

Liity Talentiaan 26.4.–3.5. – saat vapun kunniaksi tuplana 30 euron Superlahjakortin!

Sosiaalialan korkeakoulutettu tai alalle opiskeleva, haluamme sinut Talentian jäseneksi! Työn juhlan ja kevään kunniaksi pistimme pystyyn vapun tuplapäivät: kun liityt Talentiaan 26.4.–3.5., saat kiitokseksi 30 euron Superlahjakortin tuplana eli matematiikan kielellä 2×30 e!

Talentia on Suomen ainoa sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö. Painamme hommia juuri sinun etujesi eteen työelämässä. Tunnemme sosiaalialan kuin omat taskumme, tiedämme mitä työ on ja mitä se vaatii.

Talentiassa olet omiesi keskellä. Älä siis jää yksin ilmapalloa heiluttelemaan, vaan liity joukkoomme! Yhdessä voimme rakentaa hyvää työelämää sosiaalialan korkeakoulutetuille.

Superlahjakortti tuplana työssäkäyville, opiskelijoille Marimekon pussukka

Työssäkäyvä: Kun liityt Talentiaan 26.4.–3.5., saat kaksi 30 euron Superlahjakorttia. Lahjakorttien saaminen edellyttää liittymistä myös Erko-työttömyyskassaan.

Opiskelija: Kun liityt Talentiaan 26.4.–3.5., saat Marimekon uniikin pussukan. Sen saaminen ei vaadi liittymistä Erko-työttömyyskassaan. Jos olet jo Talentian opiskelijajäsen ja liityt kampanja-aikana Erko-työttömyyskassaan, saat kaksi 30 euron Superlahjakorttia.

Talentian edut jäsenelle

Työssäkäyvälle Talentian jäsenmaksu on 1,35 % bruttotulosta. Liityttyäsi pääset heti osaksi alan korkeakoulutettujen yhteisöä. Voit kysyä neuvoa muun muassa työhön, palkkaan ja ammattietiikkaan koskevissa kysymyksissä. Luonnollisesti saat käyttöön myös muut lukuisat jäsenetumme ja -palvelumme.

Lue lisää jäsenyydestämme >> Talentian jäsenyys

Opiskelijalle Talentian jäsenyys on ilmainen

Opiskelijana maksat 0 euroa Talentian jäsenyydestä! Opiskelijajäsenenä pääset hyödyntämään monipuolisia jäsenetujamme ja -palvelujamme työttömyyskassaa lukuun ottamatta sekä pääset osaksi sosiaalialan korkeakoulutettujen yhteisöä.

Sinulla on mahdollisuus osallistua suosittuihin opiskelijoille suunnattuihin Vahva ammatissa -koulutuksiin sekä saada apua ja tukea opintoihin tai työelämään liittyvissä kysymyksissä.

Jos käyt opintojen ohella töissä, voit liittyä työttömyyskassaan ja aloittaa työssäoloehtoviikkojen kerryttämisen jo opiskeluaikana.

Lue lisää Talentian opiskelijajäsenyydestä: Opiskelijan Talentia

Toimi näin:

1) Mene osoitteeseen talentia.fi/liitynyt
2) Liity jäseneksi.
3) Jäsenyytesi kirjataan ja saat kaksi 30 euron SuperLahjakorttia (opiskelijalle Marimekon pussukka) erillisessä kirjeessä kotiin. (Uuden jäsenen paketti tulee sinulle toisessa lähetyksessä.) SuperLahjakortilla voit ostaa lahjoja yli 100 liikkeestä.

Talentian jäsenpalvelut ja -edut ovat nyt käytössäsi.

HUOM! Postitamme Superlahjakortit uusille jäsenille kesäkuun lopussa.

Hyviä syitä liittyä Talentiaan top 5

1) Talentia puolustaa jäsentensä etuja työpaikalla ja seisoo sosiaalialan korkeakoulutettujen puolella.

2) Jäsenemme saavat meiltä neuvoja työsuhdetta, palkkoja ja ammattietiikkaa koskevissa kysymyksissä.

3) Tarjoamme kattavat ja laadukkaat jäsenedut, kuten Talentia-lehden, vapaa-ajan matkustajavakuutuksen, oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen sekä alennuksia aina kuntosaleista lomamökkeihin.

4) Talentia osaa vaikuttamistyön ja on haluttu sosiaalialan yhteistyökumppani. Jäsenemme vaikuttavat usein Talentian ammatillisten ja jäsenyhdistysten kautta. Siellä myös verkostoituu, viihtyy ja saa uusia ystäviä.

5) Työttömyyden kohdatessa jäsenemme saavat ansiosidonnaista työttömyysturvaa, jos työssäoloehto täyttyy. Myös opiskelijajäsenillämme on mahdollisuus kerryttää työssäoloehtoa jo opiskeluaikanaan.

Kampanjan säännöt