Uutinen

Hyvinvoiva työpaikka -kilpailu käynnistyi jälleen – ilmoita työpaikkasi mukaan viimeistään 20.8.

Teetkö töitä hyvinvoivassa työyhteisössä? Jos teet, ilmoita työpaikkasi mukaan Talentian Hyvinvoiva työpaikka -kilpailuun! Haluamme nostaa esiin sosiaalialan työyhteisöjä, joissa henkilöstö tuntee voivansa hyvin.

– Työhyvinvointi vaikuttaa merkittävästi työyhteisöjen menestykseen. Hyvinvoivan työyhteisön tunnistaa muun muassa siitä, että työolot ovat terveelliset ja turvalliset, johtaminen on osallistavaa ja oikeudenmukaista, työtä kehitetään yhdessä ja työmäärä pysyy aisoissa, sanoo Talentian erityisasiantuntija Heidi Pekkarinen.

Hyvinvoivassa työyhteisössä työntekijät tietävät omat perustehtävänsä ja ovat mukana päättämässä työhön sekä työhyvinvointiin liittyvistä asioista.

– Tutkimusten mukaan työhyvinvointia lisäävät muun muassa hyvä ja motivoiva johtaminen, työyhteisön luottamuksellinen ilmapiiri ja työntekijöiden osaaminen sekä vahva ammattitaito. Hyvinvoivassa työyhteisössä vuorovaikutus synnyttää tuottavuutta, Pekkarinen sanoo.

Haluamme ehdottomasti kuulla lisää, jos koet työskenteleväsi hyvinvoivassa työpaikassa.

Ilmoita työpaikkasi mukaan Hyvinvoiva työpaikka -kilpailuun viimeistään 20.8. täyttämällä tämä lomake >> Hyvinvoiva työpaikka

Hyvinvoiva työpaikka -kilpailun voittaja julistetaan Sosiaalialan asiantuntijapäivillä 14.11.2023 Oulussa.

– Voittajan valinnassa käytetään kriteereinä lomakkeessa mainittuja asioita. Loppusuoralla hyvät perustelut voivat kuitenkin nostaa työpaikkasi voittajaksi, joten muistathan perustella vastauksesi, Pekkarinen sanoo.

Kisan voittaja saa palkinnon, joka on suunnattu koko työyhteisölle.