Uutinen

Hyvä käytäntö -kilpailu käynnistyi – osallistu viimeistään 31.10.

Talentia etsii jälleen sosiaali- ja varhaiskasvatusalan ammattilaisten luomia työkäytäntöjä ja menetelmiä, joilla on saatu aikaan hyvää asiakkaiden elämässä. Oletko kehittänyt käytännön, jota voisivat hyödyntää myös muut alan ammattilaiset? Osallistu Hyvä käytäntö -kilpailuun!

Olemme kiinnostuneita kaikenlaisista alan uusista ideoista, aina varhaiskasvatuksesta vanhustyöhön. Älä siis piilottele osaamistasi, vaan osallistu mukaan kilpailuun! Kilpailuaika on 31.8.–31.10.2023.

Näkyvyyttä Sosiaalialan asiantuntijapäivillä 2024 Tampereella

Talentia valitsee yhteistyökumppaneidensa kanssa Hyvä käytäntö -kilpailun finalistit loppuvuodesta. THL:n Innokylä järjestää finalisteille tammikuussa Innopajan, joka auttaa viemään toimintamalleja eteenpäin.
Finaaliin valitut käytännöt esittäytyvät Tampereella 5.–6.3.2024 Sosiaalialan asiantuntijapäivillä. Samassa tilaisuudessa jaetaan myös Hyvä käytäntö -palkinto, joka on 1000 euroa sekä matka sosiaalialan ulkomaankonferenssiin.

Toimi näin, jos haluat osallistua Hyvä käytäntö -kilpailuun:

1. Kuvaa hyvä käytäntösi Innokylään toimintamalliksi.
2. Ilmoittaudu sen jälkeen mukaan kilpailuun tällä verkkolomakkeella.

Lue lisätietoja >> Hyvä käytäntö -kilpailu

Lisätietoja Hyvä käytäntö -kilpailusta antavat:

Anu Hall

Toimistopalvelupäällikkö
Toimistopalveluista vastaava, tapahtumajärjestelyt, yksikön esihenkilö
09 3158 6003

Marjo Varsa

Työelämäasioiden päällikkö
Työelämän asiantuntijapalvelut ja niiden kehittäminen, yhteiskunnallinen vaikuttaminen1.10. 2023 alkaen lomalla ja siirtymässä eläkkeelle.
09 3158 6022